Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
small.pilot
|16. 2. 2016 17:12
Mohu místo kefíru použít acidofilní mléko? Koláčky mají marmeládu uvnitř nebo nahoře? díky :-)
radce
|3. 1. 2015 19:03
Nějaká fotečka by nebyla ? Jinak recept vypadá zajímavě. Určitě vyzkouším,
jířa
|29. 5. 2007 00:03
Zkoušela jsem půl dávky s rebarborou a půl s tvarohem. Výborné byly obě varianty, druhý den byly koláče ještě lepší. Dávám 1.
jana
|9. 5. 2007 12:24
vyborne dnes jsem delala satecky se sv. povidly
Martina Slováková
|27. 4. 2007 09:05
Já dělám šátečky, ale když uděláte jiné tvary nic tím určitě nezkazíte
Anonym
|26. 4. 2007 19:00
Dotaz: těsto se balí a tím je ta náplň schovaná uvnitř, nebo se těsto sploští a výsledkem je kulatý koláč na kterém jde vidět náplň.
Jarka O.
|26. 4. 2007 17:47
To jsou klasické kulaté koláče nebo spíš šátečky? Děkuji.
Martina Slováková
|26. 4. 2007 16:04
Ne na koláče se drobenka nedává. Já peču asi při 180 stupních asi 15 minut.
Pavlínka
|25. 4. 2007 05:36
Prosím,jak dlouho péci a na kolik stupnu.Děkuji.
lenča
|23. 4. 2007 20:08
Źádná drobenka?
Martina Slováková
|23. 4. 2007 12:15
Ano kefír nám nahrazuje droždí, takže těsto nekyne, jen se nachá odležet. A heru dáváme změklou, ne rozpuštěnou
Anonym
|23. 4. 2007 11:47
Ta hera má být změklá nebo rozpuštěná,mám mnoho takových podobných receptů a někdy stačí jen změklé.Děkuji
barča
|23. 4. 2007 11:23
Dotaz : předpokládám správně, že droždí zde zastoupí kefír ? Ten dokáže těsto nafouknout ? Dík za odpověď, jinak se mi recept líbí, nerada totiž " kynu"