Drahá? Zajímalo by mě, co je pro paní levná buchta. Počítala jsem to a velký pekáč vyšel tak na 60 kaček. A nakrájí se z toho dost kousků. Buchta je velmi chutná a rychle zmizí.
zajímalo by mě co je na tom tak drahýho.... vypadá to dobře, možná brzo vyzkouším, možná rovnou až dojíme makovec.
Taková normální buchta, akorát pěkně drahá... Příště si udělám bábovku :-(
Dávám jednoznačně za 1*. Peču velmi často a vždy se po něm jen zapráší. Díky za super recept. ;-)
těsto s pudinkem posypu jahodami super recept ve všech podobách
Prekvapuje me, kolik je tady negativnich komentaru - jeste ze jsem je pred upecenim necetla ;-)Po nekolika kouscich musim uznat, ze je opravdu hodne ale hodne moc sladky, ale v prvnim momentu mi prisel naprosto bezkonkurencni. Urcite budu pect casto a rada.
Výborné, rýchle, jednoduché, dávam 1. V zozname je skoro ten istý recept pod názvom Pudinkové řezy se zakysanou smetanou.
myslím, že je lepší ho poklást meruňkami. A nakonec smetanu postrouhat čokoládou. A fotka moc neodpovídá realitě - musím se pochlubit, že můj bývá opravdu hezký :-)
U nás všem moc chutnal. Jen do těsta jsem dala méně cukru a karamelový pudink osladila 2 lžícemi cukru. Polevu jsem uděla z 2 zakys.smetan a jedné šlehačky. Posypaný strouhanou čokoládou je skvělý!
tento koláč peču už asi 2roky je bezvadný,dávam na něj ještě ovoce
No,řekla bych,že na to,kolik je tady negativních komentářů,má teto koláč dost dobré hodnocení.Já jsem ho dělala kdysi taky,snědl se,ale nikoho nenadchnul.No a Oldo,s tím cukrem,to je fakt síla.
Pomalu začínám chápat, proč je nutné rozepisovat recepty podrobně. Jak daleko je nutno zajít? To budeme psát, že mletý cukr je totéž co cukr moučka? Ze 130 komentářů jsou 3 s otázkou, co je to mletý cukr. Zdá se, že myšlení může bolet a proto se mu začínáme vyhýbat! Z homolí se jemný cukr drtil v hmoždíři a je nazýván "tlučený cukr"; moučka se vyrábí mletím krystalového cukru.
Pomalu začínám chápat, proč je nutné rozepisovat recepty podrobně. Jak daleko je nutno zajít? To budeme psát, že mletý cukr je totéž co cukr moučka? Ze 130 komentářů jsou 3 s otázkou, co je to mletý cukr. Zdá se, že myšlení může bolet a proto se mu začínáme vyhýbat! Z homolí se jemný cukr drtil v hmoždíři a je nazýván "tlučený cukr"; moučka se vyrábí mletím krystalového cukru.
Tento recept jsem si u Vás našla, peču ho již rok a musí říct, že všichni po mě chtějí recept jak všem chutná, dávám 1xxxx
Ano, mletý cukr je cukr moučka. Ten název pochází z doby, kdy se cukr skladoval v homolích a pak se mlel .
Může mi někdo říct co se myslí tím mletý cukr (to myslíte cukr moučka?) dík za odpověď
Bohužel tento koláč nás nenadchnul.Nedoporučuji.
Tento koláč je výborný. Moc nám doma všem chutnal. Když jsem ho upekla podruhé, přišly nečekaně na návštěvu kamarádky a jen se po něm zaprášilo. Hned jsem jim musela vytisknout recept. Nakonec dávám 3 zakysané smetany smíchané se 3 vanilkovými cukry.Jarka N.
nám moc chutnal, jen jsem do něj pro oživení chuti přidala kompotované meruňky, pak byl dokonalej
Saro, pro zajímavost, kolikrát týdně pečete? Já tak jednou, maximálně dvakrát, ale i tak mě to přijde dost.
Jedním slovem, vynikající. Pekla jsem ho včera a zítra musím zas. Navrch jsem koláč posypala grankem.
U nás se snědl během chvilky, mé tři děti rozdílného věku i chutí si na něm moc pochutnaly a miínimálně jednou týdně ho musím péci
když se vám blbě tráví dejte si Activiu!!! a do patnácti dnů se vám zlepší trávení!!!!! :-D
Jste divní! :)
Neúspěšný koláč - nikomu z naší velké rodiny nechutnal - škoda použitých ingrediencí. Citlivější žaludky měly problémy se zažíváním = špatná kombinace surovin, postupu. Rozhodně nedoporučuji.
Opravdu je zde přehršel daleko lepších recpetů na koláče. Tento se neosvědčil u žádné z generací v naší rodině...ani chuťově, ani "zažívacím pochodem"...
Souhlasím s názorem - co člověk to jiná chuť. Tento koláč už nikdy, ale opravdu nikdy více. Bylo mi líto i použitých ingrediencí, protože se mohly jistě použít na něco daleko lepšího. Nesourodá směs chutí, špatné trávení - i když asi opět jak kdo.
Koláč je opravdu dobrý.Peču podobný,bez kakaového těsta a s malinovým pudinkem,je takový pikantnější. Vychladlý natírám smíchanou zakysanou smetanou s ušlehanou smetanoua jedním vanil.cukr. a sypu strouhanou čokoládou. Je to super.
je dobrý - i kolegyním v práci chutnal, ale ze základního receptu jsem ubrala 50g cukru a pudinku jsem uvařila více
Taky mně nenadchl, ale ani jiné varianty s pudinkem, ale komu chutná, ať si peče. já už nikdy
Opět se uplatnilo přísloví, že co člověk to jiná chuť. Bohužel u nás doma nechutnal nikomu.
Pekelně dobrý koláč, nám moc chutnal. Rychlý a výborný. Dávám za 1.
Musim uznat že jsou lepší dobroty, ale protože to u Nás každému chutnalo tak chválim , je to určitě poživatelný.
Souhlasím s Martinem, koláč jsem pekla asi před 14-ti dny a ač byl na řezu zajímavý a docela kyprý, tak chuť žádný zázrak.
Že by to byl nějakej velkej zázrak se teda vůbec říct nedá jedl jsem mnohem lepší dobroty
tak jsem ten koláč dodělala a zjistila, že se ten pudink má dát na těsto a potom péct, no a já ten pudink dala na už upečené těsto, tak to se mi nepovedlo, sem zvědavá, jaké to bude, ale příště to upeču přesně podle návodu
Kdo má rád, vyzkoušejte to kakao, místo posypání koláče, zamíchat s cukrem do zakysané smetany. JE to výborné !
No mě taky chutná, sice mi nepřipadá, že by byl nějakej vyjímečnej, ale pochutnala jsem si určitě ;-)Jen jsem si furt myslela, že se ta kysaná smetana vsákne, což se nestalo :-))) Ještě bych přidala ovoce. Nemáte někdo vyzkoušené, které se do něj hodí?
Ahojky, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho se těsto v troubě peče a na kolik stupnů? A kolik kakaa do 1/3 těsta? Děkuju za radu
Tento koláč je opravdová ńamka.jsme ječn dva ,ale snědl se hned co vychladl. Ani jsem nemohla dát ochutnat přátelům.Dávám za 1
já dělám těsto skoro stejně. Akorát dávám 4 vejce a zvlášť ušlehám sníh a místo vody 1dcl mléka a bez vanil.cukru. Je to fakt výborovka
u nás v celé rodině je to nejlepší koláč jaký známe,děláme ho dokola a ještě se ho nikdo nepřejedl,jednou maminka neměla prášek do pečiva,tak dala prášek co se dává do perníku a místo vanilkového pudinku dala karamelový,vonělo to nádherně i chutnalo a místo 2 zakysaných smetan dáváme 3.
Tééééda tohleto je PEKELNĚ DOBRÝÝÝ!!!! Je to opravdu velká dobrota,nic bych neubrala, nic nepřidala, je to vše úplně akorát. Jen s tím mletým cukrem - to sem slyšela poprvé a až dnes jsem si přčetla, že to je cukr moučkový - no já do těsta dala krupicový a taky se povedlo. Díky za SUPER RECEPT!!!
Ircco,dekuji za informaci,velice mne to pomohlo.
Já jsem je ted prozkoumala a jedna váží 190g, kolik je to ml nevim, ale na těch mých se údaj o objemu nevyskytuje, snad vám to pomůže.
Jak jsou velke 2 zakysane smetany?Bydlim v Kanade a nemam tuseni,je to po 100 ml nebo 250ml?Dekuji.
Je to božská mňamka!!!
Tak mame opet dalsi zaludecni orgasmus za sebou, bylo vynikajici, jen jsem do testa pridala jeste svestky a trochu skorice, velka mnamka davam za 1.
Tak tenhle koláč u nás mizí závratnou rychlostí. Nedejbože, když ho udělám a pak nejsem dva dny doma, zbyde jen prázdnej plech. Je to vážně fantastickej koláč!
dnes jsem dopekla a uz jsem tretinu snedla jak je vynikajici!! Jen mi prijde ze je moc nizky, na jak velkem plechu jste jej delaly? srazeny neni, je krasne nadychany, ale mohl by byt vyssi!! jinak skutecne davam za jedna,je snadny rychly...
Tento koláč doma dělám nejčastěji:-) Akorát pudink dávám zásadně studený a dělám ho z litru mléka a vsypu necelé tři pudinky a na polevu dávám tři kys. smetany.
Minule jsem ho dělala už poněkolikáté, ale místo zakysané smetany jsem použila velký bílý jogurt-je to skoro to samé
Zrovna jsem ho pekla asi po čtvrté... Nečekám, až bude pudink studený nešel by tak dobře z hrnce, jakmile jej uvařím, hned ho rozprskám po koláči, mám plynovou troubu, peču ho většinou tak 25-30 minut. Plech vysypávám hrubou moukou, nikdy se mi nepřipálil.
prosím, prosím, jsem pečící začátečník....Jak dlouho se to peče a na kolik stupňů? Díky
Musim pockat,az pudink bude studený?
Jak dlouho a na kolik mam péct ?
Koláč jsem pekla právě teď. Zapomněla jsem dát do 1/3 kakao. Pudink jsem dala karamelový.Koláč je výborný. Musím jít od něho nebo nic pro ostatní nezbyde.
Jak říká moje kolegyně, je to "jízda". Nejím sladké ani koláče a buchty, ale tohle jsem si neodpustila a porušila všechna předsevzetí.
koláč je výborný, pečeme ho již delší dobu, na zakysanou smetanu je možné nakrájet na kolečka kiwi
Koláč jsem dělala i s karamelovým pudinkem podle paní Jany Pekové a byl skutečně velmi jedlý a chutný....už jsem ho dělala 3x a pokaždé s úspěchem :-)
Kolac je vyborny!!!!
Koláč je výborný :-) mažel moc sladké nemusí ale tenhle koláč snědl :-) a tak jsem ho upekla na své narozeniny a všichni byli nadšeni :-) a zítra ho peču otci na oslavz narozenin v práci :-) ... takže v naší rodině jednoznačně úspěch :-)
Dnes jsem vyzkoušela s karamelovým pudinkem a je opravdu jedlý - 1.
Paráda. Dělala jsem 2x po sobě... A recept rozdala širému okolí... Dávám 1
Naprosto vynikající, úspěch v celé rodině, příští týden ho musím udělat znovu :-)
upečeno, snězeno. Vynikající!!
Znám, a dělám, dávám ovocné pudingi, nejvíce nám banánový a nebo malinový. Dělám často a je hned pryč!:-)
Dělala jsem a je moc dobrý:-)
Kolac vypada velice zajimave a lakave,ale zajimala by me jedna dulezita vec a to doba a stupne peceni.Dekuji.Iveta.
Bezva recept! Koláč z pekla zmizel hned jak jsem ho dala "do placu". Dávám 1*. Díky za typ. Měla jsem s ním velký úspěch.
Koláč výborný. Přidala jsem do těsta černý rybíz a maliny. Zase to má jinou chuť.
Moc dobré, děkuji.
A ještě chci doplnit,že tento dělám -piškot tmavý+pudink světlý i jiný než vanilkový a posypat griliášem,čokopolevou a pokapat vaječňákem.Taky .výborný.
Potom se musíte zmínit hlavně o Pudinkových řezích se zakysanou smetanou to je taky ten "samý recept" s obdobou.Vždyť je to jedno,ať si každý peče a chválí to,co zrovna vaří nebo peče a hlavně ,že mu chutná.Vy byste přišla na nápad posaypat to skořicovým cukrem? V tom je totiž ten vtip.Já tento recept mám ve svých doma už déle,je výborný,dělám všechny tři a zrovna Margot jim nejedou,právě kvůli čokopudinku,takže vidíte!?
Jirino, ja to pochopila, jak to myslite, ale zase se vzijte do situace nekoho, kdo tu na jare nebyl, Margot rezy zapadly a nenarazil na ne a diskuzi k nim necetl a ted si rad pocte, jak nekdo jasa nad timto receptem a litim pudinku na testo ;-) Mam radu pro vahave, upecte oboji, oba recepty jsou vynikajici :-)
Šárko, nechtěla jsem kritizovat a zabývat se vkládáním receptů. Vím, že je to obtížné.Je hodně lidí co na tyto stránky narazí jenom náhodně a rádi se seznámí s dobrým receptem. Ani já nevím jaké recepty byly na tomto webu vkládané před 2 lety. Jsem vděčná za každý dobrý recept a doporučení od ostatných děvčat. U Koláče z pekla jsem se pozastavila jenom nad tím, že před zhruba měsícem stejné čitatelky jásaly nad litím pudinku u Margot řezů a teď to dělají opět u tohoto moučníku. I já jsem jásala u Margot řezů. Byla jsem nadšena z nápadu - lití pudinku do těsta = je to přece velká mňamka. Nevidím ale důvod opěvovat podobný moučník. Jenom chci upozornit ostatné čitatelky, že na tomto webu je stejný moučník pod názvem Margot řezy, který "frčel" na jaře letošního roku. Děvčata, píšu to z teho důvodu, že mám ráda, když mě někdo upozorní na dobrý recept a potom již sama zvážím, který recept zůstane u mě na prvním místě. Děkuji za pochopení.
Jirino, zkousela jsem oboji, i kdyz je to jen obmena receptu...chutove byly vyraznejsi asi Margot rezy, prece jen cokopudink a Margot je uplne jina chut nez vanilkovy pudink a skorice. A proc nejasat, kdyz obe varianty jsou vyborne. Myslim, ze neni v silach cloveka, ktery vklada recept zjistovat, zda zde uz podobny neni. Ja to zkousela, pri vkladani jednoho receptu a stejne jsem byla upozornena, ze dokonce 2 podobne tu uz jsou.
Jaký je chuťový rozdíl mezi Koláčem z pekla a Margot řezy? Když již mám vyzkoušené Margot řezy do kterých se taky lije pudink a na upečený potírá zakysaná smetana, nevidím důvod proč dělat stejný koláč uveřejněný pod jiným názvem. Mám pocit, že stejní návštěvníci tohoto webu, psali komentáře i u receptu Margot řezy i u Koláče z pekla. Děvčata proč jasáte, když jste se s receptem již vlastně setkaly. Jestli dáte do těsta hladkou mouku anebo polohrubou a na zakysanou smetanu kakao anebo nastrouhanou čokoládu je to přece jedno. Záleží jenom co máte rádi.Základ u obou moučníku je ale stejný.
Zdeni,opravdu moc děkuji za odpověď.Já jsem se právě proto ptala,jak to doopravdy s tím pudinkem je.:o)Dala jsem ho vlažný(zlatá střední cesta) a všem to opravdu moc chutnalo.Jo a do něj jsem přidala trošku cukru,jen tak od oka asi 2 lžičky.Posypala kakaem,skořicovým cukrem a dala vychladit..:o))
Jani,já dávám pudink zásadně vychládlý,lžící dělám hromádky,na řezu to vypadá pěkně a nikdy nemám problém,že by pudink z plechu utíkal.Ale vždycky ho osladím,protože neslazený nám nechutná.
Vynikající koláč.Všem opravdu moc chutnal.Skvělý recept.:o)
Milá Pavli,děkuji za vysvětlení.Mohlo to být i bez těch vykřičníků.Jinak jsem si myslela,že asi horký,ale znám i buchtu,kde se na těsto před pečením dává pudink studený nebo spíš vlažný,aby se těsto nesrazilo.proto jsem se jen chtěla ujistit.Sladké moc nemusím,tak ten pudink neosladím.o)
Milá Jano, přečtěte si všechny komentáře!!!A když je tam, že vlijeme na plech-tak to znamená že horký. Já jsem puding osladila jednou lžící cukru, ale záleží na tom, jak kdo má rád sladké!
Ten pudink dát ještě teplý nebo nechat vychladit?A opravdu se nemusí osladit?Komentáře jsem četla,jen tady není nikde řečeno,jestli je správně dát teplý nebo studený pudinkChci to dnes upéct,tak ať vím jak na to...Děkuji:o)
Tak už jsem ho taky vyzkoušela je opravdu super,dala jsem místo holé skořice skořicový cukr,bylo to bezva,všichni komu jsem dala zkusit chtějí recept.
udělala sem ho dnes ráno a musím říct že je vynikající!!! Rodina ještě neměla možnost ho ochutnat ale věřím že by ho pochválili taktéž!! Naprostá delikatesa;o)
Tak jsem koláč pekla na skautský tábor na 3 plechy, mě to chutnalo moc, uvidím, co na to řekne 25 zmlsaných dětí. Jinak za 1***
Vynikající! Vřele doporučuji těm co ještě nezkusili.Dávám za 1
tak jsem to hned skusila..a je to vyborne..ani ne moc sladke..supa..
Je vazne skvelej!!! Behem jednoho tydne jsem ho pekla 3x, jak vsem chutnal! Jednoduchy, rychly a vyborny :-) Davam jen 4 vejce a puding trosku osladim.
Miluju sladke a toto je bombastic fantastic
Koláč byl výborný, všem moc chutnal. Pudink jsem dala vanilkový, k uvedenému množství mouky a cukru jsem trochu přidala, koláč byl tedy vyšší. Pekla jsem na 180°. Bezva recept, dávám 1.
Ať se to jmenuje jak chce, na názvu mi vůbec nesejde, protože je to veeeeelká dobrota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o))) Neměla jsem jiný než čokoládový pudink, ale to je nejspíš jedno že, jaký se použije ;o) Fakt to bylo super!
Koláč byl vynikající, jen bych osladila trošičku ten pudink:-). Jinak dávám za jedna.
Marto,já peču všechno,pokud není uvedeno jinak, na 180 stupňů a ještě mě to nezklamalo!
koláč je skvělý,my ho děláme pod názvem Vilémova buchta.
je to bomba!Jednou jsem jedla podobný,byl tam jiný poměr těsta a pudinku,ale tenhle je o moc lepší!!!Před 4 hodinama upečený a je ho půlka pryč a to jsme na to jen 3
Tak já bohužel musím říci, že se mi koláč nepovedl, vypadal podezřela a chutnal hrozně moc uměle, bohužel ho nikde nesnědl, tak jsem ho musela vyhodit:(. Nevím kde jsem udělala chybu.
Na pohled super recept, ale chybí pro méně zkušené hospodyňky uvést dobu a stupně pečení. Poradí prosím někdo? Marta
Vajec jsem nedala 5 ale 4, a i tak byl koláč eňo ňůňo. Lahůdka!
Děkuji všem za rady ohledně remosky.
Velice dobre, melo velky uspech u nas doma.Davam taktez za 1.
koláč byl dobrý
Opravdu dobrota, měl by se spíš jmenovat Koláč z nebe ! Ale dětem se ten název líbil, maslí si, že si ho pečou čerti. Dávám 1.
S pečením v remosce mám zkušenost: co je dávka na velký plech, stačí dělit na polovinu. Hrníčkové recepty jsem si upravila tak, že místo velkých jsem dávala malé hrnečky. A co se týká buchet, tak ty z remosky byly vždycky nejlepší!
Právě jsme s manželem ochutnali. Je úžasný, jemný, akorát sladký, ingredience se svou chutí vzájemně doplňují. Je prostě bezchybný. Na posypání a do těsta jsme použili granko. Děkuji za recept.
Tento recept jsou jen nepatrně pozměněné Pudinkové řezy se zakysanou smetanou.
Ten puding se tam naleje teplý,nebo vychladlý.Dík
Tamaro, ja osobne s pecenim v remosce zkusenost nemam, ale tchyne v ni pece dost casto. Co se ji synove odstehovali, pece v tydnu prave jen v remosce a na vikend klasicky na plechu pro vnoucky ;-). Takze to jde, vcera jsem od ni zrovna mela bublaninu v remosce nedavno dokonce i kynute buchty...mnam. Ale asi bych to vyzkousela driv, nez az na te dovolene. Treba to budes muset trosku "vychytat".
Do remosky bych asi dala poloviční nebo 3/4 dávku. Ale jinak mám s pečením v remosce dobré zkušenosti. Koláče nejsou vysušené, akorát když je větší objem - třeba rýžový nákyp pro pět lidí, tak to trvá déle než v troubě. Dělala jsme v remosce i kynuté buchty, bublaniny. Moje mamka kdysi v remosce pekla i vánoční cukroví, když nám před vánoci zkolabovala trouba.
Koláček výborný, dávám 1 a mám malý dotaz na zkušené pekařky a kuchařky. Chci na chatě upéct nějaký koláč, k Vánocům jsem dostala elektrickou pánev ( remosku ), v návodu se píše, že v ní lze dělat pizzu. Myslíte, že bych v ní mohla tedy zkusit i koláč?
Je to obdobný koláč jako již uvedený recept "Margot buchta" a musím říct, že je opravdu výborný, s tím pudinkem je vláčný a Margotka navrchu krásně voní. Děti už dle vůně Margotky vědí, co jsem pekla :-).
Tento moučník znám pod názvem "Péřová buchta". Je skutečně vynikající - nejlepší v létě, pěkně vychlazený! Mňam!
Jsou to vlastně řezy s pudinkem a zakysanou smetanou akorát místo čokolády je na vrchu skořice,znám toto jako "měsíční krajina",velmi dobré dávám 1.
Koláč jsem pekla dnes poprvé a obávám se, že do večera bude pryč. Je vynikající a dávám 1***.
Dávám za jedna, koláč jsem pekla již 3x a vždy se po něm slehne zem, vynikající, doporučuji.
Veľmi dobrý koláč. Obávam sa, že zajtrajšok neprežije... za 1*.
tak tuto buchtu znám jako "Péřová buchta"...recept je naprosto stejný a VÝBORNÝ a to VELMI. dávám jedna...lehký a efektní...
Je to moc výborný koláč.Zkusila jsem ho udělat hned jak jsem ho objevila.A tak jak moje děti na koláče moc nejsou,tak do toho se pustili jak hladový saně.I mému manželo velmi chutnal a to sladké vůbec nejí.
Tak jsem zkusila udělat Koláč z pekla a musím uznat že je opravdu výborný. Jsme 6ti čnená rodina a zaprášilo se po něm tak rychle že jsem musela druhý den ho upéct ještě jednou. Je fakt skvělý
V remosce jsem pekla několik let. Většinou jsem dělala poloviční dávky, ale záleží jakou máš remosku. Jinak koláč jsem pekla včera prvně a byl moc dobrý. Do horní vrstvy jsem přidala ještě kakao.
Nemáte někdo zkušenost, kolik těsta udělat, pokud můžu péct jenom v remosce? 25 dkg mouku a 25 dkg cukru mi přijde na remosku moc... Děkuji.
Já se dámy omlouvám, ale kdyby jste byly tak hodné a upřesnily pro nás nezkušené pány při jaké teplotě bych to měl v té troubě trápit a po jakou dobu???Děkuji :)
Nevěřila bych, že to může být tak dobré. Na fotce to není moc vábné,ale jak se říká - zdání klame.Takže ze svojí vlastní zkušenosti dávám za 1!Výborné a stojí to zato!
Koláč byl vynikající!!! Je krásně vláčný a z lednice ideální do parných letních dnů. Všem doporučuji!
Nemá chybu.dala jsem také jednu smetanu,stačila bohatě.Známkuji za 1.
Absolutně nemá chybu-vřele doporučuju. U nás se po něm jen zaprášilo. VÝBORNÝ!!!!!!!!!!!!!!!
Také znám pod názvem Fofr řezy.Je opravdu vynikající,a v parném létě osvěžující.
Holky, koláč je fakt vynikající. Mňam, asi ho sním celej:-) Pravda je, že smetana stačí jenom jedna. Je fakt úúúúžssnej!! Díky za tip:o)
doufá,m že se mi povede jako na fotce
Výborný moučník, na polovinu jsem ještě zkusila poházet čerstvé jahody - vynikající. Jen příště na polevu použiji jen 1 kys. smetanu, myslím si, že bude dostačující
Jano, opravdu zajímavý vzor, přemýšlela jsem, jak jste to docílila, až v komentářích jsem se to dočetla. Bezva nápad. Já se na něj chystám o víkend, již jsme ho měli 2x a oravdu nic lahodnějšího jsem nejedla.
Koláč zmizel opravdu rychle....pudink jsem lila na syrové těsto horký,protože jsem neměla čas....a nevadilo to.Když jsem to měla všechno na plechu,tak jsem to těsto ještě protáhla vidličkou -udělal se zajímavý vzor...jo a boule se tam udělali... :-)
Souhlasim!Tento kolac je vyborny a vlacny..zas tak prace s tim neni,to jen tak vypada,ale vse jde rychle a koro samo.. Dekuju za pripomenuti,zase ho jdu udelat!
ten pudink se má lít na koláč teplí nebo studený
Nic lahodnějšího jsem už dlouho nejedla, nemá jedinou chybu. Dík za výborný recept.
Tento moučník v naší rodině padl během půl dne. Tudíž nemám co dodat. Prostě vynikající!
Tohle je Pudinková Silveig :)))
Mletý cukr je cukr moučka. Cukr krupice je jemný krystalový cukr, který je nejlepší na rolády a řezy.
Pěkně prosím, co je mletý cukr? Myslí se cukr moučka nebo krystal-krupice? Díky za radu!
Je skvělý a jednoduchý.
Nejsou to Pudingové boule?Jest-li ano,tak je toto určitě lepší název,žádné boule z toho nevznikají,ale je to docela dobré.
Je opravdu výborný.
tento koláč se v poslední době často objevuje v různých obměnách a musím říct, že je opravdu výborný - vláčný, jemný a skoro se nemusí kousat!