Listové těsto rozválíme do picové nebo kulaté koláčové formy (lehce vymazané) a propícháme vidličkou. Na nakrájené anglické slanině podusíme cibulku, smícháme s kysaným zelím a zakysanou smetanou, trochu osolíme - chutná výborně i jako samostatný salát - a pokademe na těsto.
2
Necháme zapéct asi 10 min. v rozehřáté troubě a pak přidáme nastrouhaný sýr se dvěma vejci a trochou mléka a dopečeme. Chutná výborně, je lehce stravitelný a dietní.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Tereza Jarčušková
|13. 2. 2006 09:22
V sobotu som robila, konštatujem, že je to výborné. Vrele doporučujem. Dávam 1.
Jana Povolná
|11. 7. 2005 22:36
Chutná to výborně,ale dietní to teda vůbec není-listové těsto je hodně tučné a angl.slanina je ještě tučnější.
eva
|2. 7. 2005 18:49
No tak toto musim vyskusat....potom napisem ake to bolo..
Hana Bartoňková
|4. 4. 2005 12:39
Hodnotím velmi kladně ,je výborný, jen mi chybí teplota trouby, ale i to jsem zjistila, musí se péci rychle 220 - 250 st.C , dá se připravit pro jakoukoli příležitost , protože je to něco jiného než klasické chlebíčky.