Vyšlehat žloutky s cukrem, přidat olej, mouku s práškem do pečiva, sníh a kakao. Dát péct do vymaštěného a vysypaného, hlubokého plechu.
2
Náplň 1: z hladké mouky udělat světlou jíšku (na sucho - bez tuku) zalít mlékem, povařit do husta a rozšlehat. Pak přidat cukr, kakao a tuk - ještě do horkého (nevařit). Vše spolu vyšlehat a rozetřít na vychladlý koláč.
3
Náplň 2: zkaramelizujeme cukr (v kastrolku nechat roztát), zalijeme mlékem a mícháme - karamel se rozpustí v mléce a vznikne karamelové mléko. Necháme vychladnout.
4
Pak přidáme sypké šlehačky a ztužovač a vše vyšleháme. Rozetřeme na první již zatuhlou vrstvu.
5
Zdobíme strouhanou čokoládou, čokoládovou rýží nebo vlastním nápadem.