• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Koláč s příchutí Hawaiie
Napište svůj komentář k receptu

Koláč s příchutí Hawaiie

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Koláč s příchutí Hawaiie
Nahrát fotku
 

Suroviny

8 porce
  • Korpus
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek cukr krystal
    • 0,50
      hrnek olej
    • 2
      ks vejce
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      ks prášek do pečiva (kypřící prášek)
    • 2
      lžíce hnědý rum
    • 1
      hrnek mléko
    • 0,50
      hrnek kokos (i víc, dle chuti, může být i kakao)
  • Krém a zdobení
    • 1
      ks měkký tvaroh (polotučný, ve vaničce)
    • 3
      ks vanilkový cukr
    • 20
      ml hnědý rum (dle chuti, ale aby to nebylo moc řídké, já to dělám od oka)
    • 1
      plechovka ananasový kompot (ale může být i jiné ovoce, např. jahody)
    • 1
      ks margotka

Postup přípravy receptu

1
Dáme si předehřát troubu na 160 C°, vymažeme a vysypeme si formu na pečení kokosem (nejlépe vyšší kulatou, s oddělávacím dnem). Ve větší míse smícháme ingredience na korpus a vložíme do trouby na 40 - 45 minut (horkovzdušná).
2
Mezitím si v hlubší míse smícháme ingredience na krém, což je tvaroh, rum a vanilkový cukr. Hotovou směs dáme vychladit do lednice, než se upeče korpus. Jakmile vytáhneme korpus, tak jej vyklopíme a necháme vychladnout.
3
Na vychladlý korpus namažeme studený krém a poklademe ananasem (či jiným ovocem) a posypeme nastrouhanou margotkou.
4
Vše je hotovo a můžeme podávat, všem moc chutnal. Dobrou chuť!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohový koláč s příchutí meruněk

Tvarohový koláč s příchutí meruněk

Ovesné kuličky s příchutí kakaa

Ovesné kuličky s příchutí kakaa

Drobenkový koláč s hruškovými povidly

Drobenkový koláč s hruškovými povidly

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 27. 10. 2012 11:56

    úžasný ! :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Zákusky Dorty Buchty Dezerty Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ananasový kompot Cukr krystal Hnědý rum Kokos Margotka Měkký tvaroh Mléko Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Třešňové omeletky

Třešňové omeletky

Bramborové šišky s mákem

Bramborové šišky s mákem

Placičky z bramborové kaše

Placičky z bramborové kaše

Nebeská Máňa

Nebeská Máňa

Holandská hrachová kaše

Holandská hrachová kaše

Blesková česnečka s uzeným masem

Blesková česnečka s uzeným masem

Bramborové noky s dušeným špenátem

Bramborové noky s dušeným špenátem

Bylinkové kuře (králík) pečené na hlívě

Bylinkové kuře (králík) pečené na…

Palačinky nejrychllější nejchutnejší varijanta!

Palačinky nejrychllější nejchutnejší…

Doporučujeme

30 minut
Voňavé batátové karí

Voňavé batátové karí

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Lokše

Lokše

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

53
Salát z rýžových nudlí s kuřetem a avokádem
Salát z rýžových nudlí s…
38
Masové kostky s bedlovou omáčkou
Masové kostky s bedlovou…
33
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
28
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a slaninou
Smaženky z vánočky s…
20
Masové koule v dýňovém pyré
Masové koule v dýňovém…

Zajímavé články

Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
AHA.cz Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Zoufalá Míša Nosková pár hodin po soudu ohledně násilí: Kde mám dítě?!

Zoufalá Míša Nosková pár hodin po soudu ohledně násilí: Kde mám dítě?!

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Další doporučené recepty:

Koláč s medem a meruňkami
Koláč s medem a meruňkami
Koláč s našlehaným krémem
Koláč s našlehaným krémem
Koláč s nemletým mákem, ovocem a drobenkou
Koláč s nemletým mákem, ovocem a…
Koláč s rebarborou
Koláč s rebarborou
Koláč s rebarborou a jahodami
Koláč s rebarborou a jahodami
Koláč s ricottou a bílou čokoládou
Koláč s ricottou a bílou čokoládou
  • Recepty.cz
  • Koláč s příchutí Hawaiie
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact