ml
hnědý rum
(dle chuti, ale aby to nebylo moc řídké, já to dělám od oka)
1
plechovka
ananasový kompot
(ale může být i jiné ovoce, např. jahody)
1
ks
margotka
Postup přípravy receptu
1
Dáme si předehřát troubu na 160 C°, vymažeme a vysypeme si formu na pečení kokosem (nejlépe vyšší kulatou, s oddělávacím dnem). Ve větší míse smícháme ingredience na korpus a vložíme do trouby na 40 - 45 minut (horkovzdušná).
2
Mezitím si v hlubší míse smícháme ingredience na krém, což je tvaroh, rum a vanilkový cukr. Hotovou směs dáme vychladit do lednice, než se upeče korpus. Jakmile vytáhneme korpus, tak jej vyklopíme a necháme vychladnout.
3
Na vychladlý korpus namažeme studený krém a poklademe ananasem (či jiným ovocem) a posypeme nastrouhanou margotkou.
4
Vše je hotovo a můžeme podávat, všem moc chutnal. Dobrou chuť!