Tento koláč je výborný,ale záleží na každém a jeho chuti.Každopádně jsem se s tímto koláčem vždy trefila a měl opravdu úspěch.
Tenhle recept mám napsaný jako Péřová buchta,jen tedy na upečenou buchtu rozetřu zakysanou smetanu a posypu skořicovým cukrem,je to opravdu výborné,ale pudink musí být dostatečně hustý,jinak bude pudink po nakrájení vytíkat ven.S tímhle mám také zkušenost..:)
No vidíte,samé pochvaly,a nám to nechutnalo.Pudinku bylo nějak moc,se třemi lžicemi cukru byl málo sladký,a ta zakysaná smetana to dorazila.Sypala jsem skořicí,hezky to vonělo,ale rodina to nechtěla jíst.
Na upeceny piskot dam okapane mandarinky(ze 3 malych kompotu) a pak 3 kysane smetany smichane se 3 vanilkovymi cukry.
Je to výborné :o)) Moc nám to všem doma chutná :o)) Neměla jsem zakysanou smetanu, tak jsem na to nalila našlehaný jogurt (nesmí být moc řídký) a taky to balo dobré :o))
Já to znám jako koláč z pekla.Ale je výborný,at se jmenuje jak chce.
Odpověď pro paní Janu z Ostravy.Puding se zapeče do těsta někde více nebo méně.S tím bych si hlavu nelámala.
Paní Jano!! přečtěte si komentář ke receptu "Řezy se šlehačkou" a budete vědět více.
Chtěla bych recept vyzkoušet, vypadá velice zajímavě. Pudink, když ho budu lít přes lžíci na těsto se vpije do těsta nebo udělá vrstvu na těstě?
Opět další obměna slavného koláče !!
Ano velice pěkné čtení....