• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Koláč s kokosem a šlehačkou
Napište svůj komentář k receptu

Koláč s kokosem a šlehačkou

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 78
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Koláč s kokosem a šlehačkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek cukr krystal
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      hrnek mléko
    • 0,50
      hrnek rostlinný olej
    • 2
      ks vejce
    • 1
      hrnek kokos
    • 2
      ks šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva, mléko, olej a vejce. Těsto nalijeme na plech a posypeme kokosem smíchaným s krystalovým cukrem. Upečeme. Na upečený (horký) koláč nalijeme šlehačky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Babiččin perníkový koláč s kokosem

Babiččin perníkový koláč s kokosem

Rybízový koláč s kokosem

Rybízový koláč s kokosem

Batátový koláč s kokosem

Batátový koláč s kokosem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • podoustev
    podoustev | 24. 5. 2019 10:58

    Dvě šlehačky jsou moc, jedna je akorát. Jinak super rychlá a dobrá.

  • aduška | 4. 7. 2014 22:32

    a na kolik stupnů a na jak dlouho :-( to nevm

  • lenka | 22. 1. 2014 20:19

    Peču jako začátnice, prosím mám pomazat plech něčím?

  • Natálka | 25. 11. 2013 10:09

    Čauteeee :-* Jsem tu zpět :) S tym kefirem,hmmm mela jsem pravdu ,je vláčnější :) Nahoru jsem nedala šlehačku ale cukr. polevu :citronová štava,horka voda,cukr moučka,přidala jsem tam i trochu kakaa pro lepší barvu :) <:-) Takže mam yummy buchtu,cukr.polevu pokapanou a hore mame trochu kokosu se skořicovym cukrem <3 MNAMKA . doporučuju 8-)

  • Natálka | 25. 11. 2013 09:45

    Ahojte, ja tento koláč ted peču :) Jenže jsme doma neměli mléko,tak jsem tak dala kefír+trochu mléka . Jsem zvědavá ,jak to dopadne :)))))) :-\ Řekla bych,že bude takovej vláčnější :)) O:-) Za chviu vam napisu ,jake to je s kefirem :-*

  • mikiem | 20. 10. 2013 00:12

    Doporučuju nakonec se to zvládlo bohatě i s cukrem krupice bez pečícího papíru a nemusí se navrch dávat už tolik cukru s kokosem,ale je to podlep otřeby jak kdo chce a kolik tim se taky nic nezkazí,a smetana tak stačí jedna,zvládli jsme to,dáváme si bod 8-)

  • ReceptyII.
    ReceptyII. | 15. 5. 2013 15:59

    Použil jsem jednu šlehačku bohatě stačila. Buchta je vynikající takže dávám velkou 1. :)

  • Stěpánka | 20. 3. 2013 20:23

    Buchta je vynikající,jednoduchá na přípravu,rychlá a stačí jedna šlehačka ;-)

  • Jitka | 18. 3. 2013 15:00

    Asi se ptám hloupě, ale na ten horký upečený koláč ještě na plechu naleju neušlehanou šlehačku či smetanu na šlehání? Jak je to s tím cukrem, píše se, že se do těsta dá l hrnek krystalu a pak ještě se smíchá krystal cukr s kokosem.

  • janatka | 18. 3. 2013 12:14

    Jo to znám a je to rychlovka a hlavně moc dobrá! :-[

  • knoma
    knoma | 16. 4. 2012 09:23

    No, tak přesně to já mám zakázané, i když bych tisíckrát chtěla. :-D

  • Monika | 31. 3. 2012 10:41

    Super rychlí koláč, bála jsem se toho, ale není čeho :-D ..kámoška to taky udělala, nalila ty dvě šlehačky a prý jí to plavalo, tak jsem dala JEN JEDNU a je to super!! Krásně vláčné, snad zůstane na zítra pro návštěvu, jinak to upeču zítra znovu :-D :-D Doporučuji! Ale jen s JEDNOU ŠLEHAČKOU!!

  • odolov11@seznam.cz | 29. 3. 2012 21:22

    Bezvadný recept - kdysi jsem ho často pekla, pak jsem měla nucenou nemocniční pauzu a ztratila jsem ho. Tak jsem zkusmo zadala vyhledávání a hop! Tu je! Doporučuji jako velice rychlý koláč při narychlo nahlášené návštěvě.

  • kamila | 24. 11. 2011 12:08

    vyborny recept ;-) :-)

  • Petr | 6. 7. 2011 22:06

    já ho sním v jednom na posezení

  • SonaK. | 11. 6. 2011 13:19

    výborný, pekla jsem už několikrát a už jsem spoustě přátel musela dát recept :-)

  • knoma
    knoma | 25. 1. 2011 12:41

    Tento recept mám k dispozici v hodně podobném složení, akorát s víc kokosem a cukrem a se 3 vejci. Chuťově je úplně úžasný, šlehačkou se nevyplácí šetřit, protože mě se pak hrozně sypal, úplně se rozpadal. Nevím, jestli to tu někdo nepodotkl, ale je lepší ho buď hned sníst a nebo skladovat v ledničče. 3. den venku už byl trochu nakyslý. Jakkoliv vydržel tak dlouho, tak ho považuji za úspěšný. Ono sníst ve 3 rychle plný plech je docela náročný.

  • Jana. | 21. 1. 2011 00:05

    :-) ... tento recept byl vložen asi o rok dříve než zmíněné řezy Rafaello :-) .. kdysi už tu kvůli tomu byla pěkná bitka 8-) .. myslím ,že je to fuk , hlavně že chutnají ;-)

  • Naďa | 7. 12. 2010 07:36

    Ja nedelam na klasicky velky plech, ale mensi s vyssimi okraji a je to akorat Jde vsechno a fantazii se meze nekladou. Ale tu slehacku doporucuju nalit na vsechny tri casti, bez ni to nema ten spravny smak 8-)

  • Zuza11 | 29. 11. 2010 12:29

    Prosím o radu. Na jak velký plech to mám udělat? A nahoru podle většini stačí tedy jen jedna šlahačka? Chtěla bych to udělat na třetiny. Jednu obyč., jednu s čokoládou a jednu s mandlemi, mělo by to jít, že?

  • fIRCON | 23. 11. 2010 19:15

    Tekuté... Alespoň podle mě :-) Nejdřív jsem taky váhala, ale podle obrázku jsem usoudila, že pokud by byly už ušlehané, vypadaly by řezy jinak. Já jsem dala jen jednu, bohatě stačí.... Řezy krásně zvlhnou a mají smetanový nádech :-)

  • Štěpánka | 23. 11. 2010 19:09

    ty šlehačky mají být ušlehané,nebo ne?tekuté?

  • Radová Daniela | 22. 11. 2010 21:47

    Tuto buchtu peču již dlouho a je výborná.Ale pokud vím,tak tady byl recept pod jiným názvem a to řezy rafaelo.

  • fIRCON | 22. 11. 2010 14:09

    Cukr se skutečně smíchá s moukou. Na posyp jsem použila další cukr - stačí troška :-)

  • Tereza | 21. 11. 2010 13:28

    trošku mě mate postup, smícháme mouku +curk..... když se pak mícha cukr s kokosem:D tak nevím cos tím cukrem :D

  • Sisi | 21. 11. 2010 11:10

    Nevím, jestli to tu někdo psal, ale jsou to zdejší identické Řezy Rafaello.

  • Erana | 20. 11. 2010 21:45

    Naprosto skvělý! Právě jsem ho dala příteli a ten se může zbláznit....:-) Doporučuji!

  • Aneta Pavezová | 18. 11. 2010 22:56

    Vynikající, jen se po něm zaprášilo

  • fIRCON | 17. 11. 2010 10:21

    Dělala jsem včera a je naprosto výborný! Dala jsem jednu šlehačku a myslím, že stačí, se dvěmi by byl už moc mokrý... Taky jsem místo mléka dala kefír, protože mléko došlo, ale vůbec to není cítit... Určitě jsem nedělala naposledy :-)

  • Daniela Klečková | 5. 8. 2010 10:45

    Právě jsem ochutnala.Skvělý koláč!Jemný,nadýchaný,plech jsem vysypala kokosem.M Ň A M !Dávám za 1!

  • Daniela Klečková | 5. 8. 2010 10:42

    Buchta je vynikající,vysypala jsem plech kokosem,M Ň A M!!Skvělé,dávám za 1!

  • Daniela Klečková | 5. 8. 2010 09:12

    Jdu na to,pak napíšu,jak buchta dopadla.Vypadá to dobře.

  • Ingrid Morawetzová | 27. 9. 2009 13:05

    Peče se 20-25 minut na 180° C.

  • Bára Engelthalerová | 2. 2. 2008 16:23

    Já ten koláč znám od mé spolužačky a než se posypeme těsto kokosem s cukrem, posypeme ho ještě rozlámanou hořkou čokoládou. Čím větší kusy, tím je uvnitř těsta. Nestrouhejte jí, ale protože jinak vám zůstane na povrchu a ne uvnitř. Jako se to stalo mě, když jsem ho pekla poprvé.

  • Jana | 20. 1. 2008 12:56

    Skutečně výborný a rychlý! Všem doporučuji vyzkoušet! Sypala jsem cukrem moučkou.

  • Lucie | 12. 1. 2008 17:51

    Škoda, že není uvedena délka ani teplota pečení. Zkoušela jsem pro jistotu z poloviční dávky a příště už určitě nezaváhám, koláč byl dobrý, doporučuji dát do těsta o něco méně cukru.

  • Lenka Cvejnová | 18. 9. 2007 13:22

    Moc dobrý, ať už se jmenuje řezy raffaelo nebo koláč s kokosem a šlehačkou. Jen příště posypu místo krystalovým cukrem moučkou, aby neskřípal mezi zubama.

  • Petr H | 4. 8. 2007 00:03

    je vynikajici co dodat moc chutný!!!

  • Skarkova Dana | 15. 2. 2007 11:02

    Tento moucnik je fakt vynikajici ,je hotovy raz dva a jen se po nem zaprasi delam ho casto. Dana

  • Sarka Honzakova | 5. 2. 2007 21:43

    Delala jsem nekolikrat a je to vyborne. Jednou jsem mela v lednici uz delsi dobu parizskou slehacku, tak jsem to zalila tou a bylo to jeste lepsi ;-)

  • Jana Kutačová | 9. 10. 2006 19:39

    Mám taky ověřeno,že 1 šlehačka zcela vystačí a peču je poměrně dost často a jsou vynikající,vláčné,vlhké...:)

  • Kuchařka on-line | 9. 10. 2006 17:34

    Akorát zadán tři roky před ním :))

  • Hana Lorencová | 9. 10. 2006 14:12

    Úplně stejný recept jako "řezy Raffaelo".

  • Ivana Zezulková | 9. 10. 2006 13:38

    Výborný recept.Hledala jsem něco jednoduchého a rychlého a toto je opravdu paráda. Míváme to jako zákusek. Dávám 1.

  • Jitka B. | 19. 4. 2006 10:15

    Dělám také pod názvem Rafaello, je vynikající. Dávám 1 1/2 hrnku kokosu, van. cukr, 1/ hrnku cukru. Po upečení před přelitím šlehačkou ještě trochu pocákám rumem.

  • Eva Ulmanová | 18. 4. 2006 08:17

    Já na posypání dávám 1 hrnek kokosu smíchyný se 2 balíčky vanilkového cukru. Polévám pouze 1 šlehačkou.

  • Eva Severová | 14. 10. 2005 10:33

    Kolik kokosu a cukru smíchat na posypání? Nedala jsem celé balení kokosu, ale možná jsem měla. Jinak je koláč výborný, jen se po něm "zaprášilo". Díky

  • Silvie Miksikova | 15. 8. 2005 16:44

    Koláč je docela sytý,ale moc chutný!!!

  • Jana Han | 14. 8. 2005 09:48

    Velice dekuji Tane i Lence za rychlou rada, mohu se pustit do peceni. Jana Han

  • Lenka Sedlářová | 13. 8. 2005 20:10

    Jedna šlehačka je 2,5 dl.

  • Táňa K. | 12. 8. 2005 19:59

    Paní Jano, jedna šlehačka je 250 ml = 2,5 dl.

  • Jana Han | 11. 8. 2005 22:55

    Omlouvam se predem za muj dotaz,protrbuji upresnit, kolik dl je jedna slehacka. Dekuji predem

  • Táňa K. | 11. 8. 2005 14:06

    Děkuji za výborný recept. Je to rychlé, jednoduché, na první pohled obyčejná buchta, ale výsledek chuťově neobyčejný.:-)

  • Monika | 29. 7. 2005 13:42

    Koláč jsem upekla dle Vašeho receptu a navíc na kokos nasypala sekané loupané mandle. Nedovedla jsem si představit, jak ho ve finále poleju dvěma šlehačkami a on bude pořád k jídlu.... Nicméně stalo se a je to opravdu vynikající koláč!!! Od té doby už jsem ho dělala nejmíň 3 x a všem děsně chutná.

  • Dana | 19. 7. 2005 00:26

    Koláč jsem upekla / v receptu od kolegyně měl název Rafaello řezy/ - je vynikající. Při repríze přidám do těsta podle návrhu dcery nasekané oloupané mandle. Sdělím pak své dojmy.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Kokos Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Šlehačka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hrachová polévka

Hrachová polévka

Cuketový makovec

Cuketový makovec

Šunka v listovém těstě

Šunka v listovém těstě

Rychlá znojemská

Rychlá znojemská

Műsli tyčinky

Műsli tyčinky

Vaječná pomazánka II.

Vaječná pomazánka II.

Plněné kuřecí prsíčko listovým špenátem

Plněné kuřecí prsíčko listovým…

Třešňové (višňové) muffiny / koláč

Třešňové (višňové) muffiny / koláč

Piškotový koláč s jahodami

Piškotový koláč s jahodami

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

58
Havajské kuře huli huli
Havajské kuře huli huli
54
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
36
Koprová omáčka v netradičním pojetí
Koprová omáčka v…
30
Sýrová zelenina: (nejen) příloha
Sýrová zelenina: (nejen)…
30
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na pomazánku či ředkvičky s vajíčkem
Ředkvičky na sedm způsobů: Zkuste recept na…
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
AHA.cz Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Tajemství Jiřího Bartošky (†78): Spory s Gottem (†80) kvůli pomluvám!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Chyby v oblékání, kvůli kterým vám to tolik nesluší. Neděláte nějakou z nich také?

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Sestra Krainové v dovolenkovém ráji: Po bodnutí komára skončila ve špitálu!

Sestra Krainové v dovolenkovém ráji: Po bodnutí komára skončila ve špitálu!

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy 7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

7 mystických českých jmen pro ženy: Jaké kouzlo v sobě skrývají?

Další doporučené recepty:

Koláč s jablky a ořechovou drobenkou
Koláč s jablky a ořechovou drobenkou
Koláč s kaki a skyrem
Koláč s kaki a skyrem
Koláč s kandovanými citrony a citronovým krémem
Koláč s kandovanými citrony a…
Koláč s kozím sýrem a olivami
Koláč s kozím sýrem a olivami
Koláč s kuřecím masem a olivami
Koláč s kuřecím masem a olivami
Koláč s mandarinkami a jogurtem
Koláč s mandarinkami a jogurtem
  • Recepty.cz
  • Koláč s kokosem a šlehačkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact