Z bílků připravíme tuhý sníh. Žloutky utřeme s cukry a tukem do pěny. Vmícháme do ní tvaroh, mouku s kypřidlem a tuhý sníh. Těsto rozetřeme do vymazané a vysypané kulaté formy na koláče s vyšším okrajem a poklademe na něj kuličky omytého a osušeného vína, posypeme mandlemi. Pečeme v předehřáté troubě při 170-ti stupních asi 40 minut.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
deniska
|10. 3. 2017 15:17
děkuju za mňamozní recept O:-) <3
Evža
|19. 9. 2016 13:44
Je výborný,krásně vláčný a nikdy bych nevěřila,jak je dobré víno v koláči,dokud jsem to dnes nezkusila.Děkuji za recept.
Jitule
|21. 8. 2016 15:06
Mně taky ne, to bude rukama :-\ . Ale i tak je to dobré.
Jana
|24. 4. 2016 19:02
Zkoušela jsem a nějak mi nevyskočil :( nevim proč
Lenka
|27. 9. 2015 13:21
Dělala jsem jako buchtu na plech a s tím hroznovým vínem je opravdu výtečný <3
Dnes místo vína dám rybíz :-)
juli
|4. 9. 2015 19:47
super koláč, libůstka :-*
Zuzana
|25. 8. 2013 19:16
Vynikající vláčný koláč, všem kdo ještě víno na koláč nedávali stejně jako já, vřele doporučuji. Dala jsem bezpeckaté a je absolutně boží.
Irena Gujdová
|20. 8. 2012 18:12
Pekla jsem ho na sobotu pro návštěvu a honila jsem od něj manžela už od rána. Koláč je vláčný, voní máslem a s vínem má i výbornou chuť <:-) . Nejdřív si všichni mysleli, že je v koláči angrešt :-D . Doporučuji upéct.
Jiřina Sudová
|5. 2. 2012 14:26
Koláč na jedničku! Rychlý a výborný. :-)
Eva Bojanová
|7. 12. 2011 13:45
Hroznové víno jsem do koláče nikdy nezkoušela dávat a byla jsem mile překvapená, jak je dobré. Po koláči se jen zaprášilo. Mandle jsem vynechala. Eva
Květa
|11. 5. 2011 19:59
Nádherně vláčný, pochutnali jsme si náramně, vřele doporučuji. Květa