Listové těsto vyválíme a uložíme na plech. Zcela jej zasypeme drobným ovocem. Uvaříme hustý pudink, který navrstvíme na ovoce.
2
Vyšleháme všechny přísady na těsto (má mít hustotu jako piškotové těsto, mléko použijeme dle potřeby) a nalijeme ho na pudink. Koláč vložíme do trouby a při střední teplotě pečeme, dokud těsto na povrchu nezíská zlatou barvu.
3
Vyjmeme z trouby a ještě horký koláč pocukrujeme přes sítko na čaj. Necháme velice dobře vychladnout, až pak krájíme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Iveta Janatová
|24. 4. 2009 21:12
Krém jsem dělala z 800ml mléka a 2 sáčků vanil. pudinku a cukru dejte více.Dala jsem černý rybíz a proto více cukru do krému. Jinak dobré ,mlaskaly jsme si .