• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Koláč "černá díra"
Napište svůj komentář k receptu

Koláč "černá díra"

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Koláč "černá díra"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g hladká mouka
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 200
      g cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      ks vejce
    • 10
      lžíce rostlinný olej
    • 150
      g bílý jogurt
    • 300
      ml mléko
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 2
      ks tyčinky ledové kaštany
    • 2
      lžíce máslo
    • 2
      lžíce kakao
    • 4
      lžíce voda
    • marmeláda

Postup přípravy receptu

1
Utřeme cukr z celými vejci, přidáme olej, mléko, jogurt, prosátou mouku s kypřícím práškem. Vlijeme do hlubšího plechu a upečeme - cca 45 minut. Necháme vychladit, poté uděláme do buchty obrácenou částí vařečky díry - čím více típ lépe. Strany děr vymažeme marmeládou a vlijeme polevu. Necháme ztuhnout a hojně pocukrujeme.
2
Poleva: ve vodní lázni rozpustíme kaštany, kakao, máslo a vodu na jemnou litou hmotu bez hrudek.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hruškový koláč s vanilkovým medem

Hruškový koláč s vanilkovým medem

Kynutý koláč s tvarohem

Kynutý koláč s tvarohem

Makový koláč se švestkami a mandlemi

Makový koláč se švestkami a mandlemi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • inka machackova | 12. 1. 2007 17:34

    Markéto zrušit proboha néééééééééé!Já jsem tu asi 14 dní a je to paráááda.Tady mi to vyhovuje,lidi mají hrůzu nápadů a to je potřeba.Tady se dá i poradit když někdo něco potřebuje,jen ty anonimy mě štvou.

  • englicka marketa | 12. 1. 2007 16:09

    Inko jsem ráda že chutnalo,mno to máte pravdu, tyhle sránky by se měli zrušit,kdo má pak ty kila do léta hubnout:o)))zase ale co s toho života,tak se alespoň dobře nadlábnem ne??:o)))))

  • inka machackova | 12. 1. 2007 13:32

    Tak jsem dnes vyzkoušela a mělo to úspěch,čokoláda nestacila ani ztuhnout.Holky je tu hrůůůůůůza receptů,nestíhám.

  • englicka marketa | 9. 1. 2007 19:21

    mno,vzít nožík a námáznout lehce dirku,bylo to míněno tak aby tam zbylo ještě na tu čokoládu:o)aby jsme nejedli jenom marmošku:o)))

  • jarka | 9. 1. 2007 18:18

    to může být dobré, jen mi není jasné, jak bych vymazávala ty díry od vařečky, přece vařečka má v růměru celkem malé držadlo a tím budou malé i otvory.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Dopolední svačina Svačina Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Cukr Hladká mouka Kakao Marmeláda Máslo Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Tyčinky ledové kaštany Vanilkový cukr Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bohaté řízky

Bohaté řízky

Zdravá dobrota z červené čočky a pohanky

Zdravá dobrota z červené čočky a…

Těstovinový salát s nakládanou zeleninou a zakysanou smetanou

Těstovinový salát s nakládanou…

Kuřecí nudličky pro labužníky

Kuřecí nudličky pro labužníky

Bramborovo-kapustové placičky

Bramborovo-kapustové placičky

Špaldové sušenky s čokoládou

Špaldové sušenky s čokoládou

Polévka z čerstvého špenátu - jednoduchá a rychlá

Polévka z čerstvého špenátu -…

Spaghetti alla Carbonara ( Podle Antonia Carluccia )

Spaghetti alla Carbonara ( Podle…

Kuřecí kari se zeleninou a rýží

Kuřecí kari se zeleninou a rýží

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

81
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
32
Kapustová polévka s drožďovými knedlíčky
Kapustová polévka s…
32
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
17
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Kate s Williamem na obhlídce Severního Irska: Ťukli si jabčákem

Kate s Williamem na obhlídce Severního Irska: Ťukli si jabčákem

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Koláč "černá díra"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact