• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Koláč "černá díra"
Napište svůj komentář k receptu

Koláč "černá díra"

autor: haluška50
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Koláč "černá díra"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g hladká mouka
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 200
      g cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      ks vejce
    • 10
      lžíce rostlinný olej
    • 150
      g bílý jogurt
    • 300
      ml mléko
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 2
      ks tyčinky ledové kaštany
    • 2
      lžíce máslo
    • 2
      lžíce kakao
    • 4
      lžíce voda
    • marmeláda

Postup přípravy receptu

1
Utřeme cukr z celými vejci, přidáme olej, mléko, jogurt, prosátou mouku s kypřícím práškem. Vlijeme do hlubšího plechu a upečeme - cca 45 minut. Necháme vychladit, poté uděláme do buchty obrácenou částí vařečky díry - čím více típ lépe. Strany děr vymažeme marmeládou a vlijeme polevu. Necháme ztuhnout a hojně pocukrujeme.
2
Poleva: ve vodní lázni rozpustíme kaštany, kakao, máslo a vodu na jemnou litou hmotu bez hrudek.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduchý koláč s rebarborou a drobenkou

Jednoduchý koláč s rebarborou a…

Ostružinovomalinový ovesný koláč

Ostružinovomalinový ovesný koláč

Rebarborový koláč se sněhem

Rebarborový koláč se sněhem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • inka machackova | 12. 1. 2007 17:34

    Markéto zrušit proboha néééééééééé!Já jsem tu asi 14 dní a je to paráááda.Tady mi to vyhovuje,lidi mají hrůzu nápadů a to je potřeba.Tady se dá i poradit když někdo něco potřebuje,jen ty anonimy mě štvou.

  • englicka marketa | 12. 1. 2007 16:09

    Inko jsem ráda že chutnalo,mno to máte pravdu, tyhle sránky by se měli zrušit,kdo má pak ty kila do léta hubnout:o)))zase ale co s toho života,tak se alespoň dobře nadlábnem ne??:o)))))

  • inka machackova | 12. 1. 2007 13:32

    Tak jsem dnes vyzkoušela a mělo to úspěch,čokoláda nestacila ani ztuhnout.Holky je tu hrůůůůůůza receptů,nestíhám.

  • englicka marketa | 9. 1. 2007 19:21

    mno,vzít nožík a námáznout lehce dirku,bylo to míněno tak aby tam zbylo ještě na tu čokoládu:o)aby jsme nejedli jenom marmošku:o)))

  • jarka | 9. 1. 2007 18:18

    to může být dobré, jen mi není jasné, jak bych vymazávala ty díry od vařečky, přece vařečka má v růměru celkem malé držadlo a tím budou malé i otvory.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Dopolední svačina Svačina Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Cukr Hladká mouka Kakao Marmeláda Máslo Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rostlinný olej Tyčinky ledové kaštany Vanilkový cukr Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Obrácené řízky podle tchýně

Obrácené řízky podle tchýně

Jablečná buchta II.

Jablečná buchta II.

Koprovka podle Barunky

Koprovka podle Barunky

Melounový salát

Melounový salát

Severoafrická cizrnová polévka

Severoafrická cizrnová polévka

Cizrna po boloňsku

Cizrna po boloňsku

Smažené čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou

Smažené čínské nudle s kuřecím masem…

Hermelínová pomazánka nebo salát se šunkou

Hermelínová pomazánka nebo salát se…

Jemné tvarohové řezy s ovocem

Jemné tvarohové řezy s ovocem

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

63
Čevapčiči po našem
Čevapčiči po našem
50
Bramborovo-houskový knedlík
Bramborovo-houskový…
40
Cappuccino roláda
Cappuccino roláda
35
Plněné batáty
Plněné batáty
25
Zapečené špagety s mletým masem
Zapečené špagety s…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Česká odpověď na slavné andílky Vicotira's Secret: Jsme víc sexy!

Česká odpověď na slavné andílky Vicotira's Secret: Jsme víc sexy!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Koláč "černá díra"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact