**Korpus:** Z bílků ušleháme tuhý sníh, pomalu vmícháme cukr, kokos a nakonec mouku. Těsto vylijeme na vymazaný moukou vysypaný hlubší plech a pečeme cca 20 min na 200°C dozlatova.
2
**Krém:** Mléko a pudink uvaříme a necháme vychladnout. Cukr vyšleháme s máslem, žloutky, vychladlou kávou a uvařeným pudinkem. Na vychladlý korpus rozetřeme krém a posypeme nastrouhanou čokoládou. Necháme alespoň 2 hodiny ztuhnout.
Hmmm, sbihaji se mi sliny Hned bych si dala! Ti, kteri kavu (resp. kofein) nemohou, by mohli teoreticky kavu nahradit cerealnim (kavovinovym) napojem
káva
|13. 1. 2015 11:20
Krása , výborný recept. Skúšala som doma a koláč do večera zmizol :-D Nakoniec som ešte na večer podávala takúto dobrotu http://coffeein.sk/blog/17/kava-nieje-len-cierna-fotonavod-na-pripravu-kavoveho-dezertu/ :-) :-) chutilo všetkým
Dala jsem v těstě i v krému poloviční dávku cukru a je to akorát. Je to lahodné, jemné a chuťově vyvážené . Příště dám ale méně másla a více pudingu, máslové krémy moc nemusím...
Lenka
|25. 9. 2011 19:52
Super recept :-) Všem chutnal, jen jsem ubrala cukru a dělala jsem ho z 6bílku. Dávám 1
licunka
|3. 7. 2011 12:03
je to dobry recept, ale podle mě příliš sladký :-)
Jegermaister
|8. 2. 2011 19:52
Zuzko, máte pravdu je v tom čokoláda, ale s kávou je to mnohem lepší.