• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kokosovo-kávový dezert
Napište svůj komentář k receptu

Kokosovo-kávový dezert

autor: Jegermaister
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 10
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kokosovo-kávový dezert
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • těsto
    • 7
      ks sníh z bílku
    • 300
      g moučkový cukr
    • 250
      g kokosová moučka
    • 5
      lžíce hrubá mouka
  • krém
    • 2
      dl mléko
    • 1
      dl instantní káva silná
    • 1
      ks vanilkový pudink
    • 200
      g moučkový cukr
    • 250
      g máslo
    • 2
      ks žloutek nejsou nutné
  • dozdobení
    • 1
      ks čokoláda na vaření nastrouhaná

Postup přípravy receptu

1
**Korpus:** Z bílků ušleháme tuhý sníh, pomalu vmícháme cukr, kokos a nakonec mouku. Těsto vylijeme na vymazaný moukou vysypaný hlubší plech a pečeme cca 20 min na 200°C dozlatova.
2
**Krém:** Mléko a pudink uvaříme a necháme vychladnout. Cukr vyšleháme s máslem, žloutky, vychladlou kávou a uvařeným pudinkem. Na vychladlý korpus rozetřeme krém a posypeme nastrouhanou čokoládou. Necháme alespoň 2 hodiny ztuhnout.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kávový zákusek - řezy

Kávový zákusek - řezy

Kakaovo-kávový moučník

Kakaovo-kávový moučník

Kávový korpus

Kávový korpus

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Maru_b | 29. 1. 2015 16:18

    Hmmm, sbihaji se mi sliny :) Hned bych si dala! Ti, kteri kavu (resp. kofein) nemohou, by mohli teoreticky kavu nahradit cerealnim (kavovinovym) napojem :)

  • káva | 13. 1. 2015 11:20

    Krása , výborný recept. Skúšala som doma a koláč do večera zmizol :-D Nakoniec som ešte na večer podávala takúto dobrotu http://coffeein.sk/blog/17/kava-nieje-len-cierna-fotonavod-na-pripravu-kavoveho-dezertu/ :-) :-) chutilo všetkým

  • dudysek | 12. 11. 2012 11:55

    Dala jsem v těstě i v krému poloviční dávku cukru a je to akorát. Je to lahodné, jemné a chuťově vyvážené :). Příště dám ale méně másla a více pudingu, máslové krémy moc nemusím...

  • Lenka | 25. 9. 2011 19:52

    Super recept :-) Všem chutnal, jen jsem ubrala cukru a dělala jsem ho z 6bílku. Dávám 1

  • licunka | 3. 7. 2011 12:03

    je to dobry recept, ale podle mě příliš sladký :-)

  • Jegermaister | 8. 2. 2011 19:52

    Zuzko, máte pravdu je v tom čokoláda, ale s kávou je to mnohem lepší.

  • Zuzka
    Zuzka | 7. 2. 2011 11:34

    Vypadá to nádherně, jen bych si tipla, že je v krému kakao, je dost tmavý, je to tak nebo to jen zabarví ta káva?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Řezy Dezerty Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Hrubá mouka Instantní káva Kokosová moučka Máslo Mléko Moučkový cukr Sníh z bílku Vanilkový pudink Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Étonnant jablkový koláč

Étonnant jablkový koláč

Meruňková marmeláda

Meruňková marmeláda

Roláda  piškotová

Roláda piškotová

Kakaovo-kokosové muffiny

Kakaovo-kokosové muffiny

Bramborové noky s dušeným kysaným zelím a pečenou krkovicí

Bramborové noky s dušeným kysaným…

Cuketa zapečená s paprikou a žampiony

Cuketa zapečená s paprikou a žampiony

Pečený čaj - hruškový

Pečený čaj - hruškový

Almnüsse (smažené koblížky)

Almnüsse (smažené koblížky)

Slané lívance

Slané lívance

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

40
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
20
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
18
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
16
Dýňová tortila
Dýňová tortila
15
Karlovarský knedlík
Karlovarský knedlík

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Další doporučené recepty:

Kokosovo-datlový koláč
Kokosovo-datlový koláč
Kokosovo-grepový dort
Kokosovo-grepový dort
Kokosovo-karamelový zákusek
Kokosovo-karamelový zákusek
Kokosovo-kefírový koláč s ovocem
Kokosovo-kefírový koláč s ovocem
Kokosovo-medová roláda
Kokosovo-medová roláda
Kokosovo-pomerančový koláč
Kokosovo-pomerančový koláč
  • Recepty.cz
  • Kokosovo-kávový dezert
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact