• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami
Napište svůj komentář k receptu

Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami

autor: aktija
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami
Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami
Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami
Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami
Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami
Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g máslo
    • 200
      g cukr
    • 5
      ks vejce
    • 350
      g polohrubá mouka
    • 6
      lžíce mléko
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      špetka sůl
    • 50
      g čokoláda
    • 4
      lžíce kokos
    • 1
      plechovka kompotované mandarinky

Postup přípravy receptu

1
Máslo utřeme s cukrem, přidáme celá vejce, mouku, mléko, prášek do pečiva a špetku soli, pokud se vám těsto zdá příliš tuhé, přidáme ještě mléko. Těsto rozdělíme na dva díly, do jednoho dáme čokoládu a do druhého kokos. Na plech (na pečicí papír nebo jen vymazat a vysypat) dáme čokoládové těsto, na ně kokosové a navrch natlačíme mandarinky. V předem vyhřáté troubě upečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rýžový nákyp s mandarinkami

Rýžový nákyp s mandarinkami

Kotlety se sýrem a mandarinkami

Kotlety se sýrem a mandarinkami

Bábovka s mandarinkami-velká

Bábovka s mandarinkami-velká

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ilcitka | 26. 3. 2017 15:26

    Recept dobrý, jenom přidat více mléka a tak 2 plechovky mandarinek. Jinak Super, doporučuji :)

  • Lucka | 21. 9. 2013 12:58

    Buchta se povedla, je celkem dobrá, ale podle komentářů jsem čekala něco více extra... :-)

  • mikina | 25. 5. 2013 13:17

    výborná, skvělá, vláčná...prostě super

  • menhasami | 21. 5. 2013 12:17

    Koláč je moc dobrý, vláčný. Neměla jsem mandarinky, dala jsem broskve. Místo čokolády jsem použila kakao a pekla jsem v normálním plechu a vysoký byl dost. Hodnotím 1 určitě ho budu péct znovu.

  • neli.novotna | 23. 5. 2011 19:40

    Jo a jeětě 1: Když máte buchtu hotovou, můžete ji polít čokoládou ;-)

  • neli.novotna | 23. 5. 2011 16:53

    Ahoj ! Buchta je fakt dobrá, takže jestli jste ji ještě neochutnali - je nejvyšší čas :-) . Mám pro Vás pár tipů: do druhého těsta (čokoládového) můžete místo čokolády nastrouhat margotku a přidat trochu práškového kakaa, aby dostalo barvu. Navrch se opravdu hodí různé ovoce- zkoušela jsem broskve i ananas. Pokud se Vám bude zdát, že je těsta málo - nebojte se, v troubě se nafoukne ( pečte přibližně na 190°C). Takže díky za recept a zase někdy nashledanou :)

  • Makrelka | 16. 4. 2011 20:20

    Tahle buchta je vazne vyborna, mnam! Pekla jsem ji na 180-200 stupnu a za chvili byla hotova. Jen to chce mensi pekac, at je trochu do vysky :)

  • pepibubu | 3. 4. 2011 18:32

    Tak tahle buchta mě absolutně nadchla. Jednoduchá na přípravu, ne přeslazená, ne suchá, vážně dobrá. Chutnala celé rodině, včetně tchýně :-))))

  • Dan | 8. 12. 2010 00:00

    Milé Dámy, peču pro přítelkyni tuto buchtu, ale nevim na kolik sem mel troubu nahřát a tak sem to zkusil na 200°C spodní i vrchní spirálu zapnutou. Doufám ze se nespálí, protože ani nevím jak dlouho tam má být. Prosím vás, abyste příště tuto informaci uváděly. Sem jenom muž. Děkuji

  • Marsí | 11. 5. 2006 10:10

    Ivo díky...je to od vás milé...ale myslím, že to zvládnu....:o)))

  • Ivana | 10. 5. 2006 15:27

    Pro Marsí: já mám rebarbory plnou zahradu, pokud byste bez ní nemohla žít, tak Vám ji klidně pošlu.

  • Marsí | 10. 5. 2006 13:29

    Tak tohle také vyzkouším, musí to být dobrůtka.Jinak holky...neblázněte furt s tou rebarborou...u nás je drahá a na balkoně mi sotva vyroste...:o)))

  • jitka Mal. | 10. 5. 2006 13:07

    Ovoce se může dát jakékoliv, recept jsem napsala jak zněl v originále, ale takhle přesně jsem ho i pekla, ale příště bych určitě dala dvoje mandarinky, nebo zkombinovala mandarinky s jahodami. Chuť má jako lepší bublanina, je vláčnější, není suchá, prostě buchta výborná na víkend k čaji nebo kávě.

  • Pavlína Svitáková | 10. 5. 2006 12:20

    No právě - jsem si v legraci rejpla:-))).

  • Jaroslava Oumarová | 10. 5. 2006 12:00

    :-))))))) Pavlínko, já bych to nechala raději, jak to je. Už takhle je rebarbora skoro v každém z posledních receptů...

  • Pavlína Svitáková | 10. 5. 2006 11:53

    Slibný recept a určitě bude fajn.Možná by buchta šla upéct i s rebarborou !!!:-)

  • Gábina | 10. 5. 2006 10:52

    to vypadá dobře, určitě vyzkouším

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Dopolední svačina Svačina Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr Kokos Kompotované mandarinky Máslo Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Omáčka z plísňového sýra

Omáčka z plísňového sýra

Plněný cop

Plněný cop

Bylinkové máslo

Bylinkové máslo

Bábovka šlehačka

Bábovka šlehačka

Kuře po kreolsku

Kuře po kreolsku

Ovocný koktejl

Ovocný koktejl

Zapečené brambory s žampiony a kuřecím

Zapečené brambory s žampiony a kuřecím

Rajská polévka se špeclemi

Rajská polévka se špeclemi

Kuřecí kousky s  bulgurem

Kuřecí kousky s bulgurem

Doporučujeme

30 minut
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.

Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

60 minut
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

71
Houbový guláš
Houbový guláš
69
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
62
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
61
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
60
Bramborový guláš se smetanou
Bramborový guláš se…

Zajímavé články

Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou večeři
Vepřová panenka na grilu: Recept na šťavnatou…
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule? Naučte se ji připravit jako šéfkuchař!
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule?…
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou dobrotu vám hvězdy doporučují?
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou…
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
AHA.cz Konec s Danielou? Brzobohatý promluvil o další ženě

Konec s Danielou? Brzobohatý promluvil o další ženě

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Největší hvězdy, které se kdy objevily na karlovarském festivalu: Kdo přijede letos?

Ženy.cz Léto na horách pro celou rodinu: Objevte Katschberg s hotely Falkensteiner

Léto na horách pro celou rodinu: Objevte Katschberg s hotely Falkensteiner

Blesk.cz Martin Prágr zavzpomínal na pubertu: Stydím se za sebe!

Martin Prágr zavzpomínal na pubertu: Stydím se za sebe!

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Osud skrytý v hodině narození: Jste vášnivá, opatrná nebo společenská?

Další doporučené recepty:

Kokosoví sněhuláčci
Kokosoví sněhuláčci
Kokosovo-ananasový dort
Kokosovo-ananasový dort
Kokosovo-ananasový dort / řez na poslední chvíli
Kokosovo-ananasový dort / řez na…
Kokosovo-datlový koláč
Kokosovo-datlový koláč
Kokosovo-grepový dort
Kokosovo-grepový dort
Kokosovo-karamelový zákusek
Kokosovo-karamelový zákusek
  • Recepty.cz
  • Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact