• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami
Napište svůj komentář k receptu

Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami

autor: aktija
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami
Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami
Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami
Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami
Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami
Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g máslo
    • 200
      g cukr
    • 5
      ks vejce
    • 350
      g polohrubá mouka
    • 6
      lžíce mléko
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      špetka sůl
    • 50
      g čokoláda
    • 4
      lžíce kokos
    • 1
      plechovka kompotované mandarinky

Postup přípravy receptu

1
Máslo utřeme s cukrem, přidáme celá vejce, mouku, mléko, prášek do pečiva a špetku soli, pokud se vám těsto zdá příliš tuhé, přidáme ještě mléko. Těsto rozdělíme na dva díly, do jednoho dáme čokoládu a do druhého kokos. Na plech (na pečicí papír nebo jen vymazat a vysypat) dáme čokoládové těsto, na ně kokosové a navrch natlačíme mandarinky. V předem vyhřáté troubě upečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rýžový nákyp s mandarinkami

Rýžový nákyp s mandarinkami

Kotlety se sýrem a mandarinkami

Kotlety se sýrem a mandarinkami

Bábovka s mandarinkami-velká

Bábovka s mandarinkami-velká

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ilcitka | 26. 3. 2017 15:26

    Recept dobrý, jenom přidat více mléka a tak 2 plechovky mandarinek. Jinak Super, doporučuji :)

  • Lucka | 21. 9. 2013 12:58

    Buchta se povedla, je celkem dobrá, ale podle komentářů jsem čekala něco více extra... :-)

  • mikina | 25. 5. 2013 13:17

    výborná, skvělá, vláčná...prostě super

  • menhasami | 21. 5. 2013 12:17

    Koláč je moc dobrý, vláčný. Neměla jsem mandarinky, dala jsem broskve. Místo čokolády jsem použila kakao a pekla jsem v normálním plechu a vysoký byl dost. Hodnotím 1 určitě ho budu péct znovu.

  • neli.novotna | 23. 5. 2011 19:40

    Jo a jeětě 1: Když máte buchtu hotovou, můžete ji polít čokoládou ;-)

  • neli.novotna | 23. 5. 2011 16:53

    Ahoj ! Buchta je fakt dobrá, takže jestli jste ji ještě neochutnali - je nejvyšší čas :-) . Mám pro Vás pár tipů: do druhého těsta (čokoládového) můžete místo čokolády nastrouhat margotku a přidat trochu práškového kakaa, aby dostalo barvu. Navrch se opravdu hodí různé ovoce- zkoušela jsem broskve i ananas. Pokud se Vám bude zdát, že je těsta málo - nebojte se, v troubě se nafoukne ( pečte přibližně na 190°C). Takže díky za recept a zase někdy nashledanou :)

  • Makrelka | 16. 4. 2011 20:20

    Tahle buchta je vazne vyborna, mnam! Pekla jsem ji na 180-200 stupnu a za chvili byla hotova. Jen to chce mensi pekac, at je trochu do vysky :)

  • pepibubu | 3. 4. 2011 18:32

    Tak tahle buchta mě absolutně nadchla. Jednoduchá na přípravu, ne přeslazená, ne suchá, vážně dobrá. Chutnala celé rodině, včetně tchýně :-))))

  • Dan | 8. 12. 2010 00:00

    Milé Dámy, peču pro přítelkyni tuto buchtu, ale nevim na kolik sem mel troubu nahřát a tak sem to zkusil na 200°C spodní i vrchní spirálu zapnutou. Doufám ze se nespálí, protože ani nevím jak dlouho tam má být. Prosím vás, abyste příště tuto informaci uváděly. Sem jenom muž. Děkuji

  • Marsí | 11. 5. 2006 10:10

    Ivo díky...je to od vás milé...ale myslím, že to zvládnu....:o)))

  • Ivana | 10. 5. 2006 15:27

    Pro Marsí: já mám rebarbory plnou zahradu, pokud byste bez ní nemohla žít, tak Vám ji klidně pošlu.

  • Marsí | 10. 5. 2006 13:29

    Tak tohle také vyzkouším, musí to být dobrůtka.Jinak holky...neblázněte furt s tou rebarborou...u nás je drahá a na balkoně mi sotva vyroste...:o)))

  • jitka Mal. | 10. 5. 2006 13:07

    Ovoce se může dát jakékoliv, recept jsem napsala jak zněl v originále, ale takhle přesně jsem ho i pekla, ale příště bych určitě dala dvoje mandarinky, nebo zkombinovala mandarinky s jahodami. Chuť má jako lepší bublanina, je vláčnější, není suchá, prostě buchta výborná na víkend k čaji nebo kávě.

  • Pavlína Svitáková | 10. 5. 2006 12:20

    No právě - jsem si v legraci rejpla:-))).

  • Jaroslava Oumarová | 10. 5. 2006 12:00

    :-))))))) Pavlínko, já bych to nechala raději, jak to je. Už takhle je rebarbora skoro v každém z posledních receptů...

  • Pavlína Svitáková | 10. 5. 2006 11:53

    Slibný recept a určitě bude fajn.Možná by buchta šla upéct i s rebarborou !!!:-)

  • Gábina | 10. 5. 2006 10:52

    to vypadá dobře, určitě vyzkouším

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Dopolední svačina Svačina Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr Kokos Kompotované mandarinky Máslo Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlé tvarohové koblížky

Rychlé tvarohové koblížky

Guláš bez masa

Guláš bez masa

Mramorové maso

Mramorové maso

Rychlý dort z listového těsta

Rychlý dort z listového těsta

Rebarborová buchta

Rebarborová buchta

Výborné koblížky z trouby

Výborné koblížky z trouby

Italská rybí polévka „caciucco“

Italská rybí polévka „caciucco“

Dia roláda

Dia roláda

Dušený králík (nejen) se zeleninou

Dušený králík (nejen) se zeleninou

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

135
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
44
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
43
Buřty na pivu
Buřty na pivu
37
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami
35
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ibiza, »prokletý ostrov«: DiCapria šacovala policie!

Ibiza, »prokletý ostrov«: DiCapria šacovala policie!

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Další doporučené recepty:

Kokosoví sněhuláčci
Kokosoví sněhuláčci
Kokosovo-ananasový dort
Kokosovo-ananasový dort
Kokosovo-ananasový dort / řez na poslední chvíli
Kokosovo-ananasový dort / řez na…
Kokosovo-datlový koláč
Kokosovo-datlový koláč
Kokosovo-grepový dort
Kokosovo-grepový dort
Kokosovo-karamelový zákusek
Kokosovo-karamelový zákusek
  • Recepty.cz
  • Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact