• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami
Napište svůj komentář k receptu

Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami

autor: aktija
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami
Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami
Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami
Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami
Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami
Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g máslo
    • 200
      g cukr
    • 5
      ks vejce
    • 350
      g polohrubá mouka
    • 6
      lžíce mléko
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      špetka sůl
    • 50
      g čokoláda
    • 4
      lžíce kokos
    • 1
      plechovka kompotované mandarinky

Postup přípravy receptu

1
Máslo utřeme s cukrem, přidáme celá vejce, mouku, mléko, prášek do pečiva a špetku soli, pokud se vám těsto zdá příliš tuhé, přidáme ještě mléko. Těsto rozdělíme na dva díly, do jednoho dáme čokoládu a do druhého kokos. Na plech (na pečicí papír nebo jen vymazat a vysypat) dáme čokoládové těsto, na ně kokosové a navrch natlačíme mandarinky. V předem vyhřáté troubě upečeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rýžový nákyp s mandarinkami

Rýžový nákyp s mandarinkami

Kotlety se sýrem a mandarinkami

Kotlety se sýrem a mandarinkami

Bábovka s mandarinkami-velká

Bábovka s mandarinkami-velká

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ilcitka | 26. 3. 2017 15:26

    Recept dobrý, jenom přidat více mléka a tak 2 plechovky mandarinek. Jinak Super, doporučuji :)

  • Lucka | 21. 9. 2013 12:58

    Buchta se povedla, je celkem dobrá, ale podle komentářů jsem čekala něco více extra... :-)

  • mikina | 25. 5. 2013 13:17

    výborná, skvělá, vláčná...prostě super

  • menhasami | 21. 5. 2013 12:17

    Koláč je moc dobrý, vláčný. Neměla jsem mandarinky, dala jsem broskve. Místo čokolády jsem použila kakao a pekla jsem v normálním plechu a vysoký byl dost. Hodnotím 1 určitě ho budu péct znovu.

  • neli.novotna | 23. 5. 2011 19:40

    Jo a jeětě 1: Když máte buchtu hotovou, můžete ji polít čokoládou ;-)

  • neli.novotna | 23. 5. 2011 16:53

    Ahoj ! Buchta je fakt dobrá, takže jestli jste ji ještě neochutnali - je nejvyšší čas :-) . Mám pro Vás pár tipů: do druhého těsta (čokoládového) můžete místo čokolády nastrouhat margotku a přidat trochu práškového kakaa, aby dostalo barvu. Navrch se opravdu hodí různé ovoce- zkoušela jsem broskve i ananas. Pokud se Vám bude zdát, že je těsta málo - nebojte se, v troubě se nafoukne ( pečte přibližně na 190°C). Takže díky za recept a zase někdy nashledanou :)

  • Makrelka | 16. 4. 2011 20:20

    Tahle buchta je vazne vyborna, mnam! Pekla jsem ji na 180-200 stupnu a za chvili byla hotova. Jen to chce mensi pekac, at je trochu do vysky :)

  • pepibubu | 3. 4. 2011 18:32

    Tak tahle buchta mě absolutně nadchla. Jednoduchá na přípravu, ne přeslazená, ne suchá, vážně dobrá. Chutnala celé rodině, včetně tchýně :-))))

  • Dan | 8. 12. 2010 00:00

    Milé Dámy, peču pro přítelkyni tuto buchtu, ale nevim na kolik sem mel troubu nahřát a tak sem to zkusil na 200°C spodní i vrchní spirálu zapnutou. Doufám ze se nespálí, protože ani nevím jak dlouho tam má být. Prosím vás, abyste příště tuto informaci uváděly. Sem jenom muž. Děkuji

  • Marsí | 11. 5. 2006 10:10

    Ivo díky...je to od vás milé...ale myslím, že to zvládnu....:o)))

  • Ivana | 10. 5. 2006 15:27

    Pro Marsí: já mám rebarbory plnou zahradu, pokud byste bez ní nemohla žít, tak Vám ji klidně pošlu.

  • Marsí | 10. 5. 2006 13:29

    Tak tohle také vyzkouším, musí to být dobrůtka.Jinak holky...neblázněte furt s tou rebarborou...u nás je drahá a na balkoně mi sotva vyroste...:o)))

  • jitka Mal. | 10. 5. 2006 13:07

    Ovoce se může dát jakékoliv, recept jsem napsala jak zněl v originále, ale takhle přesně jsem ho i pekla, ale příště bych určitě dala dvoje mandarinky, nebo zkombinovala mandarinky s jahodami. Chuť má jako lepší bublanina, je vláčnější, není suchá, prostě buchta výborná na víkend k čaji nebo kávě.

  • Pavlína Svitáková | 10. 5. 2006 12:20

    No právě - jsem si v legraci rejpla:-))).

  • Jaroslava Oumarová | 10. 5. 2006 12:00

    :-))))))) Pavlínko, já bych to nechala raději, jak to je. Už takhle je rebarbora skoro v každém z posledních receptů...

  • Pavlína Svitáková | 10. 5. 2006 11:53

    Slibný recept a určitě bude fajn.Možná by buchta šla upéct i s rebarborou !!!:-)

  • Gábina | 10. 5. 2006 10:52

    to vypadá dobře, určitě vyzkouším

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Dopolední svačina Svačina Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr Kokos Kompotované mandarinky Máslo Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněná krkovička

Plněná krkovička

Hovězí maso na zázvoru

Hovězí maso na zázvoru

Bramborák z chleba

Bramborák z chleba

Sardelové chlebíčky

Sardelové chlebíčky

Kuře Anča

Kuře Anča

Brokolicový nákyp se smetanovo-sýrovou omáčkou

Brokolicový nákyp se smetanovo…

prejt

prejt

Domácí mangové chutney

Domácí mangové chutney

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Přírodní maso se žampionovým přelivem

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

64
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
40
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
32
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)
29
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
24
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Bílá ruší vystoupení s Bohdalovou: Skolila ji nemoc!

Bílá ruší vystoupení s Bohdalovou: Skolila ji nemoc!

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Horoskop na víkend 14.–15. 6. 2025: Kdo zatouží po dobrodružství a komu hrozí konflikt?

Další doporučené recepty:

Kokosoví sněhuláčci
Kokosoví sněhuláčci
Kokosovo-ananasový dort
Kokosovo-ananasový dort
Kokosovo-ananasový dort / řez na poslední chvíli
Kokosovo-ananasový dort / řez na…
Kokosovo-datlový koláč
Kokosovo-datlový koláč
Kokosovo-grepový dort
Kokosovo-grepový dort
Kokosovo-karamelový zákusek
Kokosovo-karamelový zákusek
  • Recepty.cz
  • Kokosovo-čokoládová buchta s mandarinkami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact