Rozinky spaříme, scedíme a umeleme nebo rozmixujeme. Smícháme s kokosem, medem a ochutíme skořicí. Na vál nasypeme kokos a z hmoty vytvarujeme tenký váleček, který nakrájíme na špalky. Hmotu lze také ochutit kávou, kakaem, nastrouhanou čokoládou, rumem apod.
Právě jsem dodělala, nakonec jsem, ač nerada, musela plátek másla přidat, jinak by mi hmota nedržela pohromadě, jinak chuťově moc dobré, fajn nápad s těmi rozinkami a medem. Udělala jsem jeden velký špalek a ve fólií dala chladit do lednice, uvidíme, snad půjde nakrájet, až ztuhne ;-)
Gábina H
|12. 11. 2007 15:53
Nejdříve jsem dumala, co ty zkratky BT a BC znamenají, ale už to mám :-)) BT= BEZ TUKU, BC= BEZ CUKRU. Díky