Do neosolené vroucí vody přidáme větší hrnek rýže a za občasného míchání vaříme rýži do změknutí (cca 12-15 minut).
2
Mezitím si dáme na pánev rozehřát asi lžíci kokosového oleje - pozor, rozpálí se rychle. Nakrájíme cibuli, chilli a kokosové lupínky nadrobno. Nejprve hodíme smažit do pánve cibulku, až zesklovatí, přidáme kokos a chilli. Smažíme cca minutu na mírném ohni, trochu podlijeme vodou a přidáme kelímek smetany. Dochutíme asi lžičkou kari a soli a špetkou pepře podle chuti. Za stálého míchání vaříme asi 3 minutky, aby chilli a kokos smetanu provoněly. Stáhneme z plotny a do směsi vmícháme uvařenou rýži.
3
Můžeme přidat trochu parmezánu, kdo má rád, a nebo doporučuji bylinky (například bazalka je ideální).
4
No a rychlé, pro Čechy velice netradiční jídlo je na světě. Dobrou chuť! ;)