Bílky ušleháme na tuhý sníh, přidáme cukr, lehce vmícháme mouku a kokos. Hmotu naneseme na vymaštěný a moukou vysypaný plech. Pečeme ve středně teplé troubě.
2
<BR>Krém: vejce, cukr a kakao vyšleháme ve vodní lázni. Po vychladnutí přidáme máslo nebo rostlinný tuk. Korpus potřeme krémem a polijeme čokoládovou polevou.
Sice odpovídám již dost pozdě, ale pro ostatní zájemce: Bílky jsem šlehala za studena. Dala jsem 100 g kokosu a 100 g strouhaných vlašských ořechů. Jsou to opravdu velmi dobré řezy.
Ivana Auffahrtova
|16. 8. 2007 22:20
Mají se bílky z cukrem šlehat nad párou?.Nebo se můžou šlehat za studena. Můžete mi poradit? Děkuji .
Petra Urbánková
|16. 8. 2007 13:47
Výborné, měla jsem s nimi veliký úspěch. Jsou krásně křehké. Cukru jsem dala méně.
Miluš
|28. 2. 2007 11:44
Výborné řezy, pěču je při slavnostní příležitosti.Zaslouží velkou 1.