• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Kokosové řezy
Napište svůj komentář k receptu

Kokosové řezy

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 18
doba přípravy: 35 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kokosové řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g hladká mouka
    • 120
      g cukr
    • 4
      ks žloutek
    • 0,50
      balíček prášek do pečiva
    • 250
      g hera
  • Povrch
    • 4
      ks sníh z bílku
    • 200
      g cukr
    • 200
      g kokosová moučka 150-200
    • meruňkový kompot

Postup přípravy receptu

1
Zpracujeme na vále těsto. Vyválíme, přeneseme na plech vyložený pečícím papírem. Napůl upečeme, vyndáme z trouby, potřeme meruňkovou zavařeninou a kokosovou hmotou a dopečeme až hmota zrůžoví. Hotové krájíme na obdélníkové řezy.
2
Povrch: ušleháme sníh, zašleháme cukr a vmícháme kokosovou moučku.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kokosové hříbečky, kokosové myšky

Kokosové hříbečky, kokosové myšky

Kokosové řezy IV.

Kokosové řezy IV.

Punčové kokosové řezy

Punčové kokosové řezy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Mirth
    Mirth | 5. 1. 2013 19:06

    Těsto je velmi hutné. Do kokosové hmoty jsem dala jen 50 g cukru a stejně je to dost sladké. Umím si to spíš představit jako cukroví, když by se to pokrájelo na malé kousky. Ale chuťově dobrý a hlavně snadný:)

  • michal jakouš | 7. 9. 2010 10:32

    příště méně cukru-dost sladké

  • Ivca | 4. 9. 2007 18:48

    Ted zkousim pect tyto rezy, jsem v peceni zacatecnik, tak mi tu chybi teplota a delka peceni,nebot jsem to asi upekla malo a to testo se mi strasne droli...asi to budeme jist lzickou primo z plechu :D

  • ywett | 26. 4. 2007 14:00

    tetka pecu ty rezi a vypadaji docela dobre......jen mi nevysel ten snih ale skusim a uvidim!!!!taky jsem mela problemy jako tady holky psali s tim testem....!!!!!

  • Nilda | 10. 11. 2006 19:58

    Také nám chutnají, nikdy dlouho nevydrží

  • sechmet | 10. 11. 2006 17:08

    Tyto řezy jsou absolutně bezkonkurenční. Zprvu se mi zdáli příliš sladké a říkala jsem si, že dlouho vydrží, než je sníme. Ale když jsem po pár hodinách přišla k plechu byl skoro vymeten. Opravdu mohu jen doporučit!! Výborný je povrch s kokosem! Mňam mňam...jo a doporučuji rybízovou marmeládu, pozor aby nebyla příliš tekutá! '))

  • ELA | 5. 6. 2006 10:53

    milý anonyme (tedy ten předposlední :)) ), vůbec nic si z toho nedělejte, hlavu vzhůru a zkuste to dál (třeba přidat malinko víc mouky,nemusí to být Vaše chyba, každá mouka je trochu jiná) - těsto bude pevnější a bude se s ním lépe pracovat

  • Anonym | 3. 6. 2006 18:03

    Výborné řezy, takové lohoučké, jen by se mohlo příště dát trochu míň cukru

  • Anonym | 3. 6. 2006 15:18

    Tak nevim co sem udělala špatně ale byla to katastrofa. Těsto se trhalo takže bylo nepřenosné na plech musela sem ho tam namačkat. Když sem tam chtěla dát marmeládu tak se nedala roztírat , protože se na ni nalepovalo to těsto. A nakonec sem dala sníh , kterého bylo málo takže hrůza. Ale nic proti receptu to ty moje ruce. A takhle to dopadá často.

  • Klea xxx | 27. 5. 2006 07:46

    Řezy jsou chuťově dobré,bohužel mi tady chybí tepota a přibližná délka pečení. Řezy byly poměrně suché.

  • Anonym | 25. 5. 2006 19:51

    Moc dobré

  • Karlina | 29. 3. 2006 16:24

    Udělám na Velikonoce je to fakt super

  • Jana | 28. 3. 2006 20:22

    Super, docela i rychlý, což jsem nečekala. Je moc dobrý a mizet začal hned, ani nestačil vystydnout.

  • Sylva | 30. 1. 2006 09:57

    V neděli jsem vyzkoušela.Potřela jsem rybízovou marmeládou. Příště jí dám víc a dopékat budu jen chvilku.Měla jsem ten sníh vysušený. Ale jinak výborné.

  • Pavlína Švecová | 19. 11. 2005 16:59

    Kokosové sladké moučníky mám moc ráda a když je to ještě ke všemu jednoduché na přípravu, je to super...Tyto řezy jsou ideální, moc nám chutnají!

  • Hana Janů | 10. 6. 2005 19:27

    U nás má tento koláč úspěch, je to fakt trochu víc sladké, ale, když dám pod kokosovou hmotu rybízový nebo jiný kyselý džem, tak nám to chutná,

  • Jana Tichá | 10. 6. 2005 07:51

    V podobným případě, kdy jsem dala příliš málo cukru do sněhu , se mi stalo, že sníh po upečení mokval.

  • vlaďka | 9. 6. 2005 22:02

    Koláč se povedl,přišel mi ale dost sladký, nemáte někdo zkušenost co to udělá,když bych dala do sněhu třeba jen 10 dkg cukru místo 20 dkg?

  • Anonym | 15. 2. 2005 21:02

    Dělala jsem na Valentýna a koláč měl ohromný úspěch!!

  • Ajka | 7. 10. 2004 10:49

    Je to fakt moc dobry:o)

  • Kája | 20. 9. 2004 19:26

    Doporučuji vyzkoušet, když se to povedlo mě, tak to zvládne každý

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hera Hladká mouka Kokosová moučka Meruňkový kompot Prášek do pečiva Sníh z bílku Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rajčatová pizza

Rajčatová pizza

Cuketa na smetaně

Cuketa na smetaně

Želatinová mňamka

Želatinová mňamka

Karbanátky z filé

Karbanátky z filé

Ryba s těstovinami

Ryba s těstovinami

Rajčatovo-paprikový salát

Rajčatovo-paprikový salát

Maso zapékané s cuketou a nivou

Maso zapékané s cuketou a nivou

Velikonoční nádivka dle časopisu F.O.O.D.

Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…

"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)

"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

95
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
57
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
51
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
49
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
45
Špenátový koláč s vejci
Špenátový koláč s vejci

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Kokosové řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact