• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kokosové palačinky s jahodovo-reveňovým kompotem
Napište svůj komentář k receptu

Kokosové palačinky s jahodovo-reveňovým kompotem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kokosové palačinky s jahodovo-reveňovým kompotem
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      ks vejce středně velké
    • 300
      g jahody
    • 1
      ks pomeranč ideálně v biokvalitě
    • 1
      ks vanilkový lusk
    • 400
      g rebarbora
    • 2
      ks badyán
    • 60
      g strouhaný kokos
    • 120
      g celozrnná pšeničná mouka
    • 1
      lžíce olej
    • 130
      g cukr krupice

Postup přípravy receptu

1
Mouku promíchejte se 30 g cukru a solí. Spolu s mlékem a vejcem umíchejte hladké těsto a nechte 15 minut stát. Kokos lehce opražte na suché pánvi a polovinu přimíchejte do palačinkového těsta.
2
Rebarboru opláchněte, nakrájejte na kousky. Z pomeranče ostrouhejte kůru a vymačkejte šťávu. Povařte ji v kastrolu se 100 g cukru a 50 ml vody asi 5 minut, přidejte rozříznutou vanilku a badyán, pomerančovou kůru a nakonec kousky rebarbory. Na mírném plameni nechte asi 8 minut táhnout.
3
Očištěné a pokrájené jahody přidejte k rebarboře a společně ještě poduste. Z těsta usmažte tenké palačinky a podávejte s kompotem z rebarbory a jahod, posypané opraženým kokosem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jogurt s ovocem a reveňovým sirupem

Jogurt s ovocem a reveňovým sirupem

Jednoduchá pečená sladká rýže s kompotem

Jednoduchá pečená sladká rýže s…

Krupicový nákyp s ovocným kompotem

Krupicový nákyp s ovocným kompotem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MARŤAS | 9. 6. 2012 23:00

    vÝBORNÉ:) http://souboj.datart.cz/?ref=5593

  • Rebarbora | 8. 6. 2012 13:09

    V receptu chybí poměrně podstatná informace a sice že rebarboru je nutné oloupat! Jinak by se to asi nedalo moc jíst... :-!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Nejlepší dezerty
Moučníky Dezerty Červen Snídaně Svačina Smažení Dušení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Badyán Celozrnná pšeničná mouka Cukr krupice Jahody Olej Pomeranč Rebarbora Strouhaný kokos Sůl Vanilkový lusk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Svíčková Wellington

Svíčková Wellington

Tuňákový salát II.

Tuňákový salát II.

Zmrzlinové sendviče

Zmrzlinové sendviče

Pravá pistáciová zmrzlina

Pravá pistáciová zmrzlina

Karamelové oplatkové řezy

Karamelové oplatkové řezy

Babeta (buchta)

Babeta (buchta)

Bůčková roláda se špekem

Bůčková roláda se špekem

Bramborovo-květákové placičky

Bramborovo-květákové placičky

Zapečené mačkané brambory

Zapečené mačkané brambory

Doporučujeme

50 minut
Husí roláda s kaštanovou nádivkou

Husí roláda s kaštanovou nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

53
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
42
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
18
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
14
Medovník z Počernic
Medovník z Počernic
12
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které se pojí k 11. listopadu?
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které…
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak ji připravit, aby byla měkká a křupavá?
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak…
I ze zbytků se dá skvěle uvařit: Recepty z unavené zeleniny, otlučeného ovoce i starého pečiva
I ze zbytků se dá skvěle uvařit: Recepty z…
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
AHA.cz Životní zvrat u Ztraceného: Zpěvák odchází z domu

Životní zvrat u Ztraceného: Zpěvák odchází z domu

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Bundy, které letos nosí celý Instagram: Jediný detail z vás udělá módní ikonu. Vypadá draze a sluší všem

Bundy, které letos nosí celý Instagram: Jediný detail z vás udělá módní ikonu. Vypadá draze a sluší všem

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Misska Lucie Šlégrová: Prozradila svůj trik! Tímhle si udržuje sexy křivky

Misska Lucie Šlégrová: Prozradila svůj trik! Tímhle si udržuje sexy křivky

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Karmický horoskop na listopad: Štíry čeká splácení starých dluhů, Berani dostanou lekci v lásce

Karmický horoskop na listopad: Štíry čeká splácení starých dluhů, Berani dostanou lekci v lásce

Další doporučené recepty:

Kokosové kuličky - více kakaa
Kokosové kuličky - více kakaa
Kokosové kytičky
Kokosové kytičky
Kokosové ořechy s krémem
Kokosové ořechy s krémem
Kokosové pracny
Kokosové pracny
Kokosové pracny z hrubé mouky
Kokosové pracny z hrubé mouky
Kokosové řezy - krémové s polevou
Kokosové řezy - krémové s polevou
  • Recepty.cz
  • Kokosové palačinky s jahodovo-reveňovým kompotem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact