• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kokosové kuličky - úžasné
Napište svůj komentář k receptu

Kokosové kuličky - úžasné

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kokosové kuličky - úžasné
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 120
      g máslo
    • 360
      g moučkový cukr
    • 60
      g kakao
    • 3
      ks bílek
    • kokos na obalení

Postup přípravy receptu

1
Vše smícháme dohromady, těsto dáme na chvíli do lednice ztuhnout. Tvoříme kuličky a obalíme v kokosu. Uchováváme v chladu.
2
Toto množství sní manžel sám do 2 dnů. Už jsem je dělala 3x za sebou a to ještě nejsou vánoce :-))
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hamburger úžasné chuti

Hamburger úžasné chuti

Kokosové hříbečky, kokosové myšky

Kokosové hříbečky, kokosové myšky

Kokosové tofu kuličky

Kokosové tofu kuličky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zora Manasová | 16. 12. 2008 18:48

    Jani, Vám tiež.

  • Jana Remková | 16. 12. 2008 17:20

    Zoro, to vůbec nebylo na vás. Hezký večer

  • Zora Manasová | 16. 12. 2008 12:55

    Di, u Vás i u mňa je to normálne, ale skúste trocha pozorovať ľudí, a uvidíte, že to až také normálne u všetkých nie je. Preoč sa sai hovorí žltačke choroba špinavých rúk? Mňa debata o surových vajcia neirituje, len som sa pozastavila nad niektorými faktami. Jano, nemyslela som to ako osvetu o umývaní rúk, ako to niekto tak pochopil a dotklo sa ho to, ospravedlňujem sa. Chcela som len povedať, že sa nemá nič preháňať - ani strach zo salmonelózy, keď sú iné a horšie choroby, ktoré podceňujeme, hoci sa dá proti nim preventívne brániť. Fakt je, že takmer pri každom recepte so surovým vajcom sa objaví problém salmonelózy.

  • Zdena z JM | 16. 12. 2008 12:42

    Pro paní Konvalinkovou:sice jsem to nezkoušela,ale toho cukru se mi zdá opravdu dost.Já dělám kokosové kuličky,kde je stejné množství másla,stejné množství cukru a stejné množství kokosu.A je to sladké ažaž.Tady možná tu sladkost srazí to kakao,ale i tak je to asi dost přeslazené.Když to tak počítám,tak v tomto receptu tvoří cukr víc jak polovinu hmotnosti všech surovin. Ale možná to tak někomu chutná.

  • Jana Remková | 16. 12. 2008 12:04

    Tak koukám, že se tady nic nezměnilo. Salamonela, syrové žloutky.. Kristova noho, stejně se tomu nikdo nevyhne. Dá se to chtit i z pepře, víte to? Nebo ho snad taky nepoužíváte? A jaká zase osvěta o mytí rukou!! Opravdu, vše, co jste si popovídaly holky, je o tom receptu, hlavně, že vím, že si mám v naši kulturní zemi umýt ruce!

  • Olga . | 16. 12. 2008 11:48

    Tento problém má úspěšně vyřešen již tisíce let židovská (nejen ortodoxní) kuchyně...

  • Di - | 16. 12. 2008 06:24

    To je snad, paní Zoro, normální, že si lidé umyjí ruce před jídlem nebo po kontaktu s penězi. Stejně tak mi připadá naprosto přirozené, že si je umyji, když pracuji se syrovým masem stejně jako s čímkoliv jiným, přece je pak nebudu mít špinavé a zalepené, když jdu dělat něco jiného! Žijeme přece v kulturní zemi, nebo snad ne? A kdo by měl rád prošlé jogurty nebo cokoliv jiného?! Nevím, proč může někoho tak iritovat debata o tom, zda syrová vejce jíst či ne. Vždyť to je přece o zkušenostech, ne? A k tomu byly tyto stránky zřízeny, nebo se pletu?

  • Ludmila Konvalinková | 14. 12. 2008 18:16

    Zkusila jsem,ale toho cukru se mě zdálo velice mnoho. A opravdu. Bylo to moc sladké. Přidávala jsem další kokosovou moučku, když došla , tak mleté ořechy... Zajímalo by mě, zda to někdo zkoušel a zda těch 360 g se mu nezdálo moc. Nebyla to chyba?

  • Zora Manasová | 14. 12. 2008 15:47

    Tiež sa snažím vyhnúť surovým vajciam ak sa dá, ale fascinujú ma tie večné obavy zo salmonelózy, hoci taká žltačka je oveľa nebezpečnejšia. Zaujímalo by ma, koľko z týchto bojovníkov proti surovým vajciam si umyje doma ruky po kontakte s peniazmi (ideálny prenášač všetkých baktérií a bacilov), surovým mäsom ..., pred jedlom v reštaurácii... A koľkí si pri nákupe skontrolujú dátumy mliečnych výrobkov - kým si vyberiem desať jogurtov nakúpi aspoň päť ľudí... Pekné sviatky bez salmonelózy, chorôb a ostatných nepríjemností.

  • ladislava staffenová | 10. 12. 2008 21:58

    Terezko, já bych řekla, že daleko častěji než skutečná hrozba salmonelozy :-))) Jinak kdybychom se měli vyvarovat všeho, kde to hrozí, tak zřejmě zhynem bídně hlady :-)))

  • Tereza J. | 10. 12. 2008 20:56

    Salmonelóza vôbec nie je záležitosťou iba žĺtkov, nájdete ju hocikde, aj v čiernom korení a inde :))) Hej, a ešte je niekedy salmonelóza záležitoeťou rýpalkov :)))

  • Hana Štricková | 10. 12. 2008 14:18

    Mám jen lehkou připomínku - salmoneoza je snad záležitostí pouze žloutků ne? Jinak děkuji za recept - vyzkouším.

  • H. Hospodyňka | 8. 12. 2008 14:36

    100% souhlas s Magdou Budskou.

  • Magda Budská | 8. 12. 2008 14:25

    Nezlobte se, ale fakt už běžte s tou salmonelou někam. Kdo se bojí ať to nedělá. Hned jak je někde čerstvé vajíčko, tak musí někdo začít otravovat se salmoneou. Nutí vás to někdo dělat?

  • Irena * | 8. 12. 2008 12:24

    Recept vypadá úžasně, ale co ty syrové bílky a salmonela?

  • Anna R. | 7. 12. 2008 11:26

    Kokosové kuličky nesmí chybět na vánočním stole. Je to taková romantika z dětství. Recept mám dobrý, ale určetě ten Váš vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Svačina Pečení Velikonoce Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Kakao Kokos Máslo Moučkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Chlebové placky

Chlebové placky

Jarní pomazánka

Jarní pomazánka

Mrkvová polévka s bramborem

Mrkvová polévka s bramborem

Zapečená bramborová kaše s vejci

Zapečená bramborová kaše s vejci

Rychlovka z těstovin

Rychlovka z těstovin

Tatarka

Tatarka

Olejová bábovka VII.

Olejová bábovka VII.

Pečené donuty

Pečené donuty

Květákové placičky se schwarzwaldskou šunkou

Květákové placičky se schwarzwaldskou…

Doporučujeme

30 minut
Tortilla wrap s lilkem a halloumi

Tortilla wrap s lilkem a halloumi

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

83
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
57
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
52
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
49
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
47
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…

Zajímavé články

Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
AHA.cz Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Rapper Vercetti má problém: 5 let natvrdo a vyhoštění

Rapper Vercetti má problém: 5 let natvrdo a vyhoštění

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

  • Recepty.cz
  • Kokosové kuličky - úžasné
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact