• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kokosové kuličky - úžasné
Napište svůj komentář k receptu

Kokosové kuličky - úžasné

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kokosové kuličky - úžasné
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 120
      g máslo
    • 360
      g moučkový cukr
    • 60
      g kakao
    • 3
      ks bílek
    • kokos na obalení

Postup přípravy receptu

1
Vše smícháme dohromady, těsto dáme na chvíli do lednice ztuhnout. Tvoříme kuličky a obalíme v kokosu. Uchováváme v chladu.
2
Toto množství sní manžel sám do 2 dnů. Už jsem je dělala 3x za sebou a to ještě nejsou vánoce :-))
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hamburger úžasné chuti

Hamburger úžasné chuti

Kokosové hříbečky, kokosové myšky

Kokosové hříbečky, kokosové myšky

Kokosové tofu kuličky

Kokosové tofu kuličky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zora Manasová | 16. 12. 2008 18:48

    Jani, Vám tiež.

  • Jana Remková | 16. 12. 2008 17:20

    Zoro, to vůbec nebylo na vás. Hezký večer

  • Zora Manasová | 16. 12. 2008 12:55

    Di, u Vás i u mňa je to normálne, ale skúste trocha pozorovať ľudí, a uvidíte, že to až také normálne u všetkých nie je. Preoč sa sai hovorí žltačke choroba špinavých rúk? Mňa debata o surových vajcia neirituje, len som sa pozastavila nad niektorými faktami. Jano, nemyslela som to ako osvetu o umývaní rúk, ako to niekto tak pochopil a dotklo sa ho to, ospravedlňujem sa. Chcela som len povedať, že sa nemá nič preháňať - ani strach zo salmonelózy, keď sú iné a horšie choroby, ktoré podceňujeme, hoci sa dá proti nim preventívne brániť. Fakt je, že takmer pri každom recepte so surovým vajcom sa objaví problém salmonelózy.

  • Zdena z JM | 16. 12. 2008 12:42

    Pro paní Konvalinkovou:sice jsem to nezkoušela,ale toho cukru se mi zdá opravdu dost.Já dělám kokosové kuličky,kde je stejné množství másla,stejné množství cukru a stejné množství kokosu.A je to sladké ažaž.Tady možná tu sladkost srazí to kakao,ale i tak je to asi dost přeslazené.Když to tak počítám,tak v tomto receptu tvoří cukr víc jak polovinu hmotnosti všech surovin. Ale možná to tak někomu chutná.

  • Jana Remková | 16. 12. 2008 12:04

    Tak koukám, že se tady nic nezměnilo. Salamonela, syrové žloutky.. Kristova noho, stejně se tomu nikdo nevyhne. Dá se to chtit i z pepře, víte to? Nebo ho snad taky nepoužíváte? A jaká zase osvěta o mytí rukou!! Opravdu, vše, co jste si popovídaly holky, je o tom receptu, hlavně, že vím, že si mám v naši kulturní zemi umýt ruce!

  • Olga . | 16. 12. 2008 11:48

    Tento problém má úspěšně vyřešen již tisíce let židovská (nejen ortodoxní) kuchyně...

  • Di - | 16. 12. 2008 06:24

    To je snad, paní Zoro, normální, že si lidé umyjí ruce před jídlem nebo po kontaktu s penězi. Stejně tak mi připadá naprosto přirozené, že si je umyji, když pracuji se syrovým masem stejně jako s čímkoliv jiným, přece je pak nebudu mít špinavé a zalepené, když jdu dělat něco jiného! Žijeme přece v kulturní zemi, nebo snad ne? A kdo by měl rád prošlé jogurty nebo cokoliv jiného?! Nevím, proč může někoho tak iritovat debata o tom, zda syrová vejce jíst či ne. Vždyť to je přece o zkušenostech, ne? A k tomu byly tyto stránky zřízeny, nebo se pletu?

  • Ludmila Konvalinková | 14. 12. 2008 18:16

    Zkusila jsem,ale toho cukru se mě zdálo velice mnoho. A opravdu. Bylo to moc sladké. Přidávala jsem další kokosovou moučku, když došla , tak mleté ořechy... Zajímalo by mě, zda to někdo zkoušel a zda těch 360 g se mu nezdálo moc. Nebyla to chyba?

  • Zora Manasová | 14. 12. 2008 15:47

    Tiež sa snažím vyhnúť surovým vajciam ak sa dá, ale fascinujú ma tie večné obavy zo salmonelózy, hoci taká žltačka je oveľa nebezpečnejšia. Zaujímalo by ma, koľko z týchto bojovníkov proti surovým vajciam si umyje doma ruky po kontakte s peniazmi (ideálny prenášač všetkých baktérií a bacilov), surovým mäsom ..., pred jedlom v reštaurácii... A koľkí si pri nákupe skontrolujú dátumy mliečnych výrobkov - kým si vyberiem desať jogurtov nakúpi aspoň päť ľudí... Pekné sviatky bez salmonelózy, chorôb a ostatných nepríjemností.

  • ladislava staffenová | 10. 12. 2008 21:58

    Terezko, já bych řekla, že daleko častěji než skutečná hrozba salmonelozy :-))) Jinak kdybychom se měli vyvarovat všeho, kde to hrozí, tak zřejmě zhynem bídně hlady :-)))

  • Tereza J. | 10. 12. 2008 20:56

    Salmonelóza vôbec nie je záležitosťou iba žĺtkov, nájdete ju hocikde, aj v čiernom korení a inde :))) Hej, a ešte je niekedy salmonelóza záležitoeťou rýpalkov :)))

  • Hana Štricková | 10. 12. 2008 14:18

    Mám jen lehkou připomínku - salmoneoza je snad záležitostí pouze žloutků ne? Jinak děkuji za recept - vyzkouším.

  • H. Hospodyňka | 8. 12. 2008 14:36

    100% souhlas s Magdou Budskou.

  • Magda Budská | 8. 12. 2008 14:25

    Nezlobte se, ale fakt už běžte s tou salmonelou někam. Kdo se bojí ať to nedělá. Hned jak je někde čerstvé vajíčko, tak musí někdo začít otravovat se salmoneou. Nutí vás to někdo dělat?

  • Irena * | 8. 12. 2008 12:24

    Recept vypadá úžasně, ale co ty syrové bílky a salmonela?

  • Anna R. | 7. 12. 2008 11:26

    Kokosové kuličky nesmí chybět na vánočním stole. Je to taková romantika z dětství. Recept mám dobrý, ale určetě ten Váš vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Svačina Pečení Velikonoce Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Kakao Kokos Máslo Moučkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře na čtvrtek

Kuře na čtvrtek

Špagety s mletým masem a zeleninou

Špagety s mletým masem a zeleninou

Šopský salát alá Verunka

Šopský salát alá Verunka

Rybízové víno II.

Rybízové víno II.

Placičky z ricotty s cuketou a sušenými rajčaty

Placičky z ricotty s cuketou a…

Rychlý jahodový koláč

Rychlý jahodový koláč

Brokolicový koláč z listového těsta

Brokolicový koláč z listového těsta

Sýrová omáčka s těstovinami Tagliatelle

Sýrová omáčka s těstovinami…

Pistáciové sušenky

Pistáciové sušenky

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

81
Zapečené croissanty s kadeřávkem
Zapečené croissanty s…
65
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
64
Smoothie s kokosovým mlékem
Smoothie s kokosovým…
51
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…
50
Brokolicové špagety s ořechy
Brokolicové špagety s…

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. 'Každý měsíc kupuji nové boty,' říká maminka

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Kokosové kuličky - úžasné
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact