• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kokosové kuličky - úžasné
Napište svůj komentář k receptu

Kokosové kuličky - úžasné

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kokosové kuličky - úžasné
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 120
      g máslo
    • 360
      g moučkový cukr
    • 60
      g kakao
    • 3
      ks bílek
    • kokos na obalení

Postup přípravy receptu

1
Vše smícháme dohromady, těsto dáme na chvíli do lednice ztuhnout. Tvoříme kuličky a obalíme v kokosu. Uchováváme v chladu.
2
Toto množství sní manžel sám do 2 dnů. Už jsem je dělala 3x za sebou a to ještě nejsou vánoce :-))
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hamburger úžasné chuti

Hamburger úžasné chuti

Kokosové hříbečky, kokosové myšky

Kokosové hříbečky, kokosové myšky

Kokosové tofu kuličky

Kokosové tofu kuličky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zora Manasová | 16. 12. 2008 18:48

    Jani, Vám tiež.

  • Jana Remková | 16. 12. 2008 17:20

    Zoro, to vůbec nebylo na vás. Hezký večer

  • Zora Manasová | 16. 12. 2008 12:55

    Di, u Vás i u mňa je to normálne, ale skúste trocha pozorovať ľudí, a uvidíte, že to až také normálne u všetkých nie je. Preoč sa sai hovorí žltačke choroba špinavých rúk? Mňa debata o surových vajcia neirituje, len som sa pozastavila nad niektorými faktami. Jano, nemyslela som to ako osvetu o umývaní rúk, ako to niekto tak pochopil a dotklo sa ho to, ospravedlňujem sa. Chcela som len povedať, že sa nemá nič preháňať - ani strach zo salmonelózy, keď sú iné a horšie choroby, ktoré podceňujeme, hoci sa dá proti nim preventívne brániť. Fakt je, že takmer pri každom recepte so surovým vajcom sa objaví problém salmonelózy.

  • Zdena z JM | 16. 12. 2008 12:42

    Pro paní Konvalinkovou:sice jsem to nezkoušela,ale toho cukru se mi zdá opravdu dost.Já dělám kokosové kuličky,kde je stejné množství másla,stejné množství cukru a stejné množství kokosu.A je to sladké ažaž.Tady možná tu sladkost srazí to kakao,ale i tak je to asi dost přeslazené.Když to tak počítám,tak v tomto receptu tvoří cukr víc jak polovinu hmotnosti všech surovin. Ale možná to tak někomu chutná.

  • Jana Remková | 16. 12. 2008 12:04

    Tak koukám, že se tady nic nezměnilo. Salamonela, syrové žloutky.. Kristova noho, stejně se tomu nikdo nevyhne. Dá se to chtit i z pepře, víte to? Nebo ho snad taky nepoužíváte? A jaká zase osvěta o mytí rukou!! Opravdu, vše, co jste si popovídaly holky, je o tom receptu, hlavně, že vím, že si mám v naši kulturní zemi umýt ruce!

  • Olga . | 16. 12. 2008 11:48

    Tento problém má úspěšně vyřešen již tisíce let židovská (nejen ortodoxní) kuchyně...

  • Di - | 16. 12. 2008 06:24

    To je snad, paní Zoro, normální, že si lidé umyjí ruce před jídlem nebo po kontaktu s penězi. Stejně tak mi připadá naprosto přirozené, že si je umyji, když pracuji se syrovým masem stejně jako s čímkoliv jiným, přece je pak nebudu mít špinavé a zalepené, když jdu dělat něco jiného! Žijeme přece v kulturní zemi, nebo snad ne? A kdo by měl rád prošlé jogurty nebo cokoliv jiného?! Nevím, proč může někoho tak iritovat debata o tom, zda syrová vejce jíst či ne. Vždyť to je přece o zkušenostech, ne? A k tomu byly tyto stránky zřízeny, nebo se pletu?

  • Ludmila Konvalinková | 14. 12. 2008 18:16

    Zkusila jsem,ale toho cukru se mě zdálo velice mnoho. A opravdu. Bylo to moc sladké. Přidávala jsem další kokosovou moučku, když došla , tak mleté ořechy... Zajímalo by mě, zda to někdo zkoušel a zda těch 360 g se mu nezdálo moc. Nebyla to chyba?

  • Zora Manasová | 14. 12. 2008 15:47

    Tiež sa snažím vyhnúť surovým vajciam ak sa dá, ale fascinujú ma tie večné obavy zo salmonelózy, hoci taká žltačka je oveľa nebezpečnejšia. Zaujímalo by ma, koľko z týchto bojovníkov proti surovým vajciam si umyje doma ruky po kontakte s peniazmi (ideálny prenášač všetkých baktérií a bacilov), surovým mäsom ..., pred jedlom v reštaurácii... A koľkí si pri nákupe skontrolujú dátumy mliečnych výrobkov - kým si vyberiem desať jogurtov nakúpi aspoň päť ľudí... Pekné sviatky bez salmonelózy, chorôb a ostatných nepríjemností.

  • ladislava staffenová | 10. 12. 2008 21:58

    Terezko, já bych řekla, že daleko častěji než skutečná hrozba salmonelozy :-))) Jinak kdybychom se měli vyvarovat všeho, kde to hrozí, tak zřejmě zhynem bídně hlady :-)))

  • Tereza J. | 10. 12. 2008 20:56

    Salmonelóza vôbec nie je záležitosťou iba žĺtkov, nájdete ju hocikde, aj v čiernom korení a inde :))) Hej, a ešte je niekedy salmonelóza záležitoeťou rýpalkov :)))

  • Hana Štricková | 10. 12. 2008 14:18

    Mám jen lehkou připomínku - salmoneoza je snad záležitostí pouze žloutků ne? Jinak děkuji za recept - vyzkouším.

  • H. Hospodyňka | 8. 12. 2008 14:36

    100% souhlas s Magdou Budskou.

  • Magda Budská | 8. 12. 2008 14:25

    Nezlobte se, ale fakt už běžte s tou salmonelou někam. Kdo se bojí ať to nedělá. Hned jak je někde čerstvé vajíčko, tak musí někdo začít otravovat se salmoneou. Nutí vás to někdo dělat?

  • Irena * | 8. 12. 2008 12:24

    Recept vypadá úžasně, ale co ty syrové bílky a salmonela?

  • Anna R. | 7. 12. 2008 11:26

    Kokosové kuličky nesmí chybět na vánočním stole. Je to taková romantika z dětství. Recept mám dobrý, ale určetě ten Váš vyzkouším.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Svačina Pečení Velikonoce Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Kakao Kokos Máslo Moučkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí lazaně

Domácí lazaně

Žahour

Žahour

Treska paní Gunilly

Treska paní Gunilly

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Fazole s rajčaty

Fazole s rajčaty

Palačinky pečené na sucho

Palačinky pečené na sucho

Omáčka z vepřových jater

Omáčka z vepřových jater

Cukrové koláčky nebo šátečky

Cukrové koláčky nebo šátečky

Borůvkový koláč II. - jednoduchý a výborný

Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…

Doporučujeme

15 minut
Papriková frittata

Papriková frittata

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

80
Pórkový mls
Pórkový mls
65
Hlávkový salát s cibulí a ředkvičkami
Hlávkový salát s cibulí…
23
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
19
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Nudle s hovězím masem a…
19
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže vyspat se dorůžova
Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže…
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte si svůj oblíbený opilý dezert
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte…
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to pískorky?
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to…
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
AHA.cz Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Hvězda světového formátu Anna Geislerová ovládla červený koberec v Cannes!

Hvězda světového formátu Anna Geislerová ovládla červený koberec v Cannes!

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Strach a šokující odhalení, zrádné a nejisté dospívání, fantastický opus… Listujte

Strach a šokující odhalení, zrádné a nejisté dospívání, fantastický opus… Listujte

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Lilií Khousnoutdinovou

Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Lilií Khousnoutdinovou

  • Recepty.cz
  • Kokosové kuličky - úžasné
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact