• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Kokosové kuličky s nugátem
Napište svůj komentář k receptu

Kokosové kuličky s nugátem

autor: Zdena z JM
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kokosové kuličky s nugátem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      máslo Díl
    • 1
      ks kokos Díl
    • 1
      moučkový cukr Díl
    • nugátové bonbony
    • čokoládová poleva
  • Na obalení
    • kokos

Postup přípravy receptu

1
Z másla, kokosu a cukru vypracujeme těsto a dáme ztuhnout do ledničky. Nugátové bonbony nakrájíme na menší kousky (1 bonbon asi tak na 4 ks - záleží na tom, jak velké chceme mít kuličky). Kousky nugátu obalujeme kokosovou hmotou (tvoříme kuličky). Po ztuhnutí (opět nejlépe v ledničce) poléváme kuličky čokoládou a obalujeme v kokosu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kokosové hříbečky, kokosové myšky

Kokosové hříbečky, kokosové myšky

Kokosové tofu kuličky

Kokosové tofu kuličky

Dia kokosové kuličky

Dia kokosové kuličky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alena | 19. 12. 2012 12:14

    pozor změna - chlapům začaly chutnat, takže je dělám znovu ....výborné

  • Alena | 15. 12. 2012 11:45

    mým chlapům to nejede, ale mně ano - takže si je krásně vychutnávám, jsou fakt hodně sladké <:-)

  • danyi@mf.cz
    danyi@mf.cz | 19. 1. 2011 10:30

    Děkuji za upozornění. Recept jsem již opravil. ;-)

  • Jarka O. | 19. 1. 2011 08:09

    Zdeno, své vlastní recepty si můžete editovat a opravovat podle potřeby ;-)

  • Zdena z JM | 19. 1. 2011 06:51

    Doufám,že jste nikdo nedělal na Vánoce tohle cukroví.To byste mě asi proklínali,protože v ingrediencích chybí kokos.Prosím o doplnění 1 díl kokosu.Děkuji.

  • Zdena z JM | 20. 10. 2008 08:04

    Pokud je pro vás nejasné dávkování:1díl másla,1díl kokosu a 1 díl cukru,potom by se dalo napsat stejné množství másla,kokosu i cukru. Určitě by se však našel někdo,kdo se zeptá,co si má představit pod pojmem stejné množství.

  • hana Valentová | 17. 10. 2008 19:38

    Nemusí to být špatné, ale s těma dílama na to taky hledím, to jsem ještě nikde neviděla...

  • Anonym | 12. 12. 2006 15:56

    Tak jsem je udělala. Dala jsem 15 dkg tuku, 15dkg kokosu, ale cukru jen 10 dkg aby to nebylo moc sladké. Na toto množství mi stačilo asi 20 dkg nugátu (každou kostičku jsem rozřezala na 4 díly). Polévat čokoládou a obalovat v kokosu budu až o víkendu kdy začnu slepovat cukroví, amáčet v čokoládě apod.

  • Zdena z JM | 5. 12. 2006 06:30

    Tím jedním dílem myslím jakékoliv množství.Záleží kolik chcete mít kuliček.Např.200g másla,200 g kokosu,200 g cukru nebo 100 g másla,100 g kokosu,100 g cukru atd.

  • Anonym | 4. 12. 2006 15:24

    co myslíte tím jeden díl? díky ivana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Nepečené Cukroví Syrové Chlazení Vánoce Narozeniny Výjimečný den Svatba Oslava Silvestr Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Kokos Máslo Moučkový cukr Nugátové bonbony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlé langoše

Rychlé langoše

Domácí majonéza

Domácí majonéza

Guláš bez masa

Guláš bez masa

Česnečka z uzených žeber

Česnečka z uzených žeber

Medová ňadra na houbách

Medová ňadra na houbách

Mleté maso na žampionech

Mleté maso na žampionech

Koláč s kuřecím masem a olivami

Koláč s kuřecím masem a olivami

Čokoládový korpus

Čokoládový korpus

Podzimní polévka s houbami

Podzimní polévka s houbami

Doporučujeme

30 minut
Rybí karbanátky s bylinkovými bramborami

Rybí karbanátky s bylinkovými…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

39
Švestková povidla
Švestková povidla
36
Švestkový koláč s vanilkovým krémem
Švestkový koláč s…
33
Pravé maďarské lečo
Pravé maďarské lečo
33
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
28
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort

Zajímavé články

Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
AHA.cz Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Lela Vémola už pravdu neskrývá: Není lehké o tom mluvit

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Kordula Stropnická se odvázala: Žhavé chvíle s kámoškou

Kordula Stropnická se odvázala: Žhavé chvíle s kámoškou

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně nebo hasička konfliktů? Co prozradí den, kdy jste se narodila?

  • Recepty.cz
  • Kokosové kuličky s nugátem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact