Celer opláchněte, pomocí malého nože stáhněte tuhá vlákna a řapík nadrobno nakrájejte. Cuketu a okurku opláchněte, podélně rozkrojte a pak nakrájejte na plátky. Mango oloupejte, vyjměte pecku a dužninu nakrájejte na kostičky. Citronovou trávu opláchněte a podélně rozkrojte. Maso opláchněte, osušte a nakrájejte na kousky. Olej rozehřejte v kastrolu a maso na něm ze všech stran opečte dokřupava. Okořeňte, do kastrolu přidejte celer a cuketu, krátce poduste a přidejte vývar, kokosové mléko, citronovou trávu a kurkumu. Zlehka povařte asi 15 minut. Přidejte mango a okurku, povařte ještě 10 minut. Posypte bazalkou, dochuťte solí a pepřem a kari podávejte, nejlépe s rýží. basmati.