• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kokosové cukroví - vykrajované
Napište svůj komentář k receptu

Kokosové cukroví - vykrajované

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 101
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kokosové cukroví - vykrajované
Kokosové cukroví - vykrajované
Kokosové cukroví - vykrajované
Kokosové cukroví - vykrajované
Kokosové cukroví - vykrajované
Kokosové cukroví - vykrajované
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 300
      g hladká mouka
    • 100
      g kokos
    • 100
      g moučkový cukr
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 220
      g máslo
    • 1
      ks vejce
  • Dále
    • čokoládová poleva ledové kaštany nebo čokoláda na vaření...
    • strouhaný kokos
    • krém dle chuti - není nutný
    • moučkový cukr - není nutný

Postup přípravy receptu

1
Hladkou mouku v míse smícháme s cukry a kokosem, přidáme změklé máslo a vejce. Vše vypracujeme v těsto, které necháme v chladnu přes noc proležet. Poté ho opět propracujeme a válíme z něj pláty silné cca 3 - 4 mm, ze kterých vykrajujeme různé tvary, které přendaváme na plech s pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě na 160 stupňů dorůžova.
2
Pokud máme rádi méně sladké cukroví, stačí po vychladnutí potírat kousky cukroví čokoládou nebo je v čokoládě z části máčet a před zaschnutím ještě posypat kokosem. Pokud máme rádi hodně sladké cukroví, můžeme ještě teplé kousky cukroví obalovat v moučkovém cukru a ukládat do krabičky. A v neposlední řadě můžeme kousky hotového cukroví slepovat máslovým nebo vařeným krémem, kdy vrchní díl dozdobíme dle vlastní chuti a fantazie.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Linecké těsto na vykrajované tvary

Linecké těsto na vykrajované tvary

Vykrajované měsíčky

Vykrajované měsíčky

Kokosové hříbečky, kokosové myšky

Kokosové hříbečky, kokosové myšky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Zákusky Cukroví Pečení Vegetariáni Vánoce Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Posvícení Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Hladká mouka Kokos Krém Máslo Moučkový cukr Strouhaný kokos Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vosí hnízda

Vosí hnízda

Zapečený lilek s parmezánem

Zapečený lilek s parmezánem

Kaldoun

Kaldoun

Selské halušky špenátové

Selské halušky špenátové

Plněná cuketa

Plněná cuketa

Bábovka s vaječným likérem a jablky

Bábovka s vaječným likérem a jablky

Cottage na sladko

Cottage na sladko

Steak Chateaubriand

Steak Chateaubriand

Gratinované brambory (nejen) s brokolicí

Gratinované brambory (nejen) s…

Doporučujeme

45 minut
Thajské rýžové nudle Pad Thai

Thajské rýžové nudle Pad Thai

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

52
Kapr obalovaný v semínkách
Kapr obalovaný v…
29
Vepřové bylinkové kostky v cibuli
Vepřové bylinkové kostky…
25
Výborný tvarohový koláč
Výborný tvarohový koláč
22
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
16
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Vařený krém na dorty,…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak, od klasiky až po netradiční kombinace
Od pondělí do pátku: Večeře z těstovin 5x jinak,…
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré důvody, proč si je jít hned natrhat, plus recepty
Superpotravina týdne: Květy černého bezu. 4 dobré…
Kopr dozrává! Vychutnejte si ho v oblíbené omáčce, polévce nebo svěžím salátu
Kopr dozrává! Vychutnejte si ho v oblíbené omáčce…
Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá cukrářka vyrábí ty nejkrásnější veganské dorty
Sladká krása, kterou je škoda sníst: Německá…
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným nápojem plným zdraví a chuti
Koprový čaj: Osvěžte tělo a duši jedinečným…
AHA.cz Nečekaný porod v královské rodině? Doma u Kate přibylo miminko!

Nečekaný porod v královské rodině? Doma u Kate přibylo miminko!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Denní horoskop na pondělí 26. 5. 2025: Kdo by si měl dát pozor na sliby a kdo na žárlivost?

Denní horoskop na pondělí 26. 5. 2025: Kdo by si měl dát pozor na sliby a kdo na žárlivost?

Ženy.cz Test horoskopu: Narodila jste se ve správném znamení?

Test horoskopu: Narodila jste se ve správném znamení?

Blesk.cz Královna plastik Petra Řehořková: Luxusní svatba mezi šejky! Dva roky po sebevraždě manžela

Královna plastik Petra Řehořková: Luxusní svatba mezi šejky! Dva roky po sebevraždě manžela

SportRevue.cz FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

FOTO: Je to tak, nejhezčí manželku v Atlétiku Madrid má Španěl Álvaro Morata

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Horoskop na další týden: Kdo bude emočně na dně a kdo vkročí do nové životní etapy?

Další doporučené recepty:

Kokosová rýže se skořicí
Kokosová rýže se skořicí
Kokosová žmolenka (drobenka)
Kokosová žmolenka (drobenka)
Kokosové (ořechové) řezy
Kokosové (ořechové) řezy
Kokosové cukroví s čokoládou
Kokosové cukroví s čokoládou
Kokosové cukroví tlačené strojkem
Kokosové cukroví tlačené strojkem
Kokosové dukátky (Anglie)
Kokosové dukátky (Anglie)
  • Recepty.cz
  • Kokosové cukroví - vykrajované
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact