• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kokosové cukroví
Napište svůj komentář k receptu

Kokosové cukroví

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kokosové cukroví
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1,25
      šálek hladká mouka ( 1 1/4 )
    • 2,25
      šálek kokos ( 2 1/4 )
    • 250
      g máslo
    • tuk
    • 1,50
      šálek moučkový cukr na obalení

Postup přípravy receptu

1
Mouku smícháme s cukrem a kokosem. Přidáme pokrájené máslo a zpracujeme těsto, které necháme hodinu v chladničce odpočinout.
2
Potom malé kousky těsta v tenké vrstvě vltačujeme do vymazaných formiček. Pečeme v předem vyhřáté troubě dozlatova.
3
Horké cukroví vyklopíme z formiček a obalíme v cukru.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kokosové hříbečky, kokosové myšky

Kokosové hříbečky, kokosové myšky

Kokosové vánoční cukroví

Kokosové vánoční cukroví

Kokosové tyčinky - strojkové cukroví

Kokosové tyčinky - strojkové cukroví

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • anička hloušková | 4. 9. 2010 23:47

    a hlavne se nechechtejte :(

  • anička hloušková | 4. 9. 2010 23:47

    mě je sice jenom 9 ale s maminkou sem to deala a je to dobrí prostě supeeeeeeeeeeeeer*****

  • Jarka L. | 24. 11. 2007 19:28

    To je nešťastné porovnání váhy ingrediencí, protože na 250 g tuku dáme šálky s ostatními surovinami třeba kávové. Každý má jinou představu. Ani se nedivím Kláře, že se z toho málem zhroutila.Napíšu jiný, osvědčený s gramáží.

  • Erratulaw | 4. 11. 2007 21:55

    tohle cukroví znám a je fakt báječné...už ho dělávala i má mamka.Ještě se mi nestalo že by se nepovedlo nebo nechutnalo.Právě naopak...

  • renata | 10. 12. 2006 20:25

    muzete mi nekdo napsat na kolik stupnu se to pece?

  • Klara | 6. 12. 2006 02:06

    Tak jsem to zrovna vyhodila do kose..jsem z toho pekne nastvana.Udelala jsem 2 plechy ze kterych vyslo pouze mastny pozblemtany nic...zbytek testa letel do kose.Je to akorad plytvani surovin a casu!!!!

  • Jana | 4. 11. 2006 01:05

    Na můj zase tuku.

  • Anonym | 18. 9. 2006 09:41

    Moc cukru na můj vkus.

  • Anonym | 14. 9. 2006 15:55

    nahodou je to dobry!!!!!!!

  • Anonym | 16. 12. 2005 22:06

    Vynikající!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§

  • Marcela Vrabcová | 15. 12. 2005 18:43

    Z toho si Alice nic nedelejte. To tu mame nejakeho sotka... Je zcela zbytecne se rozcilovat.

  • Alice | 15. 12. 2005 18:20

    Smím se zeptat, proč dal někdo za 5?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Prosinec Pečení Chlazení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Kokos Máslo Moučkový cukr Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vajíčková pomazánka od Mariky

Vajíčková pomazánka od Mariky

Vepřovka z papiňáku

Vepřovka z papiňáku

Třešňové rizoto

Třešňové rizoto

Hermelínová omeleta

Hermelínová omeleta

Smažený sýr v těstíčku

Smažený sýr v těstíčku

Dvoubarevný smetanový piškotový dort

Dvoubarevný smetanový piškotový dort

Koláče z Chyšek

Koláče z Chyšek

Guláš s hlívou ústřičnou

Guláš s hlívou ústřičnou

Barevná karamelová lízátka

Barevná karamelová lízátka

Doporučujeme

30 minut
Barevné jarní závitky se třemi omáčkami

Barevné jarní závitky se třemi…

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

485
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
75
Kynutý povidlový knedlík s vanilkovou omáčkou a mákem
Kynutý povidlový knedlík…
54
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
44
Dýňová tortila
Dýňová tortila
44
Vepřová kýta na kousky s omáčkou a rýží
Vepřová kýta na kousky s…

Zajímavé články

Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule? Naučte se ji připravit jako šéfkuchař!
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule?…
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou dobrotu vám hvězdy doporučují?
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou…
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
Jak poznat dobrý meloun? 6 způsobů, díky kterým zjistíte, že je zralý a sladký
Jak poznat dobrý meloun? 6 způsobů, díky kterým…
Recepty s voňavou levandulí: Vychutnejte si ji v bábovce, zmrzlině nebo s grilovaným masem
Recepty s voňavou levandulí: Vychutnejte si ji v…
AHA.cz Vondráčková vyzvedla sestru v domově seniorů: Chtěla ji mít na narozeninách!

Vondráčková vyzvedla sestru v domově seniorů: Chtěla ji mít na narozeninách!

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Kuchařová královnou večera! Které další krásky zazářily na oslavě nadace Lilie Khousnoutdinové?

Kuchařová královnou večera! Které další krásky zazářily na oslavě nadace Lilie Khousnoutdinové?

Ženy.cz Léto na horách pro celou rodinu: Objevte Katschberg s hotely Falkensteiner

Léto na horách pro celou rodinu: Objevte Katschberg s hotely Falkensteiner

Blesk.cz Dominika Myslivcová v Paříži: Překvapení pod Eiffelovkou!

Dominika Myslivcová v Paříži: Překvapení pod Eiffelovkou!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která se nejčastěji rozvádí: Kdo v manželství nevydrží?

5 znamení zvěrokruhu, která se nejčastěji rozvádí: Kdo v manželství nevydrží?

  • Recepty.cz
  • Kokosové cukroví
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact