Rýži vaříme podle návodu na obalu, do vody přilejeme kokosové mléko. Pak přimícháme nakrájený fenykl, cibuli a zelí. Osolíme, přidáme špetku šafránu, opepříme. Kuřecí prsa pokapeme olejem, prosolíme, opepříme, posypeme sladkou paprikou. Na pánvi rozpálíme olej, osmahneme česnek (1-2 stroužky). Přidáme maso a na kolečka nakrájený pórek. Kokosovou rýži podáváme s banánem, maso servírujeme i s osmahnutým pórkem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Karel Machovec
|27. 1. 2007 13:00
Hmmm, tak asi ne. Nepovedlo se mi to. Nepochopil jsem to s tím zelím. Místo rýže pak samozřejmě vznikla směsice čehosi, kde nebyla cítit ani chuť rýže, ani zelí, ani kokosu. A maso posypané sladkou paprikou před osmažením podle mně zhořkne, nebo se pletu? Já jsem zklamanej.