Roládu jsem vyzkoušela,je moc dobrá,jen se lámala při rolování,tak nevím,jestli příště zkusit zarolovat teplou nebo udělat tenší..ale jinak fakt vynikající
Dotaz: opravdu se do těsta nedávají žloutky? Děkuji
Jano,ten papír se opravdu trošku přilepí,ale stačí si pomoct nožem.Ještě za tepla to jde.Když je to těsto upečené,tak ho prstem nepromáčknete.
Myslím, že stačí špejle a opatrně těsto propíchnout. Pokud je špejle suchá, těsto je upečené. Tak to dělám já.
No,vypadá to opravdu luxusně,ale jak se to odlepuje z toho papíru?S kokosem mám fakt blbé zkušenosti,hodně se lepí.Taky nerozumím tomu,že zkusíme stlačit na střed plátu,jako jak?Asi jsem mdlého rozumu,můžete mi to trochu vysvětlit.Díky Jana