• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kokosová roláda s čokoládovým krémem
Napište svůj komentář k receptu

Kokosová roláda s čokoládovým krémem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kokosová roláda s čokoládovým krémem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks bílek
    • 120
      g cukr krupice
    • 60
      g hladká mouka
    • 60
      g kokos
  • Krém
    • 3
      dl mléko
    • 1
      ks čokoládový pudink
    • 150
      g máslo
    • 100
      g moučkový cukr
    • 1
      ks čokoláda

Postup přípravy receptu

1
Rozehřejeme troubu na 200 °C, na plech dáme pečící papír. Bílky ušleháme do pevné hmoty, přidáme cukr a mouku dobře smíchanou s kokosem. Hmotu rozetřeme na papíru na obdélník asi 1,5 cm. Pečeme 8-12 min. (zkusíme stlačit na střed plátu - nesmíme promáčknout). Plech vyjmeme z trouby a otočíme, z těsta sloupneme papír a necháme přikryté vystydnout.
2
Uvaříme pudink, rozehřejeme čokoládu. Ušleháme máslo s cukrem a čokoládou, přidáváme vlahý pudink. Vyšlehaným krémem potřeme upečený, vychladlý plát, stočíme a spevníme zatočením do papíru. Za hodinku vyjmeme, potřeme zbývajícím krémem a posypeme kokosem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kakaová roláda s čokoládovým krémem

Kakaová roláda s čokoládovým krémem

Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem

Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem

Perníkové muffiny s čokoládovým krémem

Perníkové muffiny s čokoládovým krémem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jitka H. | 20. 4. 2008 10:53

    Roládu jsem vyzkoušela,je moc dobrá,jen se lámala při rolování,tak nevím,jestli příště zkusit zarolovat teplou nebo udělat tenší..ale jinak fakt vynikající

  • Hanička | 17. 4. 2008 07:53

    Dotaz: opravdu se do těsta nedávají žloutky? Děkuji

  • Jana Arltová | 14. 4. 2008 19:24

    Jano,ten papír se opravdu trošku přilepí,ale stačí si pomoct nožem.Ještě za tepla to jde.Když je to těsto upečené,tak ho prstem nepromáčknete.

  • Eliška | 7. 4. 2008 21:31

    Myslím, že stačí špejle a opatrně těsto propíchnout. Pokud je špejle suchá, těsto je upečené. Tak to dělám já.

  • Jana Remková | 5. 4. 2008 09:02

    No,vypadá to opravdu luxusně,ale jak se to odlepuje z toho papíru?S kokosem mám fakt blbé zkušenosti,hodně se lepí.Taky nerozumím tomu,že zkusíme stlačit na střed plátu,jako jak?Asi jsem mdlého rozumu,můžete mi to trochu vysvětlit.Díky Jana

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Pečení Vaření Šlehání Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Čokoláda Čokoládový pudink Cukr krupice Hladká mouka Kokos Máslo Mléko Moučkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Doudlebské vdolky

Doudlebské vdolky

Nadýchané vdolečky

Nadýchané vdolečky

Tvarohový tunel plněný ovocem

Tvarohový tunel plněný ovocem

Haštalský řízek

Haštalský řízek

Šlehačkový beránek

Šlehačkový beránek

Tvarohová pomazánka s tuňákem

Tvarohová pomazánka s tuňákem

Bílkový chlebíček II.

Bílkový chlebíček II.

Rösti - smažená nebo pečená příloha

Rösti - smažená nebo pečená příloha

Salát Coleslaw light

Salát Coleslaw light

Doporučujeme

30 minut
Barevné jarní závitky se třemi omáčkami

Barevné jarní závitky se třemi…

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

128
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
66
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
51
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
51
Dýňová tortila
Dýňová tortila
33
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…

Zajímavé články

Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule? Naučte se ji připravit jako šéfkuchař!
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule?…
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou dobrotu vám hvězdy doporučují?
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou…
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
Jak poznat dobrý meloun? 6 způsobů, díky kterým zjistíte, že je zralý a sladký
Jak poznat dobrý meloun? 6 způsobů, díky kterým…
Recepty s voňavou levandulí: Vychutnejte si ji v bábovce, zmrzlině nebo s grilovaným masem
Recepty s voňavou levandulí: Vychutnejte si ji v…
AHA.cz Proč Marek Brodský prodává tátovu chalupu? Černocká promluvila!

Proč Marek Brodský prodává tátovu chalupu? Černocká promluvila!

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 26. 6. 2025: Komu půjde všechny od ruky a kdo bude mít náladu jako na houpačce?

Denní horoskop na čtvrtek 26. 6. 2025: Komu půjde všechny od ruky a kdo bude mít náladu jako na houpačce?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Těhotná Michaela Ochotská (40): Skončila na pohotovosti!

Těhotná Michaela Ochotská (40): Skončila na pohotovosti!

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Jaký je váš anděl strážný podle dne, kdy jste se narodili?

Jaký je váš anděl strážný podle dne, kdy jste se narodili?

  • Recepty.cz
  • Kokosová roláda s čokoládovým krémem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact