Bílou čokoládu, sušené mléko, práškový cukr a ztužený tuk dáme do hrnce a rozpustíme ve vodní lázni.
2
Náplň: strouhaný kokos a práškový cukr spaříme horkým mlékem a na mírném ohni mícháme, dokud kokos nezačne vonět. Přidáme rum a dobře vymícháme.
3
Na dno papírových košíčků nalíjeme trochu bílé čokolády a po ztuhnutí lžičkou naložíme asi do poloviny košíčku kokosovou náplň. Dolijeme bílou čokoládou. Před ztuhnutím můžeme každý košíček ozdobit lentilkou a necháme v chladnu ztuhnout.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|10. 3. 2008 12:22
Tenhle recept jsem zkoušela asi před 2 lety na vánoce a upustila jsem od něj. Pro nás to je tak strašně sladké, že to pomalu nejde jíst. Také jsem se domnívala, že barevné lentilky na bílém podkladě budou veselé, ve skutečnosti bohužel vypadaly jen lacině a pouťově. Ale pro někoho kdo opravdu rád hodně sladké - proč ne?