Ztužený tuk nastrouháme, přidáme ostatní ingtedience a vypracujeme těsto. Těsto vyválíme a vykrajujeme kolečka nebo jiné tvary. Po upečení slepujeme marmeládou a pocákáme čokoládovou polevou.
Take jsem ted pekla, a rovnez se mi tvary roztekly :-( . Vse jsem delala podle receptu i testo zpracovavala pul hodiny.. Muzete prosim doplnit stupne a dobu peceni? Dekuji..
katarina
|15. 12. 2011 20:44
upiekla som ich a roztiekli sa mi, pridala som vsetko podla receptu...netreba to cesto dat najprv do chladnicky? :-(
Tak tohle je přesně ten recept na který jsem s odchodem z domu úplně zapomněla. Dokonce i můj muž, který nerad sušený kokos, prohlásil, že je to dobrý a poprvé po dlouhé domě jsem to nevysušila a vytáhla včas. Jen mám zakázano je slepovat. Tak to asi jen ozvláštním citronovou polevou a cákanci čokolády. Jelikož jsem z předchozích zkušeností a zpráv věděla, že se těsto zpracovává dlouho, tak jsem očekávala těch 20 min ručního hnětení.
Souhlasím s paní Oľgou, zpracovat těsto dalo dost práce, ale chuť je opravdu originální a určitě to stálo za to. Akorát jsem ze začátku pěkně trnula hrůzou, protože to cukroví je na první pohled hrozně křehké, a tak jsem se bála, že půjde špatně slepovat. Nakonec se ale, myslím, povedlo! :-[ :-)
Oľga H
|23. 1. 2009 14:52
Cesto sa spracovávalo ťažšie, ale výsledok bol vynikajúci.
Andra
|27. 11. 2007 23:32
Dostat kupit aj tzv. odmerky s vyznacenymi mnozstvami napr. na tekutiny, cukor, ryzu, muku a pod. Su velmi vyhodne pre tych, ktori z roznych dovodov nemaju moznost pouzit vahu, napr. pri pobyte v zahranici.
Kuchařka on-line
|27. 11. 2007 22:04
Valinko, nejlépe na váze.
Valinka
|27. 11. 2007 20:27
jak mám vědět kolik je 150g kokosu
Lenka
|12. 12. 2006 11:08
Včera jsem toto pečivo pekla. Mám recept, kde je uvedeno místo 100% tuku sádlo. Koláčky jsou křehká, manželovi moc chutnaly. V mém receptu je uvedeno slepit krémem, který zdobičkou dáme okolo a doprostřed marmeládu. Povrch dát polevu.