• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Kokosová hrníčková bábovka
Napište svůj komentář k receptu

Kokosová hrníčková bábovka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 220
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kokosová hrníčková bábovka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      hrnek hladká mouka
    • 1
      hrnek kokos
    • 1
      hrnek cukr krupice
    • 1
      hrnek mléko
    • 1
      hrnek rostlinný olej
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 3
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Smícháme mouku s práškem do pečiva a přidáme ostatní ingredience. Těsto vlijeme do vymazené a strouhankou (hrubou moukou) vysypané bábovkové formy. Pečeme v předehřáté troubě na 180 °C tak 45 minut, po 30 minutách kontroluji, jak to vypadá, někdy ztlumuji na 160 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hrníčková bábovka

Hrníčková bábovka

Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a kokosem

Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…

Šlehačková bábovka hrníčková

Šlehačková bábovka hrníčková

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Denisa29 | 31. 5. 2020 17:19

    Právě jsem dopekla, bábovka je moc dobra,není příliš sladká, byla tekutější protože v receptu je hladká mouka,tak jsem přidala ještě asi 2 polévkové lžíce mouky navíc a pekla ke konci o 20 min.dele. Velmi snadný a rychlý recept ??

  • Pipilipi | 12. 3. 2017 19:07

    Moc vyborna babovka, muzete pect jen se dvema vejci, zkousely jsme s dcerkou (11let)a je super. Diky ze recept 8-)

  • Gabča | 5. 3. 2017 10:48

    Co si recept upravit dle své chuti ? Ubrat olej a přidat mléko

  • Eva | 12. 2. 2017 15:13

    To bude rukama :-D .

  • zdenka gaborova | 7. 2. 2016 18:03

    Tak bábovka vyzkoušená a je velice dobrá,je vláčná není suchá.Mohu doporučit a není vůbec náročná ;-)

  • Laura | 17. 1. 2016 13:05

    Tak tuhle bábovku už nikdy dělat nebudu.. :'( teče z ní olej a nemá tam být spíš polohrubá mouka? no takže bohužel, vyhodila jsem jí a jdu dělat jinačí..

  • komentator | 29. 10. 2015 14:30

    <3 tuhle babovku delam porad a zamilovala jsem si ji <3 :-[ :-)

  • Mazzec | 5. 7. 2015 21:53

    Výborná Sněžka se do 1 hodiny

  • Tonto
    Tonto | 28. 7. 2014 18:01

    Výborná a lehká

  • hana | 1. 3. 2014 12:53

    Ano je mi po ní tet blbe je na nic :-$

  • kokos | 1. 3. 2014 12:52

    ble je plna oleje :-$

  • babicka | 18. 12. 2013 16:22

    Zkuste misto mleka kelimek zakysane smetany. Nebo cast oleje nahradit vlahym rozpustenym maslem. U techto sikovnych receptu se nespletete. U nas se pece a konzumuje na bezicim pasu. Misto cukru strouhany syr a je to slane k vinu. Mouka jaka je, treba i polohruba. Do babovkove formy nebo do muffinu.

  • mojzinka | 3. 9. 2013 14:59

    Použila jsem i sníh z bílků,ne celá vejce.Udělala jsem jí na plech.Místo kokosu sekané ořechy a kousky čokolády. je to dobrotka ke kávě.Myslím,že dlouho nevydrží :-) Díky za recept,budu hi používat.

  • Barča | 25. 8. 2013 20:51

    Podle komentářů tedy nevím. Bábovka už se mi peče v troubě, protože mi přišla lehká a já peču bábovku poprvé, ale teď jsem si přečetla celou diskusi a obávám se teda, že bude moc sladká a další chyby, co jste psali. Přidala jsem půl sáčku vanilkového pudinku a trochu kakaa. Uvidíme! :)

  • rprenosilova | 1. 5. 2013 16:57

    nahradila jsem celozrnnou špaldovou moukou a třtinovým cukrem a je báječná

  • jirka | 27. 4. 2013 12:46

    přidávam do světle části nadrolenou čokoládu na vaření doma si to moc pochvalují ;-)

  • Pájina | 27. 3. 2013 19:51

    Bábovečka super, ještě nestačila vychladnout a je fuč :-) Ach, ti spolubydlící ;-) Přidala jsem tam ještě půlku sáčku vanilkového pudinku. Byla opravdu výborná.

  • Mirka | 24. 3. 2013 16:53

    Tak bábovka je v troubě akorát jsem při přípravě zjistila že nemám kokos,takže jsem tam dala na hrubo strouhaný vlašský ořechy ;-) už se na ni těším

  • mikd | 18. 2. 2013 18:09

    dnes pekla jako překvapení moje 12ti letá dcera, super :-* ;-)

  • Katka | 29. 1. 2013 10:40

    Je delikatesní :-* :-P

  • ali | 3. 12. 2012 13:48

    akorat ji jdu pect,vysypu ji kokosem misto mouky nebo struhanky :-) uz se na to moc tesim ;-)

  • Naty | 6. 11. 2012 14:58

    tahle babovka je skvela :-*

  • pippiva
    pippiva | 6. 9. 2012 15:01

    Babovka je jednoducha, krasne nadychana a vlacna. Misto mleka jsem pouzila vodu, mouku polohrubou. Mohu doporucit.

  • pavlínkakyticka
    pavlínkakyticka | 5. 9. 2012 09:59

    nejlepsi a nejvlacnejsi...

  • pavlína | 21. 8. 2012 15:09

    Prostě skvělá bábovka, jednoduchá, že to dokáže i chlap, prostě tento recept mě hodně nadchl je vynikajici vláčná a né ta suchotina jaké někdy bábovky jsou, a hrníčkový recepty jsou prostě nejjjj......... :-)

  • Věra | 27. 2. 2012 10:55

    Je výborná.Já vytřu olejem bábovku a vysypu kokosem.

  • malá Ála | 14. 12. 2011 19:54

    VÝBORNÁ zvládla sem jí udělat sama na to že mi je jenom 9 let ..... :-* :-$ <3 <:-) :-)) :-P ;-) :-) :-[

  • Ajka | 6. 11. 2011 18:03

    úžasně dobroučká a jednoduchá, není suchá, prostě paráda :)

  • darinnka69 | 5. 10. 2011 17:19

    Je naprosto skvělá... Jen jsem tam nepřidávala kokos. Výborná... <:-)

  • sarysek02 | 4. 9. 2011 11:51

    Naprostá spokojenost.Rychlé,snadné a hlavně dobré

  • Verča | 25. 7. 2011 21:47

    perfektní bábovka :) krásně vláčná,všem chutnala ;-)

  • Jurda | 25. 7. 2011 18:28

    Pardón místo někdy jsem napsal nechtěně někjdy. :-) B

  • Jurda | 25. 7. 2011 18:26

    Tak tak tahle bábovka vypadá docela dobře. :-) Musím jí nějdy vyzkoušet doma. :-) Jurda

  • Evanga | 2. 7. 2011 17:23

    Babovku som prave dopiekla a ochutnala, aj ked bola este dost tepla - nemohla som odolat :) - a je skutocne vyborna, takze davam 1* :). Piekla som tak ako bolo napisane v navode - najprv 30 minut na 180 a potom 15 minut na 160. Vyklopila som mi hned a uplne lahucko :). Vdaka za recept, urcite zopakujem.

  • Veronika | 23. 6. 2011 20:35

    Lepší jsem nikdy nejedla! Opravdu výborná!! Asi nezbyde... :-[

  • Jana Pohůnková | 14. 5. 2011 10:27

    výborná

  • Mončičak | 9. 5. 2011 16:04

    ahoj tak už je v troubě tak jsem zvědava co se z toho vyklube :-)) :-*

  • Hanča | 14. 4. 2011 09:45

    bábovka je výtečná díky za super recept. :-[

  • Niký:* | 13. 4. 2011 14:33

    byla výborná .!;) dávám 1 a doporučuju:) já a Kaciik budeme dělat:))♥

  • Niký:* | 8. 4. 2011 16:15

    No tak .. teď jdu péct:) snad bude dobrá:) zkoušíme vařit ve škole .. a teď máme bábovkový měsíc:) pokud bude bábovka dobrá tak neváhám a peču jí:) Potřebujeme hlavně rychle:) <3

  • Bajun | 1. 4. 2011 13:35

    ;-) Tak bábovka byla supr a jina se už neděla ;-)

  • Bajun | 29. 3. 2011 17:33

    ;-) Ahoj ta dělám bábovku tak se snad povede. Přidala jsem ještě pár rozinek. Tak se uvidí. ;-) ;-)

  • zaneta | 15. 3. 2011 19:25

    pridala sem tam jahody a puding tak sem zvedava =-O =-O =-O

  • zaneta | 15. 3. 2011 19:19

    babovku zrovna pecu zachvily napisu vysledek :-) :-)

  • MartikK
    MartikK | 11. 3. 2011 21:19

    Supr rychlá vláčná voňavá bábovka.

  • Magda | 6. 2. 2011 21:06

    Bábovku právě peču asi hodinu, a stále i nemůžu upéct:-( Nevím, kde se stala chyba, protože jsem dělala vše dle receptu :-S

  • Lucka | 29. 1. 2011 08:37

    vynikající, vláčná, prostě bomba :-P :-P :-P !!!!!!! Peču už jenom tuto ;-)

  • elldarka | 20. 1. 2011 11:49

    Bezvadná... sníh šlehám..

  • Iva | 16. 1. 2011 18:39

    Bábovka je opravdu moc dobrá - hurá huá :-P Přidala jsem taky asi 3 PL rumu a do části těsta zamíchala 3 PL kakaa a udělala tak kombinací bílé a hnědé a povedlo se náramně <:-)

  • sarkahykova | 31. 10. 2010 15:03

    zrovna jsem dopekla a ne poprvé.Vždy měla úspěch, :-) je rychlá a jednudochá.

  • Carlos-95 | 26. 10. 2010 07:15

    Tuhle bábovku můžu jen doporučit, protože je vynikajicí, celkem rychle udelaná.

  • Lucie Nachlingerová | 20. 8. 2010 08:53

    Jednoduchá, rychlá a moc dobrá ;-)

  • Martina Vrabelova | 21. 7. 2010 12:14

    Zrovna ted peču doufam že se podaří;))

  • vlastimil kucera | 8. 4. 2010 07:52

    Opravdu Vynikajicí

  • Olga V. | 29. 1. 2010 18:31

    Moc dobra, neni sucha, fakt nam chutnala. Udelala jsem ji mramorovou.

  • Monika Moravcová | 25. 1. 2010 17:45

    Výborná bábovka

  • Pája S | 13. 11. 2009 23:42

    Fofrovka,jednoduchá a moc dobrá bábovka.

  • Vlasta Kopová | 7. 8. 2009 17:28

    V jednu jsem si uvařila kafe, pak na něj zapomněla, upekla tuhle mňamózní bábovičku a studené kafe k ní velmi sedlo:-) Místo oleje jsem dala máslo, ubrala trochu cukru a přidala půl hrnku půlek vlašských ořechů a rozinky. Už je třetina pryč!Je to rychlovka - děkuju!

  • Eva Janíčková | 3. 9. 2008 12:29

    Moje prvni babovka...a velice mi chutna, doufam ze bude mit stejny uspech u rodiny...moc diky za recept. Akorat jsem musela jako naprosty zacatecnik precist celou diskuzi aby mi bylo vse jasne (co s cim, zda jen bilky nebo cela vejce atd.) Ale to uz je ma chybka:-)

  • Andrea Kajnarova | 29. 4. 2008 01:20

    Pekla jsem uz 3x a pokazde sla krasne vyklopit, vymazavam maslem a vysypu strouhankou na radu me babicky a nema to chybu.Davam 1

  • L K | 12. 4. 2008 14:51

    rychlá a velmi dobrá bábovka. navrch jsem ještě dala čokoládovou polevu a všichni se jen oblizovali:) z formy mi doslova vypadla, chce to pořádně vymazat a vysypat

  • Martina | 7. 4. 2008 19:57

    Rychla, ale s kokosem nas trosku zklamala. Recept si urcite necham, ale zkusim nahradit kokos orechy nebo kakaem. A jak uz tu nekdo psal, take mi nesla vyklopit z formy.

  • jarka | 27. 3. 2008 12:43

    Zkusila jsem bilky vyslehat a pote na konec pridat,je nadychanejsi ale i klasicka je vyborna.

  • Petra | 25. 3. 2008 20:12

    Vyzkoušela jsem a je vynikající a především rychlá!!

  • Táňa K. | 3. 3. 2008 20:00

    Prima bábovka. Skvělá volba, jste-li v časové tísni, nebo jen máte chuť na sladkou rychlovku.

  • Jana Sáňková Habadová | 10. 2. 2008 12:21

    vlastním recept již asi 20let,ale častěji nahrazuji kokos mletými vl.ořechy,neboť jsme všichni ořechový.děti si pro jednoduchost a vynikající chuť sami dokáží vytvořit už od 13let

  • Yveta Krebs | 8. 2. 2008 17:10

    Bábovka moc dobrá. Také se mi nechtěla vyklopit a ani studená voda mi nepomohla...takže vzhledově nic moc..ale chut výborná:)

  • lucie korunkova | 31. 1. 2008 10:12

    no tak toto je mnamka opravdu

  • Mirka | 30. 1. 2008 21:57

    Opravdu výborná,vylepšila jsem to čokoládovou polevou značka Carla-extra tmavá,kterou velice často používám.

  • Natalie Holzmann | 30. 1. 2008 20:45

    Díky, je to velmi chutná rychlovka. Do bábovky jsem ještě přidala trochu nastrouhané čokolády, asi před hodinou ji vyndala z trouby a už je půlka pryč. Dávám jedničku.

  • hanislava hanová | 28. 1. 2008 11:27

    Velmi jednoduchá a opravdu dobrá bábovka.Díky.

  • Anonym | 21. 1. 2008 12:36

    Vyzkoušela jsem a moc dobrá!Měla úspěch.

  • Jana K. | 21. 1. 2008 11:35

    Musím říst, že mě zklamala. Léta dělám hrníčkovou bábovku, ale mramorovou. Chtěla jsem zkusit něco nového, ale rychle se zase vracím ke klasice.

  • Anonym | 14. 1. 2008 10:24

    no fuj tak ta buchta je pěkně ble.... už ji píct nebudu.

  • Anonym | 14. 1. 2008 09:55

    dobrý den. je mi 24let, mám už 3letou dceru a tak toho času moc nemám...:-)nicméně, dnes jsem náhodou zabrousila na tyto stránky a po přečtení všech příspěvků a rad, mám právě tuhle buchtu v troubě a čekám jak to dopadne ;-) doufám že dobře... Hodnocení napíšu až po ochutnání :-D zatim

  • pemajana | 11. 1. 2008 22:30

    Skvěléééé ! Děkuji za bezva recept.

  • MARTINA | 7. 1. 2008 13:36

    Tak jsem myslela, že mi zůstal kokos z vánoc, ale zjistila jsem ,že jen málo, tak sem přidala ke kokosu kakao, rozinky, byla vláčná a moooc dobrá. Známka - 1

  • Monča | 3. 1. 2008 16:43

    Suoer recept rychlá a hlavně dobrá, není suchá takže za jedna, dala jsem hrnek hladké a hrnek polohrubé.

  • Eva Ryšková | 1. 1. 2008 21:22

    Výborná!! Velice jednoduchá, rychlá příprava a všem chutnala! Dávám za 1! :)

  • Lada Kunetková | 26. 12. 2007 17:04

    Je opravdu hned hotová,což je velká výhoda.Návštěva ji slupla ke kafíčku na posezení :-)Hodnotím za 1

  • Mirouš | 4. 12. 2007 14:56

    Tato bábovka je opravdu rychlovka. Tak ji dělám. Jen s kokosem ji budu dělat poprvé. Jinak dělám klasiku mramorovanou, ořechovou, makovou... Popřípadě těsto vyliju na plech, pokladu kompotem a upeču. Jinak pro menší formu lze použít menší hrnek a dát např. jen dvě vejce. Těsto to snese.

  • Věra Navrátilová | 20. 11. 2007 18:45

    Nezkoušel někdo tento recept v domácí pekárně ?

  • Zuzka | 18. 11. 2007 18:45

    Vyzkoušeno!!! Bábovka byla rychlá, jednoduchá a naprosto výborná. Škoda, že nemůžu hodnotit 1* :)

  • jarmila | 5. 11. 2007 19:12

    Snadné, rychlé, dobré.Pekla jsem ve formě na mufiny.

  • iva nemcova | 5. 11. 2007 15:11

    Pajo,ja bych to neriskovala,ja tuhle babovku pecu v klasicke babovkove forme o prumeru 22 cm a ta ma vetsi obsah nez forma na biskupsky chlebicek. A dik ohledne slehacky :-)

  • Paja Zupa | 5. 11. 2007 12:21

    Mám dotaz - vejde se mi to do formy na biskupský chlebíček?

  • Zitka z Opavy | 4. 11. 2007 13:24

    Ahojky zdravím,upekla jsem hned po přečtení a jen se zaprášilo.Rychlé a chutné prostě za 1.

  • Brutkoll | 30. 10. 2007 10:35

    Čtu že se někomu nechtěla potvůrka vyklopit, tak to už jsem dopředu dotal radu že kdyby se mi nechtěla vyklopit tak otočit a na deset minut dát žíňku se studenou vodou a prý že se pak vyklopí sama (nemám ověřeno, mě se vyklopila hned) :)

  • Brutkoll | 30. 10. 2007 10:08

    super recept a zvládnul jsem ho i já, takže to zmákne opravdu každý :D dal jsem navíc půl hrnku kokosu a půl hrnku velkých tmavých rozinek :) příště ale dám jen půl hrnku cukru krupice, byla opravdu dost sladká :) btw:díky za recept ;-)

  • Ida Juřicová | 28. 10. 2007 12:08

    Bábovka je chutna-davam za 1. Snih jsem zvlast neslehala.Priste zkusim dat hrnek hladke a hrnek polohrube mouky.Jen nam potvurka nechtela vypadnout z formy,ale nakonec se zadarilo :-)

  • Martina Marťásek | 26. 10. 2007 11:03

    Výborná a jednoduchá bábovka - jen se přiznávám , že jsem měla strach z té hl.mouky , takže hrnek polohrubé a hrnek hladké - sníh jsem vmíchala zvlášť . Dávám za jedna :-))

  • Stefania Michalic | 25. 10. 2007 00:09

    Jednoducha a chutna.Robila som len zo zloziek uvedenych v recepte,nic som nepridavala a chutila vsetkym.Suhlasim,ze je to asi recept ktory nepokazi ak si tam kazdy podla svojej chuti nieco prida.Dakujem za recept.

  • Marie Svobodová | 24. 10. 2007 13:44

    I když syn kokos nemusí, bábovka zmizla okamžitě, dávám 1

  • Ljuba | 23. 10. 2007 19:29

    Super recept, dala jsem tam trochu vic kokosu a taky nastrouhala cokoladu, priste ju vsak nalamu,nastrouhana v tom nebyla citit.Jinak super.

  • Ludmila Kanclířová | 22. 10. 2007 19:44

    Byla výborná, jen jsem dala méně cukru (polovinu) , i tak byla sladká dost. Přidala jsem zato rozinky namočené v rumu a ještě navíc půl hrnku kokosu. Je to zřejmě naprosto přizpůsobivý recept, který nepokazí snad ani pejsek s kočičkou! :-)

  • Hana | 20. 10. 2007 16:12

    ahoj, jsem antitalent na buchty, vse se mi bud zdrcne nebo neni tak jak bych si predstavovala, ale takhle byla vytecna ! pridala jsem uslehany snih a byla lehka, dobra! diky za recept

  • Dáša Janíková | 20. 10. 2007 12:01

    Bábovka je moc dobrá, zkusím to příště i s tím ananasovým kompotem. Dávám 1

  • Jaja | 17. 10. 2007 09:33

    Bábovka nemá chybu, na snídani skoro nic nezbylo, ještě jsem tam přidala rum, citron. kůru a strouhanou čokoládu,jednička jak vyšitá.Díky za inspiraci.

  • Jana Nová | 16. 10. 2007 16:02

    Bábovka je super. Druhý den jsem ji pekla znovu. Přidala jsem do ní místo kokosu půlku ananasového kompotu,který jsem najemno rozsekala v robotu.Bábovka byla během večera pryč.S ananasem byla ještě lepší.

  • Jitka | 16. 10. 2007 11:26

    tak a je hotová voní a je dobrá jen mi došla hladká m. tak jsem dodala polohrubou ale příště dam jen hladkou jak je psáno přidala citr.kůru par kapek rum. tresti a citronu a fakt dobrý mám v hlavě další obměny dám vědět díky moc

  • jitka | 16. 10. 2007 08:40

    Jednoduchá super zakápnu rumem a špetku citr.kůry přídám a hned jdu na to ,díky,líbí se mi že nemusím nic vážit 1

  • gertruda rutarová | 15. 10. 2007 22:07

    Dělala jsem přesně podle receptu a se vzorkem a receptem rozdala všem kámoškám.Výborná a vláčná .

  • hana Valentová | 15. 10. 2007 20:20

    Dobroučká, dala jsem hrnek hladké a polohrubé, vydržela vláčná tři dny, kokos jsem tam tedy cítila, tak kdo ho necítí, ať příště prostě přidá o půl hrnku víc :-)

  • Lenka Brožová | 14. 10. 2007 22:08

    Bábovka je chutná, není však znát, že je v ní kokos.Také se trochu drobí- dala jsem hrnek hladké a hrnek polohrubé mouky. Příště zkusím jen s hladkou podle receptu.

  • Lenka Zavřelová | 13. 10. 2007 16:51

    Tak jsem ji nakrojila a příjde mi naprosto obyč. Musela jsem vylepšit alespoň citronovou polevou, tak myslím nebude problém ji sníst. Ale dělat již nebudu, je spousta lepších.

  • Anonym | 12. 10. 2007 16:16

    Bábovka je mnamka jen jsem do ní nalámala cokoládku :))

  • Veronika Zapletalová | 11. 10. 2007 11:42

    Tak jsem taky vyzkoušela. Bábovka je skvělá, říká celá rodina, lehká a časově nenáročná na přípravu. Dávám 1

  • maria | 8. 10. 2007 20:21

    babovka je vyborna, davam za 1. Jelikoz ziji v Anglii, ocenuji tu hladkou mouku. Tady totiz jiny druh neznaji. Jen jsem pouzila silikonovou formu a na vrchu byla babovka trochu tmavsi, na spodu zase svetlejsi, takze priste ji musim zakryt alobalem a bude to.Jeste jednou je skvela

  • Hana Baná | 8. 10. 2007 14:52

    Výborná!!!! Všichni máme rádi mokré buchty, ale toto je skvělé. Dávám za 1.

  • Michaela Stupkova | 4. 10. 2007 21:09

    NAPROSTO LUXUSNI !!Pridala jsem nastrouhane jablko a malinko rumu.Babovka je nadherne nadychana a vlacna,proste fantazie!DOPORUCUJI A DAVAM ZA 1**

  • Zuzana Coufalová | 4. 10. 2007 08:49

    Miluji moučníky a peču dost často. Ale tento rychlý kokosový recept neznám. Nepochybuji, že bude super, a tak ho běžím hned vyzloušet.

  • Marta Dočekalová | 3. 10. 2007 20:51

    Bábovku dělám dlouho,je moc dobrá a hlavně rychlá. Mouku ale dávám polohrubou.

  • Míla Procházková | 3. 10. 2007 15:04

    Teď jsem tu bábovku dodělala.Fááákt dooost dobrá:-))Přestože "Kritik kuchař" píše, že je to běžný recept, já ho tu viděla poprvé. Asi nemám ty správné známé, které hodně pečou:-) a asi nemám i ty správné kuchařky.

  • Jitka | 3. 10. 2007 11:28

    Zdá se, že KRITIK se zaměřil u receptů na hodnocení podle toho, zda jsou podle něho známé či ne. Nebudu opakovat to, co se tu uvádí pořád dokola, stránky navštěvují i naprosto začínající kuchaři a pro ně jsou tyhle recepty perfektní, a i zběhlý kuchař nezná všechno. Já vařím a peču denně víc než 25 let a tuhle bábovku jsem s chutí vyzkoušela a pro mě je za 1. Navíc předpokládám, že recepty by se měly hodnotit podle toho, jak chutnají, tenhle přiblblý způsob, jestli ho někdo zná nebo ne, jenom zbytečně poškozuje recepty, které by s chutí vyzkoušela a ocenila spousta jiných.

  • Iva | 2. 10. 2007 20:26

    TAK TO JÁ TENHLE RECEPT KLADNĚ HODNOTÍM :) Jsem zacinajici kucharka a tenhle recept vubec neznam, takze DÍKY za nej :)

  • bara | 1. 10. 2007 11:50

    Pekla jsem babovku o vikendu, dala jsem do testa i nastrouhane jablko a 1hrnek hladke a 1 hrnek polohrube mouky a je vynikajici!!! Davam za 1.

  • eva jaczynska | 30. 9. 2007 18:59

    vyborna davam za 1

  • Hela | 30. 9. 2007 11:57

    Výborný recept - 1*. Už tu bábovku peču dlouho a všem chutná.

  • Kelly | 29. 9. 2007 16:41

    Tahle bábovka je mnohem lepší než ta normální. Kokos dělá hodne :-)

  • Vlasta Vlasáková | 28. 9. 2007 17:35

    Bábovka je výborná ,už ji dělám podruhé,hlavně se neumaže hromada nádobí a to mě těší :-)

  • KRITIK KUCHAŘ | 28. 9. 2007 16:41

    TENTO RECEPT NEBUDU HODNOTIT KLADNĚ, JELIKOŽ JE ZNÁMÝ. NAJDETE HO VŠUDE. Z MÉHO POHLEDU JE TO ZA 3

  • KRITIK KUCHAŘ | 28. 9. 2007 16:40

    TENTO RECEPT NEBUDU HODNOTIT KLADNĚ, JELIKOŽ JE ZNÁMÝ. NAJDETE HO VŠUDE. Z MÉHO POHLEDU JE TO ZA 3

  • Kristýna | 21. 9. 2007 20:02

    pávě jsem jí šoupla do trouby i s jablkem dle návodu,tak doufám,že nezklame:))Každopádně jednoduchá je tedy až až!!:))

  • K R | 8. 9. 2007 22:08

    Dělala jsem přesně podle receptu a je VYNIKAJÍCÍ !Krásně nadýchaná a vláčná. A s tím alobalem navrchu 30min. - jak jsem se dočetla v komentářích, to vážně nemá chybu. Forma vysypaná kokosem...vyzkoušejte...:)

  • Ema | 7. 9. 2007 15:21

    Mouku určitě polohrubou, z hladké si toani nedovedu představit

  • Ema | 7. 9. 2007 15:04

    Přidala jsem nakonec do těsta nastrouhanéjablko, aby bábovka nebyla tak suchá.Bylo to lepší, zvláště druhý den.

  • Janča | 7. 9. 2007 11:23

    Přesně takovou dělám s mletým mákem. Stejné dávky všeho, krom cukru, toho dávám 1 a půl hrnku. Peču skoro hodinu na 180 zakryté víkem od jeny. Hlavní je troubu neotvírat, dokud se těsto neodlepí od stěn. Je to opravdu luxusní záležitost. Miluju lehké recepty, které ani já nepokazím. Díky za každý nový. J.

  • Marsí | 7. 9. 2007 11:20

    lenko..také jsem si to myslela s tou hladkou moukou, že se nehodí, ale riskla jsem to a byla jsem mile překvapena...

  • lenka | 6. 9. 2007 19:41

    Jo a místo hladké jsem použila polohrubou mouku.Na takové těsto hladkou určitě NE!

  • lenka | 6. 9. 2007 17:41

    Holky,holky,to je požitek číst komentáře.Jedny joooo,druhé néééééé.Těsto jsem nalela do dortové formy,poté polila čokoládou a byla to mńamka,Těsto nebylo vůbec tuhé.Do bábovkového těsta je vždy lepší ušlehat sníh.Kromě nastrouhané čokolády jsem přidala i ořechy,oko se najedlo,pusa se najedla,prostě....1.

  • Marsí | 6. 9. 2007 15:26

    Tak jsem to prubla...:-))) správný recept-rychlé a jedlé...přidala jsem do těsta ještě nasekanou na malé kousky čokoládu na vaření a byla moc dobrá. Dávám za jedna.

  • Lucie | 6. 9. 2007 12:25

    Opravdu moc chutná bábovka....zkuste do těsta přidat trochu rumu.

  • Tereza J. | 5. 9. 2007 20:26

    Olejom nie je dobré mazať, môže to byť hocijaký iný tuk, ale nie olej.

  • Majka Foretová | 5. 9. 2007 14:49

    Stalo se mi,že po vymaštění bábovkové formy olejem bábovka lepila na formu.Tchýně mi poradila vymazat sádlem a je to lepší.Tenhle recept zlusím o víkendu,určitě bude super.

  • Lenka | 13. 7. 2007 14:12

    Babovkaje uplne genialni, rychla a jednoucha, pecu obcas i jako dort, nebo cas testa obarvim kakaem...davam za 1 amoc dekuju za tenhle skvely recept

  • Anonym | 13. 7. 2007 09:14

    Babovička už se peče ..mam rada recepty kde se vše hodi do mixeru a ten to zpracuje .))) nikdy sem tim nic nepokazila i kdyz byl postup psany..co a jak kdy dat .))Tak snad bude babovicka chutnat .)

  • Anonym | 5. 7. 2007 14:34

    Fakt moooc dobra a rychla

  • Jiřina Čtvrtníčková | 1. 5. 2007 06:35

    Tady je tolik úžasných receptů, že se za chvíli neuneseme. O víkendu jsem zkoušela tři a tento byl mezi nimi. A musím jen chválit a chválit. Rychlé a skutečně moc dobré. To je za 1*

  • Iva Bednarova | 11. 4. 2007 15:46

    tak ja ji upekla,misto mlika jsem pouzila slehacku a misto oleje rozpustene maslo(mliko a olej jsem nemela) a krasne voni,ale na me je moc "vlhka",preferuju piskotovy styl.uvidime co na ni rekne pritel,ale predpokladam ze mu bude chutnat

  • věra | 13. 3. 2007 16:25

    Mám ráda rychlobuchty, a tohle je jedna z nich. Je rychlá a moc dobrá. děkuji za recept

  • Markéta | 15. 2. 2007 21:46

    Tak jsem ji upekla a přijde mi trošku dávivka.. příteli ale moooc chutnala, už ji celou zblajzl :o)

  • Hanulka | 9. 2. 2007 18:24

    Velice chutné!!! Pozor na kokos, dost se připaluje.

  • Barbora Polakova | 4. 2. 2007 21:41

    jednoduche a dobre, spravila som to do tortovej formy a poliala cokoladovou polevou, posypala kokosom mnam...

  • Airan | 30. 1. 2007 10:06

    Babovka je vlacna a chutna. 1 bych dala uz proto ze je tak rychla a nenarocna:-)

  • SV | 13. 1. 2007 19:06

    Bábovka byla dobrá,chutnala - jenom u nás doma byla připomínka, že je tam málo kokosu. Takže příště klidně 1 1/2 - 2 hrnky.

  • Eva Furianová | 12. 1. 2007 02:05

    Odkaz pre Michaelu..-keď nedáte žiaden kokos, musíte to vyrovnať čo sa týka množstva buď orechami,alebo dodať múku,inak by bolo cesto riedke..a toho kakaa dáte len 1-2 lyžičky...))), mimochodom tiež dávam polohrubú múku, cesto je ľachšie...:)))

  • Anonym | 9. 1. 2007 14:33

    Nedá mi to, abych se k chválám na tuto bábovku nepřipojila. Také už ji nějaký čas peču, u nás je velká spotřeba pečeného a má stále úspěch a mizí velmi rychle. Když ji odpoledne nebo navečer upeču, jsem ráda, když zbyde kousek do snídaně. Nejoblíbenější variantou u nás je s přidáním kousků čokolády. A také používám robot, nejdřív míchám tekuté suroviny, pak přidávám cukr a kokos a na závěr mouku a prášek do pečiva. Je opravdu rychlá a výborná. Díky za recept.

  • Jana Lídlová | 9. 1. 2007 13:52

    Když jsem před 1,5 rokem tento recept na internet psala, nečekala jsem, že bude mít tolik ohlasů. Ať jsou jakékoliv. Jsem na mateřské dovolené, tak je pro mě čas drahý. Pečení mě baví a zároveň se chci věnovat dětem. Proto tak jednoduchý recept. Syn už mi od tří let pomáhá vše smíchat. Příprava i úklid nádobí netrvá déle než 30 minut. Což je při práci s moukou, cukrem a jedním nezbedou nádhera. Manžel je pak pro příchodu z práce nadšen, druhá nádhera. Jo dámy, abych nezapomněla, mám obměny receptu, zase jednoduché (omlouvám se, jestli už níže nejsou, nechce se mi vše číst). Dávám místo kokosu i mák, vytvořím takový makovec v bábovkové formě. Další obměnou jsou mleté vlašské oříšky s kousky čokolády, tahle forma se u dětí neosvědčila, jedině když udělam mix z máku oříšků a kokosu, čokoládu nemusejí, já nepohrdnu ničím. Na tohle jsem si pořídila formu na bábovičky, tak se vyřádím s různými kombinacemi, mám tak 6 baboviček s různými chutěmi.

  • Anonym | 6. 12. 2006 17:19

    výborná

  • iva nemcova | 6. 12. 2006 08:33

    Mileno,ja pouzivam sklenku o obsahu 2 dcl.Pani Hano,ja take zaslehavam mouku el.slehacem,ale az nakonec a postupne,ne vsechnu najednou.A uplne nakonec do testa primicham rucne(bez slehace)snih z vajec.

  • Anonym | 1. 12. 2006 15:39

    a jak velky je hrnicek, diky, milena

  • hana Valentová | 30. 11. 2006 21:59

    Paní Věro, to šleháte i tu mouku šlehačem???

  • Věra | 30. 11. 2006 09:20

    Chtěla jsem dodat, že pro začátečníky je napsaný špatný postup. Nemíchám vše dohromady. Nejdříve ušlehám vejce s cukrem do pěny, pak přidám postupně olej a střídavě zašlehávám mléko a mouku smíchanou s práškem do pečiva a kokosem. Těsto vyšlehávám elektrickým šlehačem a vše krásně nadýchané naleji do vymazané formy vysypané kokosem. Dávám do části kakao. Peču v předehřáté troubě a na 1/2hod přikryji bábovku alobalem, pak alobal sundám a zmírním plyn a dopékám. Kontroluji špejlí aby bylo vše propečené. Vše trvá asi 50 minut.

  • Věra | 30. 11. 2006 09:10

    tak jsem vyzkoušela, dělala jsem napůl s kakaem aby byla barevnější. Je dobrá, křehká voní krásně po kokosu...ale jedničku nedám je to taková klasika...myslím, že žravé řezy jsou lepší

  • Věra | 29. 11. 2006 15:25

    Jsem už učtená z příspěvků a jsem zvědavá jak vlastně chutná. Musím si bábovku vyzkoušet, je to takový jednoduchý recept a ingredience velice nenáročné a vždy po ruce... No uvidíme zda je právem na TOP první.

  • Hana Rožníčková | 29. 11. 2006 14:08

    Katko, jsem ráda, že má rada byla užitečná a přitom, tak jednoduchá.

  • Katka Altmanová | 29. 11. 2006 14:00

    Bábovka se povedla, poslechla jsem radu Hanky Rožníčkové a vejce s cukrem jsem ušlehala. Myslím, že někdy zopakuji.

  • Kateřina Nováková | 29. 11. 2006 12:47

    Myslím, že ta zmíněná hutnost je tou hladkou moukou. Zkuste ji udělat z polhrubé nebo alespoň půl na půl hladká s polohrubou. Mě moc chutnala, vynikající.

  • Alena | 28. 11. 2006 13:21

    Peču tuto hrníčkovovu bábovku často, ale bez kokosu. Tak jsem tentokrát přidala kokos a do poloviny těsta kakao. Když mám šlehačku, tak jí ušlehám a dám místo oleje. Je to jemnější.

  • Hana Rožníčková | 28. 11. 2006 13:14

    Bude také nadýchanější, pokud vyšleháte celá vejce s cukrem elektric. metlam.

  • iva nemcova | 28. 11. 2006 12:55

    Pro Evu:zkuste smichat ingredience,potom prisypte postupne mouku s praskem do peciva a pak snih z bilku.Je nadychenejsi.

  • iva nemcova | 28. 11. 2006 12:45

    Behem tydne jsem ji pekla 2x,je opravdu lehci pokud z bilku uslehate snih a pridate jej nakonec.Vyborna!!!

  • Daša | 25. 11. 2006 19:28

    Také jsem ji dneska upekla a tak nadšená jako ostatní z ní nejsem. Zdá se mi moc hutná.Jíst se dá, ale moc mi nechutná. Můj favorit to tedy nebude.

  • Iveta Kraušnerová | 25. 11. 2006 13:33

    Souhlasím s paní Evou,bábovka je těžká a hutná(a to jsem udělala z bílků sníh,aby se to odlehčilo)Už to určitě zkoušet znovu nebudu.

  • Eva | 25. 11. 2006 13:17

    Je mi líto, že se nemohu přidat k nadšeným reakcím u tohoto repcetu. I když jsem postupovala přesně podle návodu, upekla jsem cosi, co je těžké, hutné, ale poživatelné. je mi to o to více líto, že příprava je příjemně snadná :-)) Chyba je evidentně na mé straně - jen nevím, kde.

  • Jana Podrazilová | 24. 11. 2006 11:32

    Super!!!!!!!!vynikající

  • Zdeňka | 23. 11. 2006 12:41

    Tak jsem taky včera upekla,ne jako bábovku,ale na menší plech s vyšším okrajem,všechno jsem smíchala a nakonec přidala sníh a s čokoládovou polevou to je dobrota.Chutnalo nám i návštěvě.Jo a pod polevu jsem slabě mázla rybízovou marmeládou.Dávám za 1.

  • Květa | 23. 11. 2006 12:40

    formu na bábovku je nejlepší vymazat a vysypat kokosem,bábovka jde krásně vysypat a při pečení nádherně voní.NĚKOLIKRÁT VYZKOUŠENO!!!

  • Katka | 23. 11. 2006 11:17

    Udělala jsem jí, a ¨je VÝBORNÁ!!!

  • Michaela Ottová | 22. 11. 2006 22:08

    Když e řeč o tom kakau, znamená to, že nedáte do těsta vůbec žádný kokos a místo toho trochu kakaa? Díky za odpověď.

  • Di | 22. 11. 2006 18:47

    Nic si z toho Jano z VN nedělejte - když je člověk zaujat obsahem, dělá hrubky, i když stokrát ví, že se 7.pádem se pojí s a ne z. A navíc je nevidí, když si to po sobě přečte!

  • Evis | 22. 11. 2006 18:19

    Včera jsem zkusila tuto bábovku upéct, a ikdyž jsem veliký zaátečník, co se týče pečení a vaření (svatba mě ještě teprve čeká), musím říci, že byla vynikající a příteli a jeho spolupracovníkům prý moc chutnala. Díky za úžasný recept!

  • Jana z VM | 22. 11. 2006 15:57

    Omlouvám se za hrubku !! Ne z kakaem, ale s kakaem... ach, jo, a to jsem měla skoro vždycky z diktátů jedničky ....:(

  • Uljana Kurivčaková | 22. 11. 2006 11:02

    Vcera jsem tuto bábovku upekla, a zklidila velký úspěch. Přídala jsem do těsta ještě rozinky, a sekané vlašské ořechy.Formu jsem také vysypala kokosem dle rady p.Sisy, a bylo to vinikajici.Všem doporučuji, a hodnotim za 1.

  • Jana z VM | 22. 11. 2006 08:39

    Vyzkouším i z kakaem, černá barva u moučníků u nás vede.... Moc se mi recept líbí.

  • Iva | 21. 11. 2006 15:02

    Já peču tuto bábovku již několik let. Vedu ji jako černou buchtu. Místo kokosu přidám kakao, dám na plech, po upečení poleju polevou nebo nastříkám šlehačku a je to. Nebo místo mléka naleju sklenici (sedmičku) kompotu jakéhokoliv. Také moc dobré.

  • Jarka z Bratislavy | 20. 11. 2006 20:05

    Obľúbili sme si túto bábovku. Aby však bola ľahšia, oddeľujem bielky od žĺtkov a šľahám osobitne.

  • Marie Mikova | 20. 11. 2006 19:17

    Já moc litá těsta nemusím, ale byla i pro mě dost jedlá ;-))

  • Sísa | 20. 11. 2006 13:41

    Já vysypávám formu kokosem.Je to ještě kokosovější.Mňam!!

  • Gábina Houšková | 20. 11. 2006 12:18

    Chystala jsem se upéci v sobotu, ale zjistila jsem, že mám kokosu jen půl hrnku, tak jsem druhou půlku nahradila mletým mákem a ještě jsem přidala kousky čokolády, které jsem se také potřebovala "zbavit". Bábovka je úžasná, a to jsem ji pekla bez vajec. Určitě zopakuji.

  • Hana Fr. | 17. 11. 2006 16:31

    Teda ten moučník nemá chybu,dělala jsem to na plech i s kakaem a třešněma.Mňam

  • Lidka Kábrtová | 8. 11. 2006 08:55

    Doporučuji i začínajícím kuchařkám! Jednoduchá, vynikající, nedá se na ní nic zkazit. Pekla jsem jako muffinky jako úplatek pro svého autoopraváře. Spokojenost velká. Do třetiny těsta jsem vmíchala ještě kakao. Za 1.

  • sisi sisi | 4. 10. 2006 18:12

    právě ji dělam tak snad bude dobrá.uvidíme necháme se překvapit!!!

  • Megi | 25. 8. 2006 18:41

    chtěla jsem se zeptat,jestli se nemusí vyšlehávat vejce????

  • Werušáááák | 22. 6. 2006 12:13

    Bábovku sem pekla, je dobrá, přidala jsem citonovou kůru a myslím že se povedla.

  • Janča Zvolča | 18. 6. 2006 14:57

    Včera jsem tuhle bábovku upekla a celá rodina byla nacšená že jsem na netu našla tento skvělý recept. Opravdu děkuji za to že sem píšete komentáře-to mě totiž přemluvilo.

  • Anonym | 27. 5. 2006 15:20

    Tahle bábovka je opravdu vynikajicí......... hlavne pro naši rodinu jsme totiž milovníci kokosu.

  • CHILLI | 27. 3. 2006 09:11

    Nedávám kokos, jen kakao. Je rychle připravená a výsledek? Vynikající.

  • Eva | 2. 3. 2006 09:15

    toto je jeden z výborných "univerzálních receptů", kam můžete dle chutě a odvahy přidat téměř cokoliv :)). (kakako, strouhaná čokoláda, rozinky, ..)

  • Monika S. | 2. 3. 2006 08:22

    Táto bábovka sa naozaj veľmi rýchlo a jednoducho pripravuje a je fakt výborná! Škoda len, že tak kratko vydrží :-) u nas je hneď fuč. Ozaj skúsil niekto z Vás do časti cesta pridať kakao?

  • Lenka Hladíková | 28. 1. 2006 10:00

    A ty vejce mají bít i s bílkem??

  • Janinka | 14. 1. 2006 18:30

    Tahle bábovka opravdu nemá chybu! Skvělá, rychlá, zvládne každý! SUPER!

  • Alia | 26. 11. 2005 08:27

    Musim rict, ze mne tato babovka nadchla. Je to jednoduche a moc dobre. Jsou dny, kdy me bavi se s pecenim tzv. pohrat, ale vysledek nei zarucen. Tento recept me nadchnul tim, ze nemam moc nadobi a taky tim , ze i tchyne byla nadsena, coz se slozitejsimi recepty nebylo vzdy zarukou. Moc dobre, polila jsem cokoladou a na plech a bylu vyborne rezy. Diky, zas jsem ta nejlepsi snacha.

  • Jančuk | 25. 11. 2005 13:28

    Včera jsem ji dělala, je pravda že byla hodně rychlá příprava ale chutově mě moc nenadchla taková obyčejná. Mnohome lepší je tvarohová!

  • Jana z VM | 24. 11. 2005 11:00

    Bábovka je opravdu dobrá, ale určitě není úplně výjimečná. Má ovšem výbornou rychlou přípravu, já jsem přidala na kostičky nakrájená jablka, všem, kdo kousek v práci dostali, chutnala, ale znám z tohoto serveru opravdu lepší a výjimečnější bábovky - taková cukrářská, nebo s kávou a skořicí, lahodná tvarohová, atd. Ale to je věc chuti, že?

  • Abies Alba | 24. 11. 2005 07:56

    Z těsta jsem upekla dort s tvarohovým krémem, celá rodina byla nadšená :o)

  • Jarka z Bratslavy | 23. 11. 2005 18:14

    Som fanúšikom tejto stránky a dobré už vyskúšané recepty šírim po Bratislave. Kokosová bábovka má veľký úspech!

  • Naďa | 20. 11. 2005 15:43

    Už dřív jsem zadávala recept na univerzální bábovku,V podstatě je to totéž a je to uvedeno i různými obměnami.Zkuste vyhledat a dobrou chuť.

  • Péta Konečná | 20. 11. 2005 09:49

    Tak tato bábovečka je BOMBA!Jednoduchá,výborná.Dám ji na stůl a za hodinku je po ní!Moc díky tomu,kdo ji sem napsal.Máte-li někdo recept na moučník ve stylu-vše smíchat a šup do trouby,tak budu moc vděčná když mi ho pošlete mejlem.Děkuji předem.

  • Irena Janská | 24. 10. 2005 13:41

    Senzační, ale na plechu polít čokoládovou polevou spíš, než promazat marmeládou. Skvělé.

  • Marcela M. | 23. 10. 2005 20:38

    Babovka se povedla,dala jsem jen pul hrnku cukru a pridala na hodne jemno nasekany ananas z plechovky,je vlacna a velmi dobra,dekuji za dobry a rychly recept,doporucuji vyzkouset.

  • Veronika Matoušková | 17. 10. 2005 11:13

    Vážně skvělá! Rychle udělaná, rychle upečená a rychle zbaštěná..... Skvělá varianta pro nečekané návštěvy, za 10 minut je v troubě či remosce a za půl až třičtvrtě hodiny je upečeno :-)

  • judy | 3. 10. 2005 11:22

    Uz jsem delala tuhle babovku dvakrat a je moc dobra a vlacna. diky a doporucuji vsem

  • lenka | 4. 7. 2005 16:24

    Moc dobrý recept,jen jsem udělala z dávky a půl a dala jsem na plech vysypaný kokosem,ještě ji nejspíš promažu marmeládou,ale i bez toho je naprosto senzační,moc děkuji.

  • Světla Fejglová | 22. 5. 2005 11:35

    Včera jsem ji zkusila upéci pro dědu, on zbožňuje kokos, byla hned hotová a všem moc chutnala. Děkuji za dobrý recept.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hladká mouka Kokos Mléko Prášek do pečiva Rostlinný olej Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněné papriky jinak

Plněné papriky jinak

Tvarohová štola s rozinkami

Tvarohová štola s rozinkami

Bambusové výhonky s tofu

Bambusové výhonky s tofu

Francouzské kuře II.

Francouzské kuře II.

Oblíbené houstičky

Oblíbené houstičky

Jednoduché špenátové palačinky

Jednoduché špenátové palačinky

Kokosové řezy s citronem

Kokosové řezy s citronem

Pesto z medvědího česneku

Pesto z medvědího česneku

Smažené bramborové kroužky

Smažené bramborové kroužky

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

60 minut
Makový dort s malinami

Makový dort s malinami

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

Poslední sledované recepty

40
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…
30
Chřestový salát s vejcem
Chřestový salát s vejcem
29
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
27
Dim Sum knedlíčky
Dim Sum knedlíčky
25
Jindřiščin perník
Jindřiščin perník

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Denní horoskop na pátek 9. 5. 2025: Komu se konečně začne dařit a kdo by měl poslouchat svou intuici?

Denní horoskop na pátek 9. 5. 2025: Komu se konečně začne dařit a kdo by měl poslouchat svou intuici?

Ženy.cz Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Blesk.cz Rodinné tajemství Veroniky Arichtevy: Táta (†71) dělal slavné bijáky s Menzelem

Rodinné tajemství Veroniky Arichtevy: Táta (†71) dělal slavné bijáky s Menzelem

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 10.–11. 5. 2025: Kdo si srovná myšlenky a na koho čeká dobrodružství?

Horoskop na víkend 10.–11. 5. 2025: Kdo si srovná myšlenky a na koho čeká dobrodružství?

Další doporučené recepty:

Kokosová bábovka s kefírem
Kokosová bábovka s kefírem
Kokosová bábovka z majolky
Kokosová bábovka z majolky
Kokosová bábovka ze šlehačky
Kokosová bábovka ze šlehačky
Kokosová Impossible pie (Nemožná pie)
Kokosová Impossible pie (Nemožná pie)
Kokosová kolečka
Kokosová kolečka
Kokosová limonáda
Kokosová limonáda
  • Recepty.cz
  • Kokosová hrníčková bábovka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact