Nezvtrdnou, protože jsou tvrdé hned od začátku :-( někde sem viděla stejný recept ale pečení na 200°C a jen cca 5 minut. Příště zkusím radši tak.
Dobrý den, vaše hodnocení bylo vymazáno, můžete recept ohodnotit znovu. :-)
Super rychly recept, delavam kazdy rok, zub jeste nikomu nevypadl. Sacek kokosu ma 200-250g, nevim presne, ale testo ma byt spis drobive, takze kdyz je ridke, prida se kokos. Hromadky davam na pecici papir. Kokosky vydrzi, dokud se nesni, neztvrdnou, nezkazi se,... <3
Tento recept vypadá velmi dobře a jednoduše. Možná ho někdy vyzkouším. Zajímalo by mne ale k tomu toto: Kolika gramové balení kokosu je na to třeba? Nepřilepí se ty kokosky pečením k plechu? Je třeba plech vymazat tukem a nebo vyložit papírem na pečení? Jak dlouho přiblížně je ty kokosky možné skladovat než ztvrdnou nebo se nějak znehodnotí?
Že se docela lepí na zuby :-\ Kdybych měla plomby, tak teď už určitě ne. :'(
Dobré, jenom se docela lepí na zuby.
UhmVWa <a href="http://gxluamjaknhs.com/">gxluamjaknhs</a>, [url=http://fzldmrmswxyq.com/]fzldmrmswxyq[/url], [link=http://pcdfiakqeaot.com/]pcdfiakqeaot[/link], http://sntzimkpfazu.com/
picovina vsak sa mi salko roztopilo
Tyhle kokosky jsou velmi dobré a rychlé!! Od minulých vánoc je budu dělat každý rok <3