Rychlé kokosky z bílků můžete dosladit oblíbenou ovocnou marmeládou a dodat jim tak nový chuťový podtón a barvu. Zkuste do části těsta přidat i trochu kakaa a vytvořit si další barvu kokosek.
Dobrý večer. taky jsem hledala recept na poslední chvíli. Kokosky dopadly výborně a bylo to hlavně rychlé. Na povaření jsem využila nový nerezový hrnec na mléko. Nic se nepřichytávalo. CHutnají výborně!!!
Libuše Těšínská
|18. 12. 2007 16:40
super recept už ho dělala moje babička
Hela -
|18. 12. 2007 11:30
Pokud chcete vědět, kolik je 80 g bílku, je nejlepší si to odvážit. Zvážit si skleničku , potom bílek ve sklence a odečíst. Velmi přibližně by se dalo říct, že 80 g jsou 2 bílky. Ale dnešní vejce mají velmi různou váhu.
Eva Červenková
|16. 12. 2007 19:47
prosim kolik bilku je 80g?
Anonym
|10. 12. 2007 19:22
Dobrý den Ivano,jak jsem napsala,vše se dá do kastrolu a zahřívá se,bílky se nešlehají.Celá práce trvá asi 5 minutek.Krásné vánoce,Inka
Ivana Vrabcova
|10. 12. 2007 12:54
dobrý den- z těch bílků se neušlehá sníh??
Liba Doláková
|25. 11. 2007 17:49
Recept je jednoduchý.Velice mě potěšilo,že uvádíte i teplotu trouby při peční a oriantační dobu pečení.To moc oceňuji.Přeji všem pěkné vánoce a povedené cukroví.
Sandra K.
|15. 11. 2007 12:16
Zdravim. Vas recept na kokosky se mi libi. Kokosky mam rada a ty Vase jsou jednoduche.
Jana M.
|24. 12. 2006 15:12
Diky za napovedu.Hledala jsem recept na kokosky v kucharce a bohuzel recept tam nebyl.Bylo tam spoustu jinych receptu,ale ne tento" z bilku".Diky a krasne vanoce.