Na vymaštěném a moukou vysypaném plechu upečeme piškot, který necháme vychladnout. Než se tak stane připravíme si krém. Změklé máslo vyšleháme s cukrem, přidáme vanilkový cukr a Koka sušenky, které jsme rozdrtili válečkem a jako poslední šlehačku. Opět vyšleháme. Krém natřeme na vychladlý piškot a polijeme čokoládovou polevou. Necháme v chladu ztuhnout.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
renata vlkova
|4. 11. 2007 08:00
Tu šlehačku Renato přidejte v tekutém stavu. Já se toho také bála, leč vyšlo to.
Jana
|1. 11. 2007 18:30
Prosím, můžete mi napsat,kde najdu Váš recept s tvarohovým krémem. Děkuji
Jarka O.
|1. 11. 2007 13:02
Mám tady téměř totožný recept ( jen trošku jiný poměr surovin na korpus ), tak snad mohu odpovědět: šlehačku tekutou, aby se sušenky rozmočily. Jinak u mého receptu v komentářích je odlehčená a mooc dobrá verze s tvarohovým krémem místo másla a šlehačky. Doporučuju:-))
Renata Gottwaldová
|1. 11. 2007 11:23
Prosím, ta šlehačka se má předem ušlehat? - nebo se přidává v tekutém stavu děkuji