Chutí trochu podobné Pečeni na kyselo (Indická kuchyně), nemám jedinou výhradu. Vynikající :-)
No já nevím, i přes tu chválu já z toho receptu nějak u vytržení nejsem. Množství přísad mi vzhledem k masu přišlo hodně málo, podla receptu mi vzniklo neslané maso skoro ve vlastní šťávě (že by tam byl třba cítit citron, ocet nebo kmín, to vůbec, jen slabě zázvor), tak jsem dochucovadel hodně přidávala. Ale ve výsledku mi tam stejně hodně neseděla ta kysaná smetena, přišlo mi to divné. Za to, jak dlouho se čekalo, než maso změklo, mi to asi nestálo a opakovat nebudu.
Je to výborné. Jen více tak dobrých receptů.Je to jídlo, kterým uctím i nejmlsnější jazýčky. Nejen ty kočičí.
to znám, je to výborné. Také to ředím nebo dám 2 smetany, aby bylo více omáčky. Jíme to s rýží
Těší mě Vaše pochvala, děkuji. Ikdyž jsem již zde vyzkoušela několik receptů, toto je můj první příspěvek, který jsem se odhodlala tady zveřejnit.
Je to dobre, moc dobre. Delala jsem to sice z kurecich prsicek a podavala z jasminovou ryzi a varenou brokolice. A opravdu byl u nas krik, protoze na mlsnej kocour chodil a po ochutnani maleho kousku se dozadoval vic a vic. Nezbylo nic a cela rodina si moc pochutnala.Autorce dekuji za novy receptik v nasi rodine.
U nás doma se to obvykle podává s pečivem, manžel totiž obecně přílohy k masu moc nemá rád. Samozřejmě, čím méně se to naředí, tím je to lepší. Je to vlastně maso se šťávou. Ale dobré je to i s rýží nebo širokými nudlemi. Ale věřte, je to opravdu moc dobré.
K čemu se to podává? Je nás doma sedm a na přelití něčeho se mi to zdá málo.Věřím ,že je to výborné,ale když to nenaředim vodou tak příloha bude suchá.