Z tvarohu, tuku, vajec, mouky, rumu, prášku do pečiva a event. mléka (pokud je těsto moc tuhé) vypracujeme těsto. Lžičkou z něj pak vykrajujeme kousky, které smažíme v rozpáleném tuku nejprve zakryté pokličkou a poté, co koblížky obrátíme, dosmažujeme odkryté. Tuku musí být dostatečné množství. Teplé obalujeme v cukru moučka.
2
Je to výborné a rychlé, nejlepší je to ještě teplé.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Vladislav mrkev
|19. 3. 2008 18:08
ti teda powim nic moc...radim vám lidi nedělejte to je vod toho zasraná celá kuchin a je to hnus
Michaela Atherton
|21. 7. 2006 15:54
pro Ivana: a proc ne v mladi? Ja jako mala milovala kokosove kulicky s rumem na vanoce a taky mi to nijak na zdravi neuskodilo. Ani nemluve o tom, ze nam strycek na spatny zaludek vzdy daval loka Becherovky:o]
Urszula
|20. 7. 2006 14:11
Recept vypada jednoduše rada ho vyskouším díky
Pavlína Svobodová
|24. 2. 2006 19:29
Výborná věc přítel se po nich olizoval ostošest
Andrea Pastirčáková
|19. 1. 2005 18:54
Jsou opravdu výborné a celkem rychlé, a pokud je to pro děti, rum samozřejmě vynecháme, vůbec to nemá vliv na chuť.