Myslim ze majolka staci jedna rum bych pridala.
S těmito koblihy zkušenost mám, jenom v mém receptu je polohrubá mouka a majolka jenom jedna. Těsto je pěkné, dobře se zpracovává a koblihy jsou výborné.
No, to jste mi připomněly tento recept, už dlouho jsem buchty s majolkou nedělala, majolka tam funguje místo tuku. Je to fakt moc dobré a vůbec není cítit majolkou. Markétko, klidně to zkuste.
dnes jsem udělala místo koblih koláč s majolkou-výborný..v pondělí bude v receptech:o))
Koblihy s majolkou děláme jak s náplní, tak i bez náplně / samotné mi možná chutnají víc/. Majolku v nich nepoznáte. Ale druhý den to podle mne už není ono. Čerstvé jsou opravdu velmi jedlé.
děkuji moc za vaše odpovědi a jak to tak vypadá v sobotu se do toho pustím udělám půl s mojolkou a půl bez,znáte to,kdyby náhodou:o)))aby rodina nebyla naštvaná že není odpoledne co zakousnout:o)))
Markétko, myslím, že majolku tam vůbec nepoznáte. Dělám s úspěchem doma Majonézovou buchtu i svatební koláčky s majolkou, jsou lehoučké a vláčné, buchta není suchá. Tenhle receptík určitě vyzkouším.
Koblihy s majolkou neznám, ale manželova maminka dává majolku do kynutého těsta na buchty. Znát to rozhodně není a buchty jsou vynikající. Manžel ovšem tvrdí, že pro něj těžko stravitelné. Se smaženými koblihami bude ta stravitelnost asi o něco horší.
Markéto koblihy jsem sice nedělala, ale buchty peču jedině s majolkou a není tam cítit v žádném případě, tak tady asi taky nebude.
Markéto, jdi do toho. Znám je a jsou dobré. Mám i recept na majolkové koláčky a jsou také výborné. Mě připadá, že majolka tam není znát, ale třeba máme každá jiný nosánek...o)))
zajímalo by mě jestli máte někdo zkušenost s těmito koblihami už dlouho sbírám odahu udělat je ale nevím jaké jsou na chuť.jestli tam je znát ta majolka.