• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Koblihy Alice Horton (nesmažené)
Napište svůj komentář k receptu

Koblihy Alice Horton (nesmažené)

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Koblihy Alice Horton (nesmažené)
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks vejce
    • 1
      hrnek mléko
    • 1
      lžička vanilková esence
    • 4
      hrnek hladká mouka
    • 4
      lžička prášek do pečiva
    • 0,50
      lžička sůl
    • máslo Na potření koblih
    • cukr
    • skořice

Postup přípravy receptu

1
Ušleháme vajíčka do pěny, přidáme za stálého míchání cukr. Potom vmícháme mléko, rozpuštěné máslo a vanilku. Prosejeme dohromady mouku, kypřící prášek a sůl. Přidáme do ušlehané hmoty a promícháme. Zakryjeme a dáme do lednice na 30 až 60 minut. Předehřejeme troubu na 230 °C a vymastíme plech.
2
Těsto rozválíme, na pomoučeném vále, na 1,25 cm. Vykrájíme koblihy, s dírou, a klademe na plech asi 2,5 cm od sebe. Pečeme do zlatova asi 15 minut. Potřeme rozpustěným máslem a můžeme jen cukrovat nebo s přidáním skořice. (Na 1 hrnek cukru 1 lžíce skořice).
3
Je z toho zhruba 36 koblih. Alice doporučuje péct koblihy jen když je srdce plné lásky :-)
4
Z magazínu Soap world.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablkový koláč od Alice

Jablkový koláč od Alice

Koblihy s vanilkovým krémem

Koblihy s vanilkovým krémem

Pečené masopustní koblihy

Pečené masopustní koblihy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kostková | 22. 9. 2012 18:21

    No prostě hnus, někdo si dělá prdel, že. :-(

  • Jindriska | 12. 11. 2010 11:38

    tyto koblihy jsou vyborne. :-)

  • Dana Recová | 8. 5. 2007 10:38

    je to obdoba babiččina receptu na "české vdolky", po upečení otočím kulatou sranou dolů, rovnou stranu potřu povidly (nebo rozvařenými jablky), pak dám 1 - 2 lžičky ochuceného sladkého tvarohu (obyčejná kostka tvarohu, cukr moučka dle chuti, 1 vanilkový cukr, trochu mléka a trochu rumu - rozmixuji, tak aby to bylo husté jako Pribiňáček a drželo na povidlech) a navrch těsně před podáváním ozdobím šlehačkou ve spreji.

  • Jana Povolná | 19. 1. 2007 20:06

    nejdřív se mi líbilo,že se koblihy nesmaží,ale pečou v troubě,ale vyšli mi z toho takové dosti tuhé kroužky,poživatelné jen první den.Pár jsem jich zkusila naplnit marmeládou jako klasické koblihy,ale ty dopadly ještě hůře (ty skoro vůbec nevyskočily),takže zbytek jsem dělala podle návodu s dírou uprostřed (ty docela vyběhly dobře),ale moc mě nenadchli...

  • Eva Pikhartová | 5. 12. 2006 12:29

    Děkuji.

  • possum * | 29. 11. 2006 15:14

    Tak tohle je americky recept, tudiz hladkou, protoze tam taky hrubou a polohrubou neznaji.

  • Eva Pikhartová | 29. 11. 2006 09:58

    Prosím uvést jakou mouku použít.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Máslo Mléko Prášek do pečiva Skořice Sůl Vanilková esence Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečená bramborová kaše

Zapečená bramborová kaše

Makarony zapečené se sýrem a rajčaty

Makarony zapečené se sýrem a rajčaty

Výborný narozeninový dort

Výborný narozeninový dort

Tvarohové knedlíky

Tvarohové knedlíky

Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA

Thajská kuřecí polévka

Thajská kuřecí polévka

Mangové smoothie

Mangové smoothie

Kuře (králík) v pikantní omáčce

Kuře (králík) v pikantní omáčce

Lívance s cukrem a skořicí

Lívance s cukrem a skořicí

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

42
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
29
Klasické lečo
Klasické lečo
21
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
18
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
18
Pórková polévka
Pórková polévka

Zajímavé články

Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v týdnu
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v…
Halloween: Muffiny, cupcakes a další recepty na strašidelnou party, které vás budou bavit
Halloween: Muffiny, cupcakes a další recepty na…
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
Podzimní víkendové hody: Připravte si výtečné menu, od polévky až po moučník!
Podzimní víkendové hody: Připravte si výtečné…
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
AHA.cz To budete koukat! Překvapivá proměna elegánů Hanzlíka a Stropnického!

To budete koukat! Překvapivá proměna elegánů Hanzlíka a Stropnického!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Univerzální kabelka? Existuje! Tuhle by měla mít v šatníku každá, radí designérka

Univerzální kabelka? Existuje! Tuhle by měla mít v šatníku každá, radí designérka

Ženy.cz Podzimní virózy: kýchání, rýma, kašel. Co se děje ve vašem těle a proč?

Podzimní virózy: kýchání, rýma, kašel. Co se děje ve vašem těle a proč?

Blesk.cz Adela Vinczeová o výchově adoptovaného synka: Mám rychlejší zápalnou šňůru

Adela Vinczeová o výchově adoptovaného synka: Mám rychlejší zápalnou šňůru

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy 10 karmických mužských jmen: Která přinášejí smůlu a která přitahují úspěch?

10 karmických mužských jmen: Která přinášejí smůlu a která přitahují úspěch?

  • Recepty.cz
  • Koblihy Alice Horton (nesmažené)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact