Masopustní koblihy, které si zamilujete na první sousto. Nejlepší na nich je, že je nemusíte dělat jen na masopust!
Rumové koblihy
Jablkové koblihy se skořicí
Koblihy s polevami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Carpaccio z lososa
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Špenátový závin se špenátem, slaninou…
Dort s ovocem a želatinou
Cibulačka se sýrem II.
Zelný salát s jablkem a mrkví
Domácí kachní paštika
Vepřové výpečky s česnekovými výhonky…
Buřty na pivu v briošce
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory