• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Knedlíky v USA
Napište svůj komentář k receptu

Knedlíky v USA

autor: kriward01
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Knedlíky v USA
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • polohrubá mouka
    • 0,50
      lžička prášek do pečiva
    • 1
      ks houska na kostičky, nebo bagel nebo toastový chléb
    • 1
      ks vejce
    • sůl
    • mléko tolik, aby se těsto nelepilo

Postup přípravy receptu

1
Udělat dvě šišky, dát do vroucí vody a vařit cca 13 minut a pak otočit a vařit dalších tak 12 minut - hospodské knedlíky, (ty jsou zadělávány vodou a místo prášku do pečiva je droždí).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí chléb pro krajany v USA a v zahraničí

Domácí chléb pro krajany v USA a v…

Banánový chléb z USA

Banánový chléb z USA

Brownies z USA

Brownies z USA

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • possum * | 19. 4. 2007 13:02

    Petre, jsem rada, ze jsi upresnil to vyhozeni stare. :-)))) Mela jsem Panasonic (strasne starou 750W) Ted mam Samsung 1000W. Par lidi to tu uz zkusilo, a po prvnim pokusu, kdy si to vyzkousely nemaji problem.:-)

  • Petr Kazik | 18. 4. 2007 19:56

    Jeste pro Petru, v Australii dela knedle Gabi, zkus se zeptat ji - cikina1@hotmail.com

  • Petr Kazik | 18. 4. 2007 19:55

    Radko possum, co mas za mikrovlnku? ja to zkousel parkrat a moc mi to neslo,mozna bych mel vyhodit tu moji starou.( mikrovlnku)

  • possum * | 17. 4. 2007 13:12

    Marketo, chutna to jako tradicni houskove knedliky. Recept jsem nevymyslela, ale roky zpatky dostala od jedne pani. Ted je samozrejme delam podle receptu Petra v mikrovlnce, ale davam vsechny 3 hrnky naraz. :-)

  • Hana vac. | 17. 4. 2007 01:48

    Pouzijte semolinu,davam napul s hladkou moukou,trosku vic hladke.Namacim do mleka s vejcem bagetu nadrobenou rukama.Delam kvasek teple mleko+suche drozdi.Varim na pare.Jsou vyborne

  • Anonym | 15. 4. 2007 17:17

    http://www.slovczechvar.com/new/ Tady v tom obchode maji take mouku a dalsi ceske veci na vareni

  • Marketa | 15. 4. 2007 17:15

    A chutna to opravdu jako tradicni knedliky z hrube mouky? Ja jsem taky v USA, nechavam si mouku posilat ze zasilkoveho obchodu {www.czechtempo.com}, ale bylo by samozrejme levnejsi delat je z hladke, jen mam strach, ze to nebude stejne.

  • possum * | 13. 4. 2007 15:25

    Petro, nevim presne, ktery recept chces? :-) Houskove varene na pare: 1 hrnek plain mouky, 1 hrnek selfraising mouky, 1 vejce, 1 hrnek vody (ne uplne plny), par platku bileho (toast) chleba nebo rohlik, spetka soli. Umicham v Kenwood a rukama namocenyma ve vode udelam sisky. Varim nad parou(mam velkej hrnec, na ktery mam plat s dirama, ktery jemne posprejuju olejem) asi 25 minut. Ted ale delam ty v mikrovlnce, http://recepty.atlas.cz/recept.asp?id_receptu=JPQNPMNSF&id_kategorie=JNLOIRK5 ale dam vsechny 3 hrnky naraz a vlnim 2.30 minut. Potom mam taky recept na bramborovy z instant mashed potato v mikrovlnce. Jestli chces, klikni si na possum a vlevo dole mas muj mail.

  • Petra | 13. 4. 2007 04:59

    Possum, ziji v Australii a zajima me vas recept na knedliky. Poradite mi? Ja jsem tady pouze zkusila bramborove knedliky(uspesne) : )

  • Hana vac. | 12. 4. 2007 22:39

    Take pouzivam trochu semoliny,pridam k hladke mouce.Knedliky nevarim ve vode,ale na pare.Na parak se da platynko(nebo uterka),knedliky potru na stranach ktere se spolu dotykaji olejem prikreju je prebyvajici uterkou,priklopim a varim presne 23 minut(od doby varu).Hned jak se vyndaji,propichat a krajet niti.

  • Petr Kazik | 12. 4. 2007 22:20

    ahoj, ja jsem v toronte a taky obcas dostanu chut na knedlik, pridal jsem sem recept " knedliky z mikrovlnky" ten taky docela funguje, zvlast kdyz nemate moc casu

  • Mirka Mikulaskova | 12. 4. 2007 03:34

    Take ziji v USA, no a je uplne jedno, jestli pouziji Wondru(mixing flour), nebo GOLD MEDAL All purpose, vzdycky se povedou. Jenze ja davam jen zloutek, susene kvasnice, cukr, sul a mleko. Na mleko mam specialni hrnicek na kavu, kterym si odmerim mnozstvi mleka na dva podlouhle knedliky, mouku sypu do processoru uz odhadem, nevazim. varim asi dvacet minut, ale kazdych 5 minut obracim, to je velmi dulezite. Krajim je na kolecka niti, jsou opravdu vyborne. Mirka-Florida

  • possum * | 11. 4. 2007 17:26

    Nez jsem zacala delat knedliky v mikrovlnce, tak jsem je delala z hrnku hladke, hrnku selfraising a varila nad parou. Pak nejsou oslizle.Evangelino, v Australii taky nebyla polohruba. A hruba tu neni. Naucila jsem se delat vse z hladke a bylo to bez problemu. V nekterych receptech se da pouzit detska krupicka. Semolina. :-)

  • Eva Vave | 10. 4. 2007 23:04

    ja pouzivam Vondra selfrise a pak uz neni treba kyprici prasek a davam trochu mleka

  • Evangelina Ciprová | 10. 4. 2007 22:14

    Já náhodou moc dobře znám, jaký je problém uvařit knedlíky v zahraničí, kde není hrubá mouka. Aspoň v Portugalsku nebyla, takže jsem se je musela naučit z hladké!! mouky. A aby nebyly 'oslizlé', balila jsem je při vaření do lněného ubrousku. Vždycky se pak podařily a byly krásně suché na povrchu. Ještě dnes to tak dělám, když chci mít jistotu, že budou perfektní.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Knedlíky
Přílohy Knedlíky Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Houska Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bryndzové noky

Bryndzové noky

Kuřecí směs na houbách

Kuřecí směs na houbách

Játrová čína

Játrová čína

Skotská vejce

Skotská vejce

Báječné špízy

Báječné špízy

Sněhový koláč s marmeládou

Sněhový koláč s marmeládou

Citronovo tvarohový trhanec bez mouky

Citronovo tvarohový trhanec bez mouky

Čokoládový korpus

Čokoládový korpus

Mexické maso

Mexické maso

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

80 minut
Cheesecake s třešněmi a drobenkou

Cheesecake s třešněmi a drobenkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Koláč s ricottou a bílou čokoládou

Poslední sledované recepty

59
Sekaná v bramborovém těstě
Sekaná v bramborovém…
33
Máslové řízky
Máslové řízky
32
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
32
Dýňová tortila
Dýňová tortila
32
Hrnková bublanina s třešněmi
Hrnková bublanina s…

Zajímavé články

Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka vyrábí roztomilé sladké dvojníky pejsků a kočiček
Domácí mazlíčci jako dorty: Tchajwanská cukrářka…
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze dvou surovin!
Domácí jahodová zmrzlina: Vyrobte si ji jen ze…
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až po sladké. Které si vyberete?
7 nejlepších rizot: Od klasického přes luxusní až…
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a nejčastější chyby, které ji mohou pokazit
Perfektní ledová káva: Návod, jak ji připravit, a…
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný koláč, bublaninu, crumble, šneky nebo palačinky
V hlavní roli sladká drobenka: Upečte si ovocný…
AHA.cz Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Zpráva o Bohdalové vhání slzy do očí: Stašová promluvila

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Opravdu je jí 76? Tohle je 7 důvodů, proč Meryl Streep vypadá tak úžasně!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Houbařka Kateřina Brožová se raduje: Hurá rostou!

Houbařka Kateřina Brožová se raduje: Hurá rostou!

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

Horoskop na další týden: Kdo by se měl vzdát večerního přejídání a kdo by měl vážit slova?

  • Recepty.cz
  • Knedlíky v USA
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact