• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Knedlíky v USA
Napište svůj komentář k receptu

Knedlíky v USA

autor: kriward01
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Knedlíky v USA
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • polohrubá mouka
    • 0,50
      lžička prášek do pečiva
    • 1
      ks houska na kostičky, nebo bagel nebo toastový chléb
    • 1
      ks vejce
    • sůl
    • mléko tolik, aby se těsto nelepilo

Postup přípravy receptu

1
Udělat dvě šišky, dát do vroucí vody a vařit cca 13 minut a pak otočit a vařit dalších tak 12 minut - hospodské knedlíky, (ty jsou zadělávány vodou a místo prášku do pečiva je droždí).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí chléb pro krajany v USA a v zahraničí

Domácí chléb pro krajany v USA a v…

Banánový chléb z USA

Banánový chléb z USA

Brownies z USA

Brownies z USA

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • possum * | 19. 4. 2007 13:02

    Petre, jsem rada, ze jsi upresnil to vyhozeni stare. :-)))) Mela jsem Panasonic (strasne starou 750W) Ted mam Samsung 1000W. Par lidi to tu uz zkusilo, a po prvnim pokusu, kdy si to vyzkousely nemaji problem.:-)

  • Petr Kazik | 18. 4. 2007 19:56

    Jeste pro Petru, v Australii dela knedle Gabi, zkus se zeptat ji - cikina1@hotmail.com

  • Petr Kazik | 18. 4. 2007 19:55

    Radko possum, co mas za mikrovlnku? ja to zkousel parkrat a moc mi to neslo,mozna bych mel vyhodit tu moji starou.( mikrovlnku)

  • possum * | 17. 4. 2007 13:12

    Marketo, chutna to jako tradicni houskove knedliky. Recept jsem nevymyslela, ale roky zpatky dostala od jedne pani. Ted je samozrejme delam podle receptu Petra v mikrovlnce, ale davam vsechny 3 hrnky naraz. :-)

  • Hana vac. | 17. 4. 2007 01:48

    Pouzijte semolinu,davam napul s hladkou moukou,trosku vic hladke.Namacim do mleka s vejcem bagetu nadrobenou rukama.Delam kvasek teple mleko+suche drozdi.Varim na pare.Jsou vyborne

  • Anonym | 15. 4. 2007 17:17

    http://www.slovczechvar.com/new/ Tady v tom obchode maji take mouku a dalsi ceske veci na vareni

  • Marketa | 15. 4. 2007 17:15

    A chutna to opravdu jako tradicni knedliky z hrube mouky? Ja jsem taky v USA, nechavam si mouku posilat ze zasilkoveho obchodu {www.czechtempo.com}, ale bylo by samozrejme levnejsi delat je z hladke, jen mam strach, ze to nebude stejne.

  • possum * | 13. 4. 2007 15:25

    Petro, nevim presne, ktery recept chces? :-) Houskove varene na pare: 1 hrnek plain mouky, 1 hrnek selfraising mouky, 1 vejce, 1 hrnek vody (ne uplne plny), par platku bileho (toast) chleba nebo rohlik, spetka soli. Umicham v Kenwood a rukama namocenyma ve vode udelam sisky. Varim nad parou(mam velkej hrnec, na ktery mam plat s dirama, ktery jemne posprejuju olejem) asi 25 minut. Ted ale delam ty v mikrovlnce, http://recepty.atlas.cz/recept.asp?id_receptu=JPQNPMNSF&id_kategorie=JNLOIRK5 ale dam vsechny 3 hrnky naraz a vlnim 2.30 minut. Potom mam taky recept na bramborovy z instant mashed potato v mikrovlnce. Jestli chces, klikni si na possum a vlevo dole mas muj mail.

  • Petra | 13. 4. 2007 04:59

    Possum, ziji v Australii a zajima me vas recept na knedliky. Poradite mi? Ja jsem tady pouze zkusila bramborove knedliky(uspesne) : )

  • Hana vac. | 12. 4. 2007 22:39

    Take pouzivam trochu semoliny,pridam k hladke mouce.Knedliky nevarim ve vode,ale na pare.Na parak se da platynko(nebo uterka),knedliky potru na stranach ktere se spolu dotykaji olejem prikreju je prebyvajici uterkou,priklopim a varim presne 23 minut(od doby varu).Hned jak se vyndaji,propichat a krajet niti.

  • Petr Kazik | 12. 4. 2007 22:20

    ahoj, ja jsem v toronte a taky obcas dostanu chut na knedlik, pridal jsem sem recept " knedliky z mikrovlnky" ten taky docela funguje, zvlast kdyz nemate moc casu

  • Mirka Mikulaskova | 12. 4. 2007 03:34

    Take ziji v USA, no a je uplne jedno, jestli pouziji Wondru(mixing flour), nebo GOLD MEDAL All purpose, vzdycky se povedou. Jenze ja davam jen zloutek, susene kvasnice, cukr, sul a mleko. Na mleko mam specialni hrnicek na kavu, kterym si odmerim mnozstvi mleka na dva podlouhle knedliky, mouku sypu do processoru uz odhadem, nevazim. varim asi dvacet minut, ale kazdych 5 minut obracim, to je velmi dulezite. Krajim je na kolecka niti, jsou opravdu vyborne. Mirka-Florida

  • possum * | 11. 4. 2007 17:26

    Nez jsem zacala delat knedliky v mikrovlnce, tak jsem je delala z hrnku hladke, hrnku selfraising a varila nad parou. Pak nejsou oslizle.Evangelino, v Australii taky nebyla polohruba. A hruba tu neni. Naucila jsem se delat vse z hladke a bylo to bez problemu. V nekterych receptech se da pouzit detska krupicka. Semolina. :-)

  • Eva Vave | 10. 4. 2007 23:04

    ja pouzivam Vondra selfrise a pak uz neni treba kyprici prasek a davam trochu mleka

  • Evangelina Ciprová | 10. 4. 2007 22:14

    Já náhodou moc dobře znám, jaký je problém uvařit knedlíky v zahraničí, kde není hrubá mouka. Aspoň v Portugalsku nebyla, takže jsem se je musela naučit z hladké!! mouky. A aby nebyly 'oslizlé', balila jsem je při vaření do lněného ubrousku. Vždycky se pak podařily a byly krásně suché na povrchu. Ještě dnes to tak dělám, když chci mít jistotu, že budou perfektní.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Knedlíky
Přílohy Knedlíky Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Houska Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablkový koláč od Alice

Jablkový koláč od Alice

Tortilla de patatas

Tortilla de patatas

Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

Mexická polévka - Sopa de Tortilla

Mexická polévka - Sopa de Tortilla

Bábovka s vaječným likérem a jablky

Bábovka s vaječným likérem a jablky

Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Smetanové maso na paprice s bramborem - pečené

Smetanové maso na paprice s bramborem…

Univerzální jednoduché těsto na ovocné knedlíky

Univerzální jednoduché těsto na…

Čokoládové řezy se zakysanou smetanou

Čokoládové řezy se zakysanou smetanou

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

76
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
42
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
41
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink apod.
Čokoládová poleva na…
36
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
35
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Knedlíky v USA
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact