• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Knedlíky v USA
Napište svůj komentář k receptu

Knedlíky v USA

autor: kriward01
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Knedlíky v USA
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • polohrubá mouka
    • 0,50
      lžička prášek do pečiva
    • 1
      ks houska na kostičky, nebo bagel nebo toastový chléb
    • 1
      ks vejce
    • sůl
    • mléko tolik, aby se těsto nelepilo

Postup přípravy receptu

1
Udělat dvě šišky, dát do vroucí vody a vařit cca 13 minut a pak otočit a vařit dalších tak 12 minut - hospodské knedlíky, (ty jsou zadělávány vodou a místo prášku do pečiva je droždí).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí chléb pro krajany v USA a v zahraničí

Domácí chléb pro krajany v USA a v…

Banánový chléb z USA

Banánový chléb z USA

Brownies z USA

Brownies z USA

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • possum * | 19. 4. 2007 13:02

    Petre, jsem rada, ze jsi upresnil to vyhozeni stare. :-)))) Mela jsem Panasonic (strasne starou 750W) Ted mam Samsung 1000W. Par lidi to tu uz zkusilo, a po prvnim pokusu, kdy si to vyzkousely nemaji problem.:-)

  • Petr Kazik | 18. 4. 2007 19:56

    Jeste pro Petru, v Australii dela knedle Gabi, zkus se zeptat ji - cikina1@hotmail.com

  • Petr Kazik | 18. 4. 2007 19:55

    Radko possum, co mas za mikrovlnku? ja to zkousel parkrat a moc mi to neslo,mozna bych mel vyhodit tu moji starou.( mikrovlnku)

  • possum * | 17. 4. 2007 13:12

    Marketo, chutna to jako tradicni houskove knedliky. Recept jsem nevymyslela, ale roky zpatky dostala od jedne pani. Ted je samozrejme delam podle receptu Petra v mikrovlnce, ale davam vsechny 3 hrnky naraz. :-)

  • Hana vac. | 17. 4. 2007 01:48

    Pouzijte semolinu,davam napul s hladkou moukou,trosku vic hladke.Namacim do mleka s vejcem bagetu nadrobenou rukama.Delam kvasek teple mleko+suche drozdi.Varim na pare.Jsou vyborne

  • Anonym | 15. 4. 2007 17:17

    http://www.slovczechvar.com/new/ Tady v tom obchode maji take mouku a dalsi ceske veci na vareni

  • Marketa | 15. 4. 2007 17:15

    A chutna to opravdu jako tradicni knedliky z hrube mouky? Ja jsem taky v USA, nechavam si mouku posilat ze zasilkoveho obchodu {www.czechtempo.com}, ale bylo by samozrejme levnejsi delat je z hladke, jen mam strach, ze to nebude stejne.

  • possum * | 13. 4. 2007 15:25

    Petro, nevim presne, ktery recept chces? :-) Houskove varene na pare: 1 hrnek plain mouky, 1 hrnek selfraising mouky, 1 vejce, 1 hrnek vody (ne uplne plny), par platku bileho (toast) chleba nebo rohlik, spetka soli. Umicham v Kenwood a rukama namocenyma ve vode udelam sisky. Varim nad parou(mam velkej hrnec, na ktery mam plat s dirama, ktery jemne posprejuju olejem) asi 25 minut. Ted ale delam ty v mikrovlnce, http://recepty.atlas.cz/recept.asp?id_receptu=JPQNPMNSF&id_kategorie=JNLOIRK5 ale dam vsechny 3 hrnky naraz a vlnim 2.30 minut. Potom mam taky recept na bramborovy z instant mashed potato v mikrovlnce. Jestli chces, klikni si na possum a vlevo dole mas muj mail.

  • Petra | 13. 4. 2007 04:59

    Possum, ziji v Australii a zajima me vas recept na knedliky. Poradite mi? Ja jsem tady pouze zkusila bramborove knedliky(uspesne) : )

  • Hana vac. | 12. 4. 2007 22:39

    Take pouzivam trochu semoliny,pridam k hladke mouce.Knedliky nevarim ve vode,ale na pare.Na parak se da platynko(nebo uterka),knedliky potru na stranach ktere se spolu dotykaji olejem prikreju je prebyvajici uterkou,priklopim a varim presne 23 minut(od doby varu).Hned jak se vyndaji,propichat a krajet niti.

  • Petr Kazik | 12. 4. 2007 22:20

    ahoj, ja jsem v toronte a taky obcas dostanu chut na knedlik, pridal jsem sem recept " knedliky z mikrovlnky" ten taky docela funguje, zvlast kdyz nemate moc casu

  • Mirka Mikulaskova | 12. 4. 2007 03:34

    Take ziji v USA, no a je uplne jedno, jestli pouziji Wondru(mixing flour), nebo GOLD MEDAL All purpose, vzdycky se povedou. Jenze ja davam jen zloutek, susene kvasnice, cukr, sul a mleko. Na mleko mam specialni hrnicek na kavu, kterym si odmerim mnozstvi mleka na dva podlouhle knedliky, mouku sypu do processoru uz odhadem, nevazim. varim asi dvacet minut, ale kazdych 5 minut obracim, to je velmi dulezite. Krajim je na kolecka niti, jsou opravdu vyborne. Mirka-Florida

  • possum * | 11. 4. 2007 17:26

    Nez jsem zacala delat knedliky v mikrovlnce, tak jsem je delala z hrnku hladke, hrnku selfraising a varila nad parou. Pak nejsou oslizle.Evangelino, v Australii taky nebyla polohruba. A hruba tu neni. Naucila jsem se delat vse z hladke a bylo to bez problemu. V nekterych receptech se da pouzit detska krupicka. Semolina. :-)

  • Eva Vave | 10. 4. 2007 23:04

    ja pouzivam Vondra selfrise a pak uz neni treba kyprici prasek a davam trochu mleka

  • Evangelina Ciprová | 10. 4. 2007 22:14

    Já náhodou moc dobře znám, jaký je problém uvařit knedlíky v zahraničí, kde není hrubá mouka. Aspoň v Portugalsku nebyla, takže jsem se je musela naučit z hladké!! mouky. A aby nebyly 'oslizlé', balila jsem je při vaření do lněného ubrousku. Vždycky se pak podařily a byly krásně suché na povrchu. Ještě dnes to tak dělám, když chci mít jistotu, že budou perfektní.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Knedlíky
Přílohy Knedlíky Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Houska Mléko Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pampeliškové víno

Pampeliškové víno

Obalované koblížky

Obalované koblížky

Domácí chléb VI.

Domácí chléb VI.

Krémové rizoto s lososem

Krémové rizoto s lososem

Citronové muffiny

Citronové muffiny

Přírodní plátky se zeleninou a fazolemi

Přírodní plátky se zeleninou a…

Papriková smetanová omáčka

Papriková smetanová omáčka

Cukrové koláčky nebo šátečky

Cukrové koláčky nebo šátečky

Extra čokoládové muffiny

Extra čokoládové muffiny

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

142
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
90
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
32
Lehký bramborový salát s hráškem a chřestem
Lehký bramborový salát s…
26
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Party luxusního hotelu: Farna se schovala, sešněrovaná Maxová a Peroutka v peří z kohouta!

Party luxusního hotelu: Farna se schovala, sešněrovaná Maxová a Peroutka v peří z kohouta!

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Knedlíky v USA
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact