Celer oloupeme, pokrájíme na kostičky a uvaříme v osolené vodě téměř doměkka, scedíme a necháme vychladnout a oschnout. Knedlík pokrájíme na kostky. Cibuli nadrobno pokrájíme a na oleji orestujeme, přisypeme celer a o chvilku později i knedlíky, které také orestujeme. Osolená a opepřená vejce rozšleháme a vylijeme na knedlíkovou směs. Mícháme a opékáme dokud se vejce nesrazí.
2
Na talíři doplníme brynzou, cibulkou a celerovou natí.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Johánková J.
|22. 7. 2011 08:03
Doporučuji smažit na teflonce,mě se to přichytávalo na dno a jídlo nebylo zrovna hezký na pohled.Zato chuť byla fantastická.Brynzu jsem nedala,tu nejíme,strouhaný sýr bohatě stačil.
Manka
|24. 5. 2011 12:03
Milujeme knedlíky s vajíčkem :-P , dohromady s celerem to jde velmi dobře dohromady, ale nenapadlo by mě to ani ve snu :-D ;-) . Velká pochvala !