• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Kmínové přírodní filety
Napište svůj komentář k receptu

Kmínové přírodní filety

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 24
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kmínové přírodní filety
Kmínové přírodní filety
Kmínové přírodní filety
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Množství dle počtu strávníků
    • filety ze štiky , kapra, okouna, pstruha, tilapie...
    • sůl
    • drcený kmín
    • máslo
    • olej
    • hladká mouka - není nutná
    • citronová šťáva - není nutná

Postup přípravy receptu

1
Rybí filety z obou stran osolíme, okmínujeme a necháme na talíři zaklopené chvíli odležet. V pánvi si rozehřejeme máslo s trochou oleje, který nám zabrání tomu, aby se máslo začalo při smažení přepalovat. Filety do roztopeného másla dáme smažit nejprve kůží dolů a po osmažení obrátíme a dosmažíme z druhé strany. Podáváme s vařeným bramborem nebo bramborovou kaší. Na talíři dle chuti můžeme pokapat šťávou z citronu.
2
Další varianty úpravy: filety můžeme nejprve pokapat citronovou šťávou, pak je osušit, osolit, okmínovat..., můžeme je také před smažením ještě obalit v hladké mouce. Záleží na chuti každého.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kmínové přírodní maso - minutka

Kmínové přírodní maso - minutka

Přírodní rybí filety se zeleninou

Přírodní rybí filety se zeleninou

Kmínové plecko na česneku a cibuli se sýrovou šťávičkou

Kmínové plecko na česneku a cibuli se…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Uhrová | 28. 4. 2017 12:19

    S novým bramborem jednoduchá delikatesa, děkuji.

  • Lenka Bušinová | 12. 11. 2015 19:07

    Použila jsem černou tresku a bylo to excelentní. Nic co by chuť tresky přehlušilo se šťouchaným bramborem je super volba, kterou do budoucna určitě uplatním nejednou. Děkuji a doporučuji. L.B.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Zdravě i chutně Rybí Oběd Večeře Smažení Vánoce Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová šťáva Drcený kmín Filety ze štiky Hladká mouka Máslo Olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Marmeláda z bezinek a jablek

Marmeláda z bezinek a jablek

Pomazánka z makrely

Pomazánka z makrely

Řezy s rebarborou

Řezy s rebarborou

Falešný pařížský dort

Falešný pařížský dort

Mrkvová pomazánka V.

Mrkvová pomazánka V.

Čokoládový korpus

Čokoládový korpus

Kuřecí roláda s dýní

Kuřecí roláda s dýní

Makovník, Makovec

Makovník, Makovec

Lívance s cukrem a skořicí

Lívance s cukrem a skořicí

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

27
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
25
Sulc - recept po babičce
Sulc - recept po babičce
21
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Vepřové ragú s…
21
Penne s tuňákem a kukuřicí
Penne s tuňákem a…
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Lamač dívčích srdcí David? V Survivoru jsem nikoho nebalil, s nikým jsem neflirtoval

Lamač dívčích srdcí David? V Survivoru jsem nikoho nebalil, s nikým jsem neflirtoval

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky) a kysaným zelím
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky) a…
Kmínová polévka s bramborem
Kmínová polévka s bramborem
Kmínové plecko na česneku a cibuli se sýrovou šťávičkou
Kmínové plecko na česneku a cibuli se…
Kmínové přírodní maso - minutka
Kmínové přírodní maso - minutka
Kmínovo-papriková polévka
Kmínovo-papriková polévka
Kmínový chlebík
Kmínový chlebík
  • Recepty.cz
  • Kmínové přírodní filety
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact