Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
https://www.caro.cz
Dělala jsem to podle receptu.Myslím si,že vanilka je nutná,dá tomu skvělou a asi i nenahraditelnou chuť.Akorát se mi to zdá moc sladké.
a musi se to nechat odlezet nebo se to hned muze pit.
Kdysi jsem to ochutnala a pamatuju si, že to bylo dobré. Když nemám vanilku, můžu místo toho použit vanilínový cukr?
Houbové karbanátky s mletým masem
Kuřecí roláda IV.
Pikantní masová směs na topinky -…
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Vepřová líčka na červeném víně s…
Jednoduché rajčatové těstoviny s…
Chalupářova vepřovka s bramborem a…
Masové závitky v zelí
Hlíva s pohankou
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake