Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
https://www.caro.cz
Dělala jsem to podle receptu.Myslím si,že vanilka je nutná,dá tomu skvělou a asi i nenahraditelnou chuť.Akorát se mi to zdá moc sladké.
a musi se to nechat odlezet nebo se to hned muze pit.
Kdysi jsem to ochutnala a pamatuju si, že to bylo dobré. Když nemám vanilku, můžu místo toho použit vanilínový cukr?
Neapolské nudle
Květák s kakaem
Pangasius zapečený se sýrem
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Rajská polévka se špeclemi
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Velikonoční kopřivová nádivka
Třešňová omáčka
Šťavnaté masové koule s parmazánem a…
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest